Şimdi Ara

Bakarmısnız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu oyunun sitesini verir misiniz ayrıca ko ya benzıomu???

• ko bunu nyanında halt etmis ben eski ko oyuncalarındanım nerdeyse elime gecmeyen item weapon kalmadı ama ko yu silip buna gectim uzun zaman önce aralarında ki fark l2 nin grafikleri cok üstün ko ya göre ama pk sistemi ko daki colony zone gibi özel bi harita da degil town ların dısındaki her yerde pk yapabilirsin site olayına gelince biraz arastırırsan bu forum içinde bir sürü site adresi bulabilirsin

bu arada beni bu forumda tanıyan bütün arkadaslara duyuruyorum aranıza geri döndüm eksiksiz bi sekilde (insallah)
  • ko ile yakindan uzaktan alakasi yok.www.lineage2.com a girorjinal serverin sitesi bu arkadasim.
  • www.lineage2.com
    ko mu oda ne ?
    alakasi bile yok lineage2 yi oynayinca nasil bişey oldugunu göreceksin lineage2 yi oynayipta sevnedim diyen biri şimdiye kadar çikmadi
    lineage2 her şeyiyle kodan üstün
    bu forumu biraz incelersen ko yu birakipta lineage2 ye baslamiş olan bir çok kisi oldugunu fark edebilirsin
    edit yaw bende ne kadar yavas yaziyormusum ben yazana kadar kac kisi yazmiş bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 19 Temmuz 2006; 19:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

www.lineage2.com
    ko mu oda ne ?
    alakasi bile yok lineage2 yi oynayinca nasil bişey oldugunu göreceksin lineage2 yi oynayipta sevnedim diyen biri şimdiye kadar çikmadi
    lineage2 her şeyiyle kodan üstün
    bu forumu biraz incelersen ko yu birakipta lineage2 ye baslamiş olan bir çok kisi oldugunu fark edebilirsin
    edit yaw bende ne kadar yavas yaziyormusum ben yazana kadar kac kisi yazmiş bakin
    KO cular kızmasın ama 9 yaşındaki çocuk bile KO oynuyo walla :) ama L2 yi anlaması biraz zor :) L2 yi şöyle özetliiim sana Diablo daki itemleri al üstüne KO daki oynama keyfini ve party geyiklerini ekle ( günlerce apos keserken yaşanan geyikler mesela) butun bu toplamı WOW daki grafiklerle çarp çıkan sonuç L2 zevki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

KO cular kızmasın ama 9 yaşındaki çocuk bile KO oynuyo walla :) ama L2 yi anlaması biraz zor :) L2 yi şöyle özetliiim sana Diablo daki itemleri al üstüne KO daki oynama keyfini ve party geyiklerini ekle ( günlerce apos keserken yaşanan geyikler mesela) butun bu toplamı WOW daki grafiklerle çarp çıkan sonuç L2 zevki :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

+999999 çok iyi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

quote:

+999999 çok iyi ya

Alıntıları Göster
    EĞER KO OYNASAYDINIZ BOLE DEMEZDİNİZ BENCE HARİKA Bİ OYUN L2&KO oynuyorum ikiside güzel bence + her yönüylede L2 yede benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

EĞER KO OYNASAYDINIZ BOLE DEMEZDİNİZ BENCE HARİKA Bİ OYUN L2&KO oynuyorum ikiside güzel bence + her yönüylede L2 yede benziyor

Alıntıları Göster
    KO DEMEİNN BANA İNSANLIĞA ZARAR VERİO BU OYUNNNNNNNN!!!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xNeDBuLa

Ne alakası var yaa birinde kartondan lavuk lavuk adamlar canavarlar var birinde iste 5 boyutlu mubarek...

