Şimdi Ara

Nero 7 Premium:Bir sürü şey yüklüyor ama ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nero 7 Premium kurarken custom installation diyorum, listede bir sürü şey var. Aşağıya yazsam bunların ne olduklarını, ne işe yaradıklarını ve hangilerini kurup hangilerini kurmamam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
    1. Nero Start Smart
    2. Nero Burning Rom
    3. Nero Home
    4. Nero Vision
    5. Nero ShowTime
    6. Nero Recode
    7. Nero MediaHome
    8. Nero BackItUp
    9. Nero Cover Designer
    10. Nero PhotoSnap
    11. Nero WaveEditor
    12. Nero SoundTrax
    13. InCD
    14. Tools
    15. Özel Özellikler
    16. Nero KalıpSürücüsü

• quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

Nero 7 Premium kurarken custom installation diyorum, listede bir sürü şey var. Aşağıya yazsam bunların ne olduklarını, ne işe yaradıklarını ve hangilerini kurup hangilerini kurmamam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
    1. Nero Start Smart
    2. Nero Burning Rom
    3. Nero Home
    4. Nero Vision
    5. Nero ShowTime
    6. Nero Recode
    7. Nero MediaHome
    8. Nero BackItUp
    9. Nero Cover Designer
    10. Nero PhotoSnap
    11. Nero WaveEditor
    12. Nero SoundTrax
    13. InCD
    14. Tools
    15. Özel Özellikler
    16. Nero KalıpSürücüsü

nero7 premium bende de mevctu...windowsxp media center edition gibi arayüzü var ancak sistemi kastırıyor... 512 ram bazen yetmez hale geliyor. tamamıyla dvd teknolojisi üzerine kurulmuş. senin kullanım amacının ne olduğunu bilmek lazım öncelikle.... ancak divx-dvd-vcd encoderleri süper çalışıyor. boot yapma şeklini daha denemedim ancak bilgisayarım içine yüklediği yedek yüzünden baya bir kopya alıyor...

• Bende hem cd writer hem de dvd writer var. Her ikisini de kullanıyorum ama dvd'den dvd'ye, hdd'den dvd'ye şeklinde. Cd writer'ı da bu şekilde kullanıyorum. Yani film encode etmek gibi uğraşlarım yok. Cd ve DVD lerimi sorunsuz kaydetsin yeter.
    Sistemi kastırdığı doğru çünkü tam yükleyince hiçbir şey yapamaz oldum. Onun için minimum instal yapmak istiyorum...
  • quote:

Bende hem cd writer hem de dvd writer var. Her ikisini de kullanıyorum ama dvd'den dvd'ye, hdd'den dvd'ye şeklinde. Cd writer'ı da bu şekilde kullanıyorum. Yani film encode etmek gibi uğraşlarım yok. Cd ve DVD lerimi sorunsuz kaydetsin yeter.
    Sistemi kastırdığı doğru çünkü tam yükleyince hiçbir şey yapamaz oldum. Onun için minimum instal yapmak istiyorum...

Minimum insyal yapmak yerine sadece Nero expres yazılımını calıstırabilirsin Performans bakımından.. Aynı kapıya cıkar...
  • Dostum program 1.5 gb'a yakın disk alanı kaplıyor hepsini yüklediğim zaman. Benim hdd 40 gb, bir de bu yönü var meselenin.
  • quote:

Dostum program 1.5 gb'a yakın disk alanı kaplıyor hepsini yüklediğim zaman. Benim hdd 40 gb, bir de bu yönü var meselenin.

Kamera nerde el sallayacam..

Saka yapıyorsun Heralde....

Nero 7 200 250 mb civarı... Sen de bi yanlıs olmasın.....
  • Nero 7'nin tamamiyle gereksiz olduğu kanısındayım. Bir sürü gereksiz özellik ekleyip iyice karmaşıklaştırp, yavaşlatmışlar. Ben bir hafta dayanabildim. Tekrar 6 serisine geri döndüm. Özellikle Nero Home konsepti tam bir fiyasko bence. Yazık olmuş ona harcanan emeğe. 6 işlerini görüyorsa 6'da kalmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

Nero 7'nin tamamiyle gereksiz olduğu kanısındayım. Bir sürü gereksiz özellik ekleyip iyice karmaşıklaştırp, yavaşlatmışlar. Ben bir hafta dayanabildim. Tekrar 6 serisine geri döndüm. Özellikle Nero Home konsepti tam bir fiyasko bence. Yazık olmuş ona harcanan emeğe. 6 işlerini görüyorsa 6'da kalmanı tavsiye ederim.

