Şimdi Ara

Şu işe bakın :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar edanada yeni char açmıştım premiumluydu e1 girdim lwl kasıyorum 20 lwl oldum kekkon warriorlarda ondan sonra baktım kekon warior sandım üstüne tıkladım kekurikekukaka :Dsonra shout dan yazdım herkes kekon variorlara die adamın biri geldi kesin +65 adam 2 attı kekuriye anlayamadım tam adını bilmemne ring çıktı dedi ondan sonra adam moradona gitti dedimki aga lütfen bossun yerini söledim bana verirmisin çıkan itemi dedim :D adam dediki gel 3m dedi ondan sonra dedimki aga 3m yokki dedim:(
    adam dediki moradona gel lan ben sana vercem 3 m die bossu haber verdiin için dedi. olley be dedim içimden tabi şuan cafedeyim onun için:D ondan sonra dolandım clewer aradım 1 tane clwer +6 aldım 800k dan kazık yedim.ondan sonra kaldı 2m 200k armorcudan da 2 tane sb çektim kaldı 1m 300 k felan ondan sonra silan larda partyle kasıoruz işte 22 lwl oldum ondan sonra baktım 2 tane middle class scroll gelmiş ondan sonra sürem bitti yarın açtıımda pazarda +5 clewer 500k dı sadece 2 tane çekebildim ondan sonra
    anvile gittim 2 +5 clewer ı da +6 ya geçirdim şimdi onları sadece 31 lwl olduumda takabilcem neyse işte böyle bir olay gelişti 40 lwl felan olmadan bikaçtane daha clwer toplarım +7 ye basarım fazla +7 im olursa işte busla musla iidare ederiz neyse buda benim başıma gelen güzel olaylardandı size hayırlı forumlar ve ii akşamlar.

• hayatımdan 45saniye çaldın ciddi ciddi baştan sona yazıyı okuduguma inanamıyorum
  • H.Olsun Kardesim Herkesin İlk Karı Cok Guzel Gelir İnsana
  • saolun arkadaşlar yanlız o 45 saniyede ne yapmayı düşünuodun :D
  • Senin adına çok sevindim.
    Yaşadığın başka olaylar olursa gel anlat bize.Çekinme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sound_of_silence!

hayatımdan 45saniye çaldın ciddi ciddi baştan sona yazıyı okuduguma inanamıyorum

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: l ®aP l

quote:

hayatımdan 45saniye çaldın ciddi ciddi baştan sona yazıyı okuduguma inanamıyorum

aynen

bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: l ®aP l

quote:

aynen

• yine saolun
  • bu arada arkadaşlar abyss gem nasıl krlıo biane çıkarmışdımda?
  • Hangi serverdasın bi 3m da ben veriim
  • edana arkadaşım bu arada dalgamı geçiyosun adammı seçiosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: barkınbossu

edana arkadaşım bu arada dalgamı geçiyosun adammı seçiosun

Nasıl anlıyorsan
  • bende bugün gavoltlara koxp kurdum 26 lvl mage ile ile biraz afk idim geldim baktim yatmisim bi baktim kekuririkaya vurmus ve beni yatirmis geri geldigimde ne kekuririka vardı ne bişey biri kesmiş...
  • yanlız verceksn suan oun bizde yuklu deel yazlıkta oynuodum cafede onn içnn abmn bellkde vr oun bllkde okumuo bilgsyr bbm yptrnca vrrsn :d
  • quote:

o kadar kısa yazıyı 45 saniyede okuyorsan doktora görün zeka problemlerin var gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

o kadar kısa yazıyı 45 saniyede okuyorsan doktora görün zeka problemlerin var gibi gözüküyor.

Harbiden, ben 10dk boyunca çözemedim yazıyı

• Edwird tadında bi yazı olmuş Ben eğlendim okurken şahsen güzel olmuş
  • teşşekürler arkadaşlar sizinde başınıza gelen güzel olaylar olursa lütfen yazın :D
  • ben +7 cleaver ıda +8 bastın sandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.