Olm şaka maka yarın olmasa bile 1 hafta içinde açıklanacak. Açıklandığını öğrendiğim an elim ayağım titremeye başlayacak. Sonuç ekranına girmeye çalışıcam. Sonuç sayfası açıldığında nasıl bakıcam, kalp krizi falan geçirmeyiz dimi? İlk nereye bakmak gerekiyor mesela? Önce netleri kontrol edip sıralamaya kendimi hazırlamam mı lazım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sonuçlara nasıl bakacaksınız (oha)
-
-
Akışına bırak hocam, benim kalbim sesli sesli atıyordu elim titriyordu açtığım an direkt sağ alta baktım o anki duygu çok da sevinemesem de çok iyiydi, 10 15 saniye ais'i açarken stres olursun, 2 gün heyecanına kapılırsın sonrası normal hayat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 12 Temmuz 2023; 23:14:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direkt sıralamaya bakıcam sonra netleri kontrol ederiz acelesi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kaydırma falan yapıp kötü bi sıralama geldiyse güzel bi anı olmaz ki
Bir açıklansın da düşünürüz
O da olabilir hocam ama artık ona yapacak bir şey kalmıyor, zaten sınav sonrası vesveseler %90 kuruntu çıkıyor
İnşallah hepimiz için güzel bir anı olur kötüsünü düşünmek bile istemiyorum
sorma ya o anı düşünüp stres oluyorum
-
Uyuyabilen var mı cidden ben şimdiden acayip strese girdim
olm gircen işte ösym aisten karşına ekran çıkınca sağ alt köşede sayısalsan Y-SAY sıralamasına bakcan ham olana değil eacıysan Y-EA sözel için de aynı terane
Tiklayarak
geçen sene burada f5 atıyordum açıklandığı gün 7:00 olur olmaz f5 attım açıklanmamıştı f5 atmaya devam ettim seri seri basıyorum bi bastım tak yeni bi şey eklendi zaten o kadar süre aynı sayfaya bakınca en ufak değişikliği anlıyorsun. ais arkada açıktı zaten hemen girdim baktım hamda 2020 den çok az iyiydi yerleştirme ise tam bir faciaydı 2020 den kötüydü... sınavına bakan ilk 100 kişiden birisi olduğumu düşünüyorum.
-
kanım dondu okurken niyeyse
Hocam gece kalkiyorum ter basıyor nasıl yapacam bilmiyorum
Alarm kuran var mi 7ye vs
beyler bu kadar stres yapmayın ama ptesi ya da salı günü açıklanır. cuma günü açıklanır vs diye stres yapmayın
Cuma günü açıklanacak diye niye stres yapalim hocam sonuc iyi gelsin de seneye de aciklansa olur
Aşırı merak etmeme rağmen öğlenleri uyandığım için sonuç günü de erken kalkmayı düşünmüyorum. Evdekilere tembihledim beni uyandırmayın diye, ne kadar dikkate alırlar bilemiyorum
Yok aga bu hafta temiz haftaya pazartesi LoL oynarken denk geliriz
Benim de öyle uyuyamıyorum 3 gecedir kabus görüyorum geçen sene böyle değildi mezun senesini etkisi herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- psikolojik karın guruldaması
- obp ne kadar geri atar
- bıyıklı-matematik pdf indir
- tyt fen nasıl fullenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X