Şimdi Ara

Bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda 1-2 konu açtım bu yaş hep dalga konusu amaç ne forumda rahatça konu açıp dolaşamıycam mı 12 yaşındayım

• TC yasaları 54.madde b bendindeki "13 yaşından küçükler forum sitelerine kaydolamazlar.İP kontrollerinde tespit edildiği takdirde "aile ve cocuk kontrolunun ebeveyn tarafından sağlanması" kanunu yok sayılacağından yaptırımlar gereği aylık 79.90 TL para cezası(İlk giriş tarihinden itibaren) TTNET faturasına yansıtılacaktır" ibaresini okumanızı tavsiye ediyorum.Kanunen suç işlemektesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpower13 -- 9 Kasım 2013; 3:32:52 >
  • Welcome to my blocklist son!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpower13

TC yasaları 54.madde b bendindeki "13 yaşından küçükler forum sitelerine kaydolamazlar.İP kontrollerinde tespit edildiği takdirde "aile ve cocuk kontrolunun ebeveyn tarafından sağlanması" kanunu yok sayılacağından yaptırımlar gereği aylık 79.90 TL para cezası(İlk giriş tarihinden itibaren) TTNET faturasına yansıtılacaktır" ibaresini okumanızı tavsiye ediyorum.Kanunen suç işlemektesiniz.

belki cocuk superonline kullanıyor ttnet yazmakla sıvadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpower13

TC yasaları 54.madde b bendindeki "13 yaşından küçükler forum sitelerine kaydolamazlar.İP kontrollerinde tespit edildiği takdirde "aile ve cocuk kontrolunun ebeveyn tarafından sağlanması" kanunu yok sayılacağından yaptırımlar gereği aylık 79.90 TL para cezası(İlk giriş tarihinden itibaren) TTNET faturasına yansıtılacaktır" ibaresini okumanızı tavsiye ediyorum.Kanunen suç işlemektesiniz.

Ahahha tamam git bildir yöneticiye herkese
  • Bloklayın ne uğraşıyorsunuz çoluk çocukla.
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    Nolmuş çocuksam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertugeymen

Nolmuş çocuksam

Olgun değilsiniz
    Troll kafasındansınız
    Ergenliğe giriyorsunuz daha ne sayalım blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • troll derken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.