Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ne durumdayım iyi sıralama yapanlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar mezunum,tyt 90-95 net yapıyorum (2 haftadır girdiğimiz aptal özdebir ve endemik türkiye genelleri hariç onlarda 82-87 net yaptım sacma sapan sınavlardı) ayt'de konu eksigim yok (pkob hariç) 3D'den çözüyorum geçen sene çözmediğim kaynaktı iyi gidiyor gibi deneme baslamadım ayt için. Ayt fende konuları yarıladım suan kısaca durumlar budur sınav senesi bu dönemlerde kaç net yapıyordunuz sınavda ne yaptınız öğrenebilir miyim kendimi görmek acısından,tesekkürler.

ayrıca tyt matematik 40 soru 75 dakikamı alıyor çok mu fazla bunu merak ediyorum insanlar kaç dakikada çözüyor bu 40 soruyu 33-35 arası net geliyor süreyi kısaltmaya çalısıyorum ama sorayım dedim normali nedir bunun

• tyt netlerim birkaçı hariç 90+- benim de matta aynı süre sayılır o net civarı geliyo fakat bir saatte bitiremiyorum deneme çözerek hızlanılır diye deneme çözüyorum
    hocam ayt fende netleriniz nasıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayt fen denemesi çözmüyorum en bastan aldım konuları,sınavda 33 net ayt fenim vardı ama fenim iyi durumda şuan pürüzleri kapatıyorum ufak ayrıntılara calısıyorum

• burakunklc B kullanıcısına yanıt
    anladım hocam feniniz iyiymiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.