Chaos ve Bdw lere gir sürekli ordan gelen kutularıda sat ama ben olsam kırdırırım Hb Dv falan düşer hiç belli olmaz birde kırdırcaksan eğer sabah 6-8 arası kırdır gerçekten dalgasına değil iyi birşeyler çıkıyor en kötü gelecek drop shard, raptor olcaktır. Hatta yan charlarlada kaos gir sürekli.
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
Chaos ve Bdw lere gir sürekli ordan gelen kutularıda sat ama ben olsam kırdırırım Hb Dv falan düşer hiç belli olmaz birde kırdırcaksan eğer sabah 6-8 arası kırdır gerçekten dalgasına değil iyi birşeyler çıkıyor en kötü gelecek drop shard, raptor olcaktır. Hatta yan charlarlada kaos gir sürekli.
Sağol Dostum Satriykon Tavsiyesi İle 40 M kastım Bütün Gece (:
İşte kırdırmak yok ticarette 50k bile insanı geri götürür psikolojik olarak 50k kasarsan 50k daha kasarsın.
Upgradede farklı ama risk artarsa getiri artar
Durma devam et o 40ı 80 yap 160 yap 320 yap devam et.
Hangi server'dasın ?
Kolay Kolay Bırakmam Artık Bunu :D 3 Pcden Buy Kuruyorum 1 Pc İlede Satış Yapıyorum (:
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
İşte kırdırmak yok ticarette 50k bile insanı geri götürür psikolojik olarak 50k kasarsan 50k daha kasarsın.
Upgradede farklı ama risk artarsa getiri artar
Durma devam et o 40ı 80 yap 160 yap 320 yap devam et.
bir tane dark vane çıkarsa kaç tane kırmızı kutu ediyor ama orasıda var 1 kere dene dediğim saatte kırdır sen .
Denicem Dostum
chaos gir playerlığı konustur al günde 3tane mavi kutu sat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme