quote:Orijinalden alıntı: PawnageFactoRverismisti ztnAlıntıları Göster 3 kişide aynı cevabı vermişayıp olmasın bende aynı cevabı vereyim. verilmişti ztn
quote:Orijinalden alıntı: PawnageFactoRverismisti ztnAlıntıları Göster verilmişti zaten sıradan gidek ki ayıp olmsan
quote:Orijinalden alıntı: haki_hakiverilmişti zaten sıradan gidek ki ayıp olmsanAlıntıları Göster Verildi anladıkta farklı bişey söyleseniz bari..
quote:Orijinalden alıntı: XaMpSVerildi anladıkta farklı bişey söyleseniz bari..Alıntıları Göster Verilmisti ztn
quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorumquote:Orjinalden alıntı: apahçi bakın takı verildi ben görmedim ama verilmişmiş zaten
quote:Orijinalden alıntı: Elf_Slayerben görmedim ama verilmişmiş zaten Alıntıları Göster Verilmiş zaten :p
quote:Orijinalden alıntı: ynsbzkrtverilmiştikine :DAlıntıları Göster Kim,ne,nereye,ne zman , niçin wermiş werilmiş ama
quote:Orijinalden alıntı: haki_hakiKim,ne,nereye,ne zman , niçin wermiş werilmiş ama Alıntıları Göster verilmisti zaten
quote:Orijinalden alıntı: Z4pDoSverilmisti ztnAlıntıları Göster verilmişti zaten SIRADAN DEVAM EDIN :D
quote:Orijinalden alıntı: Karaqanverilmişti zaten SIRADAN DEVAM EDIN :DAlıntıları Göster verilmişti zaten