Ko Uo ya benzio L2 Benzersiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: HypNoTiQ

quote:

Ne alakası var yaa birinde kartondan lavuk lavuk adamlar canavarlar var birinde iste 5 boyutlu mubarek...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

quote:

aynen

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

KO oynamak mı :) 2 senemi yalan etti KO dünyanın parasını harcadım....Premium olacam die çuvalla para akıttım (her ay 30$) sonra makro falan çıktı piyasaya bütün dürüstlüğü bitti oyunun....Bi de daha öncede biyerlerde yazmıştım gene yazıım bi GM arkadaş vardı GodFree miydi neydi herifin nicki ankaralı bi eleman ondan çektiğimizi kimseden çekmedik....Adımız dupeci ye mi çıkmadı makrocuya mı çıkmadı.... O yüzden lütfen kimse bana KO demesin.....Bİ dünya arkadaşım war hala KO oynayan...Artık ticarete cevirmişler olayı.... Ayrıca KO oynamayan birisi APOS partylerin gunlerce gecelerce sürdüğünü nerden bilecek :) Hiç unutmuyorum 61 den 62 ye geçecekken CZ de 5 gün boyunca hem APOS-DERU partyleri hem PVP yapıyoduk....Felaket sıkıcıymış meğer L2 ile tanışınca fark ettim...

Herkezin zevki ve oyun anlayışı farklıdır ama ben L2 yi KO ya tercih ederim... Wow da oynadım Diablo da KO da UO da SİlkRoad da hiç birinden L2 deki zevki almadım....PVP serverı da olsa low rate server da olsa oyun her serverda farklılık gösteriyo....Hiçbir oyunda (uo hariç) bu kadar çok server çeceneği ve bu kadar çok item-skll-weapon-armor çeşitliliği yok. Serverdan servera itemler sürekli farklılık gösteriyo ve bu benim her defasında daha çok hoşuma gidiyo....Bu olay malesef KO da yok.... Herşey belli ve itemler kısıtlı....

Neyse çok konuştum KO-L2 kıyaslamasını yapmak bence fazla mantıklı olmuyo.... Çünkü int. cafelerde hala L2 nin ne olduğunu bilmeyen insanlar KO yu pro takılıyo :) Soruyorum bazen neden lineage yok arkadaşlar die verilen cevaplar süper :) "berfo abi LineAge ne yau!!!!" , "Berfo abi Lineage çok büyük ya ne o ole 3 gb oyun mu olur abi, bak ko ya 1-2 saatte hooop elimizde" , "Berfo abi walla lineage wardı abi makineler yeni formatlandı daha kurmadık abi ( bütün makinelerde ko-fifa-gta falan yüklü ama bi tek l2 yok)"

uzun lafın kısası int. cafe sahipleri bile KO dan çuvalla para kazanırken L2 nin onlara KO kadar kazancı olmuyo malesef..... O yuzden sunu söleyip çenemi kapatacam...."L2'yi sadece; RPG seven, FRP tutkunu, PVP yi adam gibi yapan, Bol bol zamanı olan, kaliteye değer veren, oyundan anlayan bi azınlık oynuyo. Knight Online(Empire) okuma yazma bilmen yeterli oynamak için....bişeylerden anlamana ya da daha onceden sağlam bi oyun geçmişin olmasına hiiiç gerek olmayan bi oyun....." KO cular kızmayın ama malesef KO böyle bi oyun.....

• quote:

quote:

KO oynamak mı :) 2 senemi yalan etti KO dünyanın parasını harcadım....Premium olacam die çuvalla para akıttım (her ay 30$) sonra makro falan çıktı piyasaya bütün dürüstlüğü bitti oyunun....Bi de daha öncede biyerlerde yazmıştım gene yazıım bi GM arkadaş vardı GodFree miydi neydi herifin nicki ankaralı bi eleman ondan çektiğimizi kimseden çekmedik....Adımız dupeci ye mi çıkmadı makrocuya mı çıkmadı.... O yüzden lütfen kimse bana KO demesin.....Bİ dünya arkadaşım war hala KO oynayan...Artık ticarete cevirmişler olayı.... Ayrıca KO oynamayan birisi APOS partylerin gunlerce gecelerce sürdüğünü nerden bilecek :) Hiç unutmuyorum 61 den 62 ye geçecekken CZ de 5 gün boyunca hem APOS-DERU partyleri hem PVP yapıyoduk....Felaket sıkıcıymış meğer L2 ile tanışınca fark ettim...

