Ya senin hosuna gitti hatta benim de hosuma gitti ama bu topici acmak icin yanlıs platform
güzelmiş.boyunda büyük işler yapıyor. Microsoft® Windows® XP Home/Professional operating system Dimensions: 5.8" x 4" x 1" (148mm x 101mm x 26mm) Weighs 1lb (450g) 1 GHz processor 256MB system RAM 30GB internal hard drive 3D graphics w/ 8MB video RAM Full-function, QWERTY thumb keyboard w/ hotkeys for commonly used commands 5.6" HDTV-quality display (1024 x 600) Lithium-ion Polymer battery (2-6 hours battery life*) Integrated 802.11b (11 Mbps) /g (54 Mbps) Wi-Fi USB 2.0 port Internal microphone/speaker with headphones and ear bud jacks Integrated 1.3MP digital camera
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kundun</i> <br />Ya senin hosuna gitti hatta benim de hosuma gitti ama bu topici acmak icin yanlıs platform <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
doğru platform bkz. Mobil cihazlar Cep telefonu, notebook'lar, pda, pocketpc, mp3 player'lar ve diğerleri hakkında herşey
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kundun</i> <br />Ya senin hosuna gitti hatta benim de hosuma gitti ama bu topici acmak icin yanlıs platform <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
doğru platform bkz. Mobil cihazlar Cep telefonu, notebook'lar, pda, pocketpc, mp3 player'lar ve diğerleri hakkında herşey <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<font color='teal'>We will announce pricing for the FlipStart and optional add-on modules later this year</font id='teal'>
çok hoş.
abi uper bi olay linkine girdim el kadar notebook (artik handbook mu desek :D) super biey ama teknoloji ne kadar coksa fiyat dogru orantilidir... bence 3000 dolarcik kadar olur bu alet
3000 dolara, daha büyük olan Laptoplari yeglerim wala, 15.1 TFT de war zaten ama bn bu aletin hala 148x100x26mm olamayacagini düsünüorum, çünkü ekrana bakarsaniz yazilarin karakterleri küçük de olsa baya bi satir war, P800'de ise daha az satir war ama resimler de yaniltmis olabilir tabii
bence o kadar güzel olmaz. bunu cebine bile sığdırırsın
valla güzel. 5 yıl sonraki piyasaya bunlar hükmediyor olacak bence.windows xp artık her yere sızmaya başladı farkında mısınız:)
abi ben salladim 3000 dolar olur diye.. yoksa bende 3000 dolara normal notebook alrim... kamerali ve donenlerinden :D
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NeverWinter</i> <br />windows xp artık her yere sızmaya başladı farkında mısınız:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1
[jwdwn]
[jwdwn] Çok güzel abi yaa.. Kitapların arasına sıkıştırıp derse sokacan :P Harika olur hee..
yurt dişinda bu gibi aletlerdeki secenek sayısı inanılmayacak kadar cok. gecen elime gecen yabancı bir dergide bu gibi aletleri ve tablet pc leri degerlendirmişler... nerdeyse 40 tan fazla model ve 20 den fazlada ayrı marka gördüm. ayrıca hepsini degerlendiremedikleri icin de özürlerini bildirmişler bu gibi aletlerde one cikan ayrıntılar işlemci hızları ram leri ve işletim sistemleri diğer özelliklerin coğu birbirine yakın ram lerde biribine yaık ama bir iki secenek "yukardakinde olduğu gibi" çok cezbedici... Şaşırdığım nokta ise bu tarz aletlerin hepsinin windows deilde değişik işletim sistemlerine de sahip olması bir coğu pocet pc ye ait işletim sistemlerini kullanıyor zati halde bilgi darcığımın içinde olmamasına ragmen bu işletim sistemleri beni baya bi şaşırttı :)