Şimdi Ara

BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni moradon gelcek diyenler we gelmicek diyenler arasında 1 oylama yapalımBenim oyuM gelecektir

• gelcek bu sefer kesinnnnnnn
  • gelmezzzzzz
  • Gelcek.
  • 46-50 arası olan sınırsız md görevi yeni maradonla birlikte gelir mi sizce? Gelirse .... girdi bana.Md aldım bugün 11 gb den.
  • Saçmalıyorsun. Oyun kapatıldı. Yukardan yazı geçti. Forumda türlü topicler açıldı. Siteden duyuruldu ve link verildi.

ve hala gelmeyecek diyenler var he ? Böyle bir soru sormakla bile hata yaptın
  • ["size=6]G3LM3Z

Çünkü betada daha çok bug war beyler daha nereye gelicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAKINIZ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goké®

Saçmalıyorsun. Oyun kapatıldı. Yukardan yazı geçti. Forumda türlü topicler açıldı. Siteden duyuruldu ve link verildi.

Evet arkadasımızda söylediği gibi % 100 geliyor
  • Yeni moradon geldi tabi böle bi konu açmana bile gerek yoktu ben indirdim paketi kurdum bile oyunun gelmesini bekliorum alın sizde indirinftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/
  • Betadaki Bugları Düzeltip Koyamıolar mı.? Alla alla la hic bakmadınız mı moradondaki event e etmeyin bea.

• quote:

Orjinalden alıntı: Goké®

Saçmalıyorsun. Oyun kapatıldı. Yukardan yazı geçti. Forumda türlü topicler açıldı. Siteden duyuruldu ve link verildi.

En son bosslar felan vardı Moradon'da..Kimse kalmadı mı şimdi oyunda?
  • 12 Eylül 2007; 22:55:25

--------------------------------------------------------------------------------

Yeni moradon geldi tabi böle bi konu açmana bile gerek yoktu ben indirdim paketi kurdum bile oyunun gelmesini bekliorum alın sizde indirinftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/

bunların hepsi eski upgrade ler yeni yokki nasıl indirdin sen ????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkangumrah

12 Eylül 2007; 22:55:25

--------------------------------------------------------------------------------

Yeni moradon geldi tabi böle bi konu açmana bile gerek yoktu ben indirdim paketi kurdum bile oyunun gelmesini bekliorum alın sizde indirinftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/

bunların hepsi eski upgrade ler yeni yokki nasıl indirdin sen ????????

en üstte 1505 var onu indir kur

• BEYLER BEN OLSAM INDIRMEZDIM BENCE BEKLEYELIM SABIRLA LEGAL YOLLARDAN INDIR-ELIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaziNomad -- 12 Eylül 2007; 23:09:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.