Herkezin zevki ve oyun anlayışı farklıdır ama ben L2 yi KO ya tercih ederim... Wow da oynadım Diablo da KO da UO da SİlkRoad da hiç birinden L2 deki zevki almadım....PVP serverı da olsa low rate server da olsa oyun her serverda farklılık gösteriyo....Hiçbir oyunda (uo hariç) bu kadar çok server çeceneği ve bu kadar çok item-skll-weapon-armor çeşitliliği yok. Serverdan servera itemler sürekli farklılık gösteriyo ve bu benim her defasında daha çok hoşuma gidiyo....Bu olay malesef KO da yok.... Herşey belli ve itemler kısıtlı....

Neyse çok konuştum KO-L2 kıyaslamasını yapmak bence fazla mantıklı olmuyo.... Çünkü int. cafelerde hala L2 nin ne olduğunu bilmeyen insanlar KO yu pro takılıyo :) Soruyorum bazen neden lineage yok arkadaşlar die verilen cevaplar süper :) "berfo abi LineAge ne yau!!!!" , "Berfo abi Lineage çok büyük ya ne o ole 3 gb oyun mu olur abi, bak ko ya 1-2 saatte hooop elimizde" , "Berfo abi walla lineage wardı abi makineler yeni formatlandı daha kurmadık abi ( bütün makinelerde ko-fifa-gta falan yüklü ama bi tek l2 yok)"

uzun lafın kısası int. cafe sahipleri bile KO dan çuvalla para kazanırken L2 nin onlara KO kadar kazancı olmuyo malesef..... O yuzden sunu söleyip çenemi kapatacam...."L2'yi sadece; RPG seven, FRP tutkunu, PVP yi adam gibi yapan, Bol bol zamanı olan, kaliteye değer veren, oyundan anlayan bi azınlık oynuyo. Knight Online(Empire) okuma yazma bilmen yeterli oynamak için....bişeylerden anlamana ya da daha onceden sağlam bi oyun geçmişin olmasına hiiiç gerek olmayan bi oyun....." KO cular kızmayın ama malesef KO böyle bi oyun.....

Alıntıları Göster
    ko denen saçmalık lineage mi benziyormuş
    hadi benziyor diyelim
    sen böyle bir saçmalığı niye oynuyorsun

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

beyler ben ko yu bıraktım dediginiz gibi ko yu 9 yasındaki cocukta oynuyo ama 49 yasında ki adam da oynuyo ko da kurulan dostluklar cok saglam
    oyun empire olmadan önce oynuyodum sadece yabancılar vardı simdi girin bakın slm deyin sayfa size verilen slm larla dolar alayı türk amk ayrıca ko daki pk sistemi hic bir yerde yok bu arada keshberfo baglantıları güzel kurmussun l2 nin biraz hakkını yer gibi olmus cünkü wow daki grafikler den bajsetmissin l2 için abi yapma allahını seversen l2 yi oynadıgın zaman cizgi film grafikleri mi görüyosun sen wow un grafikleri tweety grafiklerinden daha berbat en basta adamlar elinde kılıc diye sopa benzeri biseyler tutyolar sen ya wow u oynamadın yada wow sende baska calısıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

quote:

beyler ben ko yu bıraktım dediginiz gibi ko yu 9 yasındaki cocukta oynuyo ama 49 yasında ki adam da oynuyo ko da kurulan dostluklar cok saglam
    oyun empire olmadan önce oynuyodum sadece yabancılar vardı simdi girin bakın slm deyin sayfa size verilen slm larla dolar alayı türk amk ayrıca ko daki pk sistemi hic bir yerde yok bu arada keshberfo baglantıları güzel kurmussun l2 nin biraz hakkını yer gibi olmus cünkü wow daki grafikler den bajsetmissin l2 için abi yapma allahını seversen l2 yi oynadıgın zaman cizgi film grafikleri mi görüyosun sen wow un grafikleri tweety grafiklerinden daha berbat en basta adamlar elinde kılıc diye sopa benzeri biseyler tutyolar sen ya wow u oynamadın yada wow sende baska calısıyo

Alıntıları Göster
    ben wow un grafikleri derken wow da kullanılan bazı sağlam efektlerden bahsetmiştim... Bi çok RPG oyunu zevkle oynadım L2 nin grafikleriyle silk road karşılaştırıla bilir mesel ama wow dememdeki tek unsur bi çok insanın wow u sadece grafikleri yüzünden tercih etmesiydi....