Yazık oldugunu dusunmuyom Gelistirilen bir platform bence...

Gereksizde degil Ses konusunda Brazdaha gelistirilmis Ornegin Wawe editor...
  • İşletim sisteminden ayrı bir arayüzde mp3 dinlemek, film izleyip resimlerime bakmak benim hiç hoşuma gitmedi. Bence Nero kendi işine bakmalı. Google'ın izlediği yoldan gitmeye çalışıyor gibi geliyor bana. Yeni ürünler, yeni konseptler ama bence başarılı değil.
  • İşletim Sisteminden ayrı bir ara yuz tercih edilmesinin Sebebi Bilgisayarının Kasasını bir tv ye baglayıp Uzaktan Kumandayla yoneterek tek bir cihazla Tv Oyun konsolu Mp3 player Vesaire vesaire ozellikleri bir arada bulundurmaktır... Basarısı Tartısılır bir konu Bence Guzel bir calısma Devamını bekliycem.....
  • sevgili arkadaşım nero 7 premiumun sadece cd hali 565 mb. kurulumda 800 mb kadar boş alan istiyor. media center aktif olduğu andan itibaren sürekli kopya yapmasından dolayı her geçen gün boyutu büyüyor.

senin yerinde olsam kamera yerine güzel bir araştırma yapıp sonra yorum yaparım daha iyi. he senin elinde nero 7 varsa kısıtlı modül varsa bilemem.... tam 16 rar dosyasından oluşuyor ayıptır söylemesi....

quote:

Orjinalden alıntı: TuSuB@sA

quote:

Dostum program 1.5 gb'a yakın disk alanı kaplıyor hepsini yüklediğim zaman. Benim hdd 40 gb, bir de bu yönü var meselenin.

• + 1 ... nero 6.6.0.16 tavsiyem randımanı da iyi...

quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

Nero 7'nin tamamiyle gereksiz olduğu kanısındayım. Bir sürü gereksiz özellik ekleyip iyice karmaşıklaştırp, yavaşlatmışlar. Ben bir hafta dayanabildim. Tekrar 6 serisine geri döndüm. Özellikle Nero Home konsepti tam bir fiyasko bence. Yazık olmuş ona harcanan emeğe. 6 işlerini görüyorsa 6'da kalmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergioericfernandez

sevgili arkadaşım nero 7 premiumun sadece cd hali 565 mb. kurulumda 800 mb kadar boş alan istiyor. media center aktif olduğu andan itibaren sürekli kopya yapmasından dolayı her geçen gün boyutu büyüyor.

senin yerinde olsam kamera yerine güzel bir araştırma yapıp sonra yorum yaparım daha iyi. he senin elinde nero 7 varsa kısıtlı modül varsa bilemem.... tam 16 rar dosyasından oluşuyor ayıptır söylemesi....

quote:

quote:

Yazdıklarını degerlendircem....Okudum..
    +
    Ayıpsa soyleme Ceza alırsın....

• senin yorumunda çok yerinde... şimdi bu topicde ahead görevlisi gibi yazıyorum ama emeğe saygı duymak lazım... bu kadar olumsuz düşünen o zaman microsoft windows xp media center serisini ve casper reklamlarını da kınamalı. flash tabanlı bir sistem yapılmış. e tabii ki günün şartlarına da uyarlamışlar. eğer nero 7 nin altında kapasite de kullananlar zaten gereksiz göreceklerdir ancak ilk önce emeğe saygı lütfen... sizlerin de emeğine sağlık ellerine sağlık ne güzel yorumlarınızı yazmışsınız...

quote:

İşletim Sisteminden ayrı bir ara yuz tercih edilmesinin Sebebi Bilgisayarının Kasasını bir tv ye baglayıp Uzaktan Kumandayla yoneterek tek bir cihazla Tv Oyun konsolu Mp3 player Vesaire vesaire ozellikleri bir arada bulundurmaktır... Basarısı Tartısılır bir konu Bence Guzel bir calısma Devamını bekliycem.....

