Şimdi Ara

BAKARMISINIZZ ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar yeni bir Sistem toplamak istiyorum Sadece Kasa olarak ama geri kalan herşey war bende bu isitemde oyun için yapıcam bana her oyunu açacak oynatacak bir PC lazım gerekli sitem bilgilerini benimle paylaşırsanız ortak bir karar almak istiyorum şuan 5 milyar nakit Param war iyi günler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaZoR™ -- 28 Mayıs 2010; 5:37:45 >

• Bu senin istediğin sistem...

BAKARMISINIZZ ....

Bu da benim tavsiye ettiğim sistem..Parayı boşuna harcamana gerek yok..

BAKARMISINIZZ ....

• @RaZoR™
    Kardeş 1200 TL'ye toplayacağın sistem de tüm oyunları oynatır. Benim anladığım sen yüksek çözünürlükte oynamak istiyorsun. Eğer yanlızca oyun oynayacaksan (günlük işlerin yanında) AMD'ye yönelmen mantıklı olur. Elindeki monitörü de söylersen ekran kartını seçeriz ona göre...
  • Arkadaşlar 1 hafta önce http://www.vatanbilgisayar.com/acer-gd245hq+gozluk-23.6-gd245hq-3d-%283-boyutlu%29-lcd-monitor-+-nvidia-geforce-3d-vision-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=43927 bu Monitoru aldım buna en iyi gırafik gorsel oalrak iyi bir pc toplucam sadece Kasa Olarak 1. Sistem gerçekten sağlam birşey ben oyun birde gırafik tasarım üzerinde çalışıyorum Başka varsa sistem bilgileri Paylaşırsanız sevinirim 5 milyara kadar Limit war

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Yalwarırım Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.