NOT: wow daki grafikleri diablo-KO toplamıyla çarpmadan L2 nini yanına yaklaşamazlar :):):):) (toplama çarp :P)

Ben ve beım gibi bi çok eski KO cu dupeden fenalık geçirip wow a geçti wow da dupe olmuyo diye biliyoduk ama orda da dupenin kralını çevirdik :) L2 de baya kastm dupe yapmak için ancak bi çok serverda başarısız oldm özellikle L2J serverların GM leri Bugları çok güzel kapatıyo ( her server için geçerli satylmaz) eski ve kaliteli serverlarda hile yapmak nerdeyse imkansız... Deneyin ve kendiniz görün... Over buff vs her serverda yemiyo :) hatta her server için farklı teknikler vs gerekiyo :) L2 yi bütün RPG oyunlardan ayıran temel fark her serverda sanki başka bi oyun oynuyomuş havasını almanızda yatıyo.... Bazı serverlarda GM shopta bütün itemler satılırken bazı serverların GM shopu sinekli bakkal gibi :) PVP serverlarda görüp aşık olduğum Dragonic Bow düşük rate li bi serverda hayalden ileriye gidemiyo.... Ya da +25 e kadar %100 enc şansın olan serverlarda herkez kırmızı silahlarla gezerken 3x serverda elinde +4 warsa kral oluyosun :) Sölesenize ne KO da ne WOW da böle bi olay yaşamazsın.... KO da +9 her yerde aynıdır.... +9 shard dedinmi server fark etmez bilirsin ki elindeki item sağlamdır.... Ama PVP serverda +5 bi Angel Slayer fazla etkili olamazken düşük rate ve GM shop olmayan, itemleri rec. yoluyla yaptıın bi serverda +5 AS. seni ne hale getirir :):):):)

çok uzattm sanırım... ve yanlış anlaşıldıım için soooory.... benim şu anda L2 yi aldattığım tek oyun LingOyn...NE KO ne WOW ne de baska herhangi bi oyun bana L2 zervkini veremez....

bu arada bi arkadaş KO daki PVP ortamından bahsetmiş.... Sorarım sana arkadaşım Makro açmış üstüne üstüne koşan 60lvl bi hunter a karçı KO daki savaşta ne şansın var ??? 10 saniye sonra öleceksin :) 10 saniyede en az 20 ok yersin :=) nerde kaldı PVP zevki.... Ha dersen CZ de pvp yap kardeşim CZ de de makro nun önüne geçemediklerini biliyorum....İstedikleri kadar banlasınlar charları ne fayda..... Kimse bana KO yu savunmasın artık....NE RPG si RPG ne PVP si PVP....

hade bana eywallah......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 26 Temmuz 2006; 21:39:12 >

• KO da nooluyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: buminKHAN

KO da nooluyu
    ya karde$Im Knayt :) La LIneaqe e$Le$Ir mI ya qünah I$LIyosunuz qünah!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: omenax

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: omenax

Evet hocam doğru dedin onu.

Töbe Töbe....

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco

quote:

Orjinalden alıntı: omenax

Evet hocam doğru dedin onu.

Töbe Töbe....

Alıntıları Göster
    Knight onLine'ni kIsaca özet qecIm sIze.. aynI tIpIk 100 yIL onceki cIzqI fILmLere benzer, dupe çoktur, oyuna her zaman sIfIrLarLar yanI ItemLerIn fLn qIder bu $ekIL kIm oynar burda...

oynIyanI da

• quote:

Orijinalden alıntı: omenax

Knight onLine'ni kIsaca özet qecIm sIze.. aynI tIpIk 100 yIL onceki cIzqI fILmLere benzer, dupe çoktur, oyuna her zaman sIfIrLarLar yanI ItemLerIn fLn qIder bu $ekIL kIm oynar burda...

oynIyanI da

Alıntıları Göster
    gerçekten arkadaşların söylediği gibi mükemmel bir oyundur lineage2 özelliklede haritasının büyüklüğü oyunun en güzel yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: lineage

gerçekten arkadaşların söylediği gibi mükemmel bir oyundur lineage2 özelliklede haritasının büyüklüğü oyunun en güzel yanı

Alıntıları Göster
    valla indiremezsin çok uzun sürüo arkadaşlarının birinde varsa onlardan alabilirsin abimin arkadaşı internetten indirmiş ondan biliom biz komşudan aldık bedava vallaha

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.