• quote:

Orjinalden alıntı: sergioericfernandez

senin yorumunda çok yerinde... şimdi bu topicde ahead görevlisi gibi yazıyorum ama emeğe saygı duymak lazım... bu kadar olumsuz düşünen o zaman microsoft windows xp media center serisini ve casper reklamlarını da kınamalı. flash tabanlı bir sistem yapılmış. e tabii ki günün şartlarına da uyarlamışlar. eğer nero 7 nin altında kapasite de kullananlar zaten gereksiz göreceklerdir ancak ilk önce emeğe saygı lütfen... sizlerin de emeğine sağlık ellerine sağlık ne güzel yorumlarınızı yazmışsınız...

quote:

İşletim Sisteminden ayrı bir ara yuz tercih edilmesinin Sebebi Bilgisayarının Kasasını bir tv ye baglayıp Uzaktan Kumandayla yoneterek tek bir cihazla Tv Oyun konsolu Mp3 player Vesaire vesaire ozellikleri bir arada bulundurmaktır... Basarısı Tartısılır bir konu Bence Guzel bir calısma Devamını bekliycem.....

Haklısın emege saygı gostermek lazım... Fakat sen benim Postumu alıntı yapmıssın Sanki ben Emege saygısızlık yapmısım Diyorsun Gibi geldi bana.....

• "Burdan vurdu kılıcı, Halep'ten çıktı öbür ucu" sözünü atalarımız tam da böyle durumlar için söylemişler herhalde. Ben ne sordum, mesele nereye gitti. Gerekli ya da gereksiz olduğunu öğrenmek için değil, ne işe yaradığını öğrenmek için açmıştım bu postu.
    Sadra şifa bilgi bekliyorum hala, "polemiiine girmek" değil...
  • Polemik degil Burda birsey tartısılıyo Herkez Konu hakkındaki fikrini Soyluyor

Sen Sadece cd yazacaksan Nero expres ve veya Nero Burning Rom Kurman yeterli...Bunlara ek olarak kurman Gereken Yazılımlar Kendisi kurulur Veya uyarılırsın Kurulması yonunde....
  • hayır olabilir bendeki nero 7 nin kurulmamışı 518 mb
    kurulumuda 1.5 gb olabilir
  • quote:

Polemik degil Burda birsey tartısılıyo Herkez Konu hakkındaki fikrini Soyluyor

Sen Sadece cd yazacaksan Nero expres ve veya Nero Burning Rom Kurman yeterli...Bunlara ek olarak kurman Gereken Yazılımlar Kendisi kurulur Veya uyarılırsın Kurulması yonunde....

Konu hakkında fikir söylüyorlar ama konu ne? Konu bu özelliklerin ne işe yaradığı, mesela nerovision nedir? Teknik bir bilgi yani.
    Neyse bir polemikte ben başlatmayayım. Siz devam edin, ben bir şey sormadım. Unutun gitsin...
  • Ben neden beğenmek zorundayım onu anlayamadım. Bence olmamış dedim sadece. Emeğe saygı falan çıkardınız. Tanımam etmem adamları. Bir şey yapmışlar bence olmamış. Budur. @sadiker sen de haklısın arkadaşım. Konu başka yere kaydı. Kısaca cevaplamak gerekirse:

1. Nero Start Smart - Açılışta gelen menü
    2. Nero Burning Rom - CD-DVD yazma uygulaması
    3. Nero Home - Medya yönetim merkezi (MP3 dinle, film izle, resimlere bak vs.)
    4. Nero Vision - DVD,VCD yaratmak, kendi DVD menüleri hazırlamak için kullanabileceğin bi program.
    5. Nero ShowTime - Nero'nun media player'ı. DVD izlemek için kullanılabilir.
    6. Nero Recode - DVD menüsü içerisinde değişiklik yapıp yeni ve daha küçük boyutlu DVD'ler yapabilmeyi sağlayan program. DVD'leri yeniden işlemek için.
    7. Nero MediaHome - Nero'nun dosya paylaşım platformu gibi bir şey (Pek kullanmadım)
    8. Nero BackItUp - Klasör yedekleme, disk yedekleme programı.
    9. Nero Cover Designer - CD-DVD kapak hazırlama programı.
    10. Nero PhotoSnap - Fotoğraf işleme programı.
    11. Nero WaveEditor - Ses işleme programı
    12. Nero SoundTrax - Ses mixleme programı
    13. InCD - bilmiyorum
    14. Tools - araçlar :)
    15. Özel Özellikler
    16. Nero KalıpSürücüsü - CD-DVD image'i almak için gerekli program.

*Düzenleme: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afganaf -- 28 Kasım 2005, 0:38:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.