Şimdi Ara

o güzelim netleri nasıl yapıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematikte 25 üstü 30 üstü yapanlar nasıl başardınız, nasıl çalıştınız? Hangi kaynakları çözdünüz,kaç netle başladınız? Ben de o netleri yapabilmek istiyorum? Herkes gibi ben de konu çalışıp test çözüyorum ama bir şeyler yanlış veya eksik gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam çevremde çok fazla 39-38 yapan var matta. insanların ilk düşündükleri kadar zor değilmiş yani mat. bence tabii konu çalışmak falan önemli ama benim mesela 11-12 konularından hiç boşum da yanlışım da yok. full 9-10 kısımlarından. orayla başla. 11-12 halloluyor mat için. bir de tavsiyem eğer mezunsan henüz çalışmadığın konular olsa bile 2-3 günde bir 1 tane ayt mat branş denemesi çöz. çok faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kecioren76ers -- 11 Haziran 2024; 17:11:50 >
  • Eşşek gibi yani hayvn gibi çalışarak yaptılar hocam.Kimse anne karnında öğrenmiyor matı

• Düzenli çalışma ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benliklerini matematiğe vererek , bir zamandan sonra çözdükleri soruları neden çözdüklerini düşünemiyorlar stresli bir ortamda bile ya bunlarla uğraşacağıma Apotemi maraton testleriyle uğraşırım daha iyi diyorlar üniversite sınavından sonra boşluğa düşüp insanların dilinde en çok dolaşan ( tıp diş ceng ) yazıp yollarına devam ediyorlar çoğu seçtiği mesleği neden seçtiğini bilmiyor ( ilk 100 e girecek tarzdakiler için bir öngörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 11 Haziran 2024; 20:14:26 >
  • kecioren76ers K kullanıcısına yanıt

nasıl bir çevreniz var çözümliyemedim. ankara fen lisesinde felanmısınız. %1 lik öğrenciler ancak yapar o netleri.

• afl'de falan değilim. zor değildi hocam max 4-5 tane zor zoru vardı iyi çalışan da 2-3'ünü yapar zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o maroton testlerde kalem oynatacak düzeyde bile değilim maalesef, onları yapabilecek en azından kalem oynatabilecek düzeye nasıl gelebilirim?

• Petruccio P kullanıcısına yanıt
    Benliğini sınava vereceksin ucube gibi olacaksın hayatta zevk aldığın her şeyi ( sosyal medya arkadaş ) bir köşeye atacaksın ve o soruları çözemezsen sanki bir hiyerarşide alt basamağa düşecekmişsin gibi düşüneceksin ( dershanede inek öğrenciyi geçememek sınıfta gözlüklü 99 puan alıp ağlayan çocuğu geçememek sınavda kendini 10k ya girecek kadar yeterli görememek ) genel olarak bunları yapman lazım çünkü soru çözme işi biraz sabır ve özveri istiyor beyin bir soruyla 10 dakika düşünürken kafanın başka bir yere kaymaması gerekiyor kaçacak bir yer bırakmaman lazım beynine , ben soruyla 10 dk uğraşırım ama düşünmem diyemezsin beyin yemiyor

YKS de birinci olan bir çocuk vardı sınava hayvan gibi çalıştım sosyal hayatım yoktu tarzı konuşan , genel olarak böyle biri olunca bu sorular yapılıyor o çocuk YouTubede var yaz çıkar yks 1. leri bu yüzden ucube gibi gözüküyor çünkü matematikten başka hayatlarında hiçbir şeyleri yok doğru düzgün , veya aşırı pratik yapacaksın

• maviplanet kullanıcısına yanıt

%1 lik öğrencilerin %70 i yapamıyor

• yltyy kullanıcısına yanıt

yapanlar %1 lik öğrenciler arasından çıkar demek istemiştim ama sanırım sizin farklı bir teziniz var.

sanırım %1 likler yapamıyor derken ^5-10 luk dilimdekiler mi yapıyor demek istiyorsunuz.

Hocam sizin çocuk ne yaptı? Paylaşıyo musunuz?

• yltyy kullanıcısına yanıt

Agacım senin nası geldi tyt ayt? Sınav öncesi tytyi benden iyi yapardın ayt adına benzer yapardık senle sanki.. Merak ettim o yüzden.

• Yks 2023'te ayt mattan 36-4 yapmış biri olarak, ilk özdebir aytde 15 gibi bir netle başlamıştım(trigo, polinom, analitik eksikti). Yapamadığım soruların çözümlerine bakıp sonra kendim çözüyordum ve soru defteri yapıyordum. Test olarak da 3d ve apotemi çözüyordum. Deneme olarak da son aylarda orijinal ve apotemi çözmüştüm. Boş zamanlarımda eyüp b soru çözümleri izliyordum.

• behindhand kullanıcısına yanıt

107 70, sizin ayt benden iyiydi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 13 Haziran 2024; 17:25:49 >
  • 25-30 net iyi değil. +38net desen anlarım, bu netleri yapan adamlar da zaten ortaokuldan beri o netleri yapıyor oluyor, sene başında zaten bu netlere çıkacağın belli oluyo potansiyelinden

• behindhand kullanıcısına yanıt

bizde bilmiyoruz şuan. kontrol etmek istemedi. bizde saygı duyduk.

ayt mat da 10 boş var bildiğim en net şey bu. moralsiz çıktı ayt den. ama tyt herkesin ki gibi keyfi yeride idi.

nasip bakalım.

Herkes ayt mati dusurdud. Normalde fullerdim 7 bosum kaldi. Sikinti yok bence su anlik. Istedigi gibi gelir umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah. herkesin gönlüne göre gelir umarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.