Şimdi Ara

Bakım çalışması bitimi 7:00 PM'den 7:00 PM'e ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftalik bakim calismamiz bugun Knight Online saatine gore 3:00PM ile 7:00 PM arasi olacaktir. Bakim calismasinin bu sure icinde bitmesi planmakta olup, aksakliklar durumunda uzama ihtimali bulunmaktadir. Gosterdiginiz anlayis icin tesekkur eder, iyi oyunlar dileriz!

-Knight Online Ekibi

Detaylı bilgi için Official Knight Online World Website

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRusen -- 16 Temmuz 2008; 5:02:37 >

• saat 10 da
  • Daha da uzayabilir hatta kesin uzar

Önce letter kapadılar şimdi de bakım uzadı. Sanki dupe çalışmaları ile ilgili birşeyler yapıyor olabilirler
  • Yine dupe buldular knight daha bu türklere çare bulamıo
  • Hala böle yazıyor...
    Knight Online Oyunculari,

Haftalik bakim calismamiz bugun Knight Online saatine gore 3:00PM ile 7:00 PM arasi olacaktir. Bakim calismasinin bu sure icinde bitmesi planmakta olup, aksakliklar durumunda uzama ihtimali bulunmaktadir. Gosterdiginiz anlayis icin tesekkur eder, iyi oyunlar dileriz!

-Knight Online Ekibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImmanuaLRapidFaiLed

Hala böle yazıyor...

-Knight Online Ekibi

+1
  • Nerde gördün bu haberi sen ? Sitede yok böyle bişey ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3r1nC

Nerde gördün bu haberi sen ? Sitede yok böyle bişey ?

+1963
  • quote:

Orjinalden alıntı: bu_rock18

Haftalik bakim calismamiz bugun Knight Online saatine gore 3:00PM ile 12:00 PM arasi olacaktir. Bakim calismasinin bu sure icinde bitmesi planmakta olup, aksakliklar durumunda uzama ihtimali bulunmaktadir. Gosterdiginiz anlayis icin tesekkur eder, iyi oyunlar dileriz!

-Knight Online Ekibi

Detaylı bilgi için Buraya Tıklarsanız kurbaaforum'a yönlendiriyor dikkatli olun
  • bi numaralar dönüyor burada ama ne tam anlamadım
  • feyk site
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

FAKE SİTE
  • Olsa ben bilirdim yalan sölüyo kanmayın ben dün gm le konuştum işte pm attı nabıon flan dedi eyilik dedim sordum normal kapancak açılcak dedi ama sen istediğin zaman gir sorun olmaz dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziyaaaaaaaaa

Olsa ben bilirdim yalan sölüyo kanmayın ben dün gm le konuştum işte pm attı nabıon flan dedi eyilik dedim sordum normal kapancak açılcak dedi ama sen istediğin zaman gir sorun olmaz dedi.

fake ziyaa
  • kaybol velet!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.