Şimdi Ara

BAKIN BUG !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hercules serverinde colandor denilne şahıs bir bug bulduğunu ve her item'e +12 bastığını söyledi.Bende inanmadım,daha sonra kendisinin bir gm tanıdığını ve ondan yardım aldığını söyledi.Bana bir kaç gün sonra gel bak +12 setimi gör dedi.Doğal olarak inanmadım ve alın buyrun Link'i:

http://www.rev6.com/player/Hercules/Scare_Crow.html

BEYLER böyle birşey varsa bu oyunda LÜTFEN JOYMAX report edelim bu şahısların Accountları banlansın yoksa bu gidişle bu kişiler her şekilde hiç bir para vermeden emek harcamadan en kral itemleri ve charları yapacaklardır.Siz istermisiniz böyle bir şahıs ile aynı serverde oynamak adam setini bırak accesorry setlerini bile +12 yapmışdır.

LÜTFEN hepinizden duyarlı olmanızı isterim.JOYMAX REPORT edelim.

• Reportta bir şeyi ıspatlamalısın resimle yada video'yla elixir weaponlarla + basma bugu vardı herkes öğrendıkten sonra bug'u kaldırdılar.Benim düşüncem şudurki ; Çivi çiviyi söker sende bugu öğrenmeye bak ve itemlerini düzelt bu bug ortadan kalksa bile adamda hala aynı itemler duracak joymaxın saçmalıklarından yararlanmaya bak
  • Parası Olan Konuşur Konuşturur.Bende Hercules'teyim. Colandor'un Elindeki Silah 2h Legend. 1saat içinde +10 Oldu :)

sariyer2 herculesteki nick ini söyle bi
  • Ali KIRAN para parayı söker orası doğru bnde 10 basdım yakdım 11 de şu anda 5 hercules şu anda charım yok üzerindeki sete bak o adamı biliorum o set için normal birisi en az 50 bin ya da 60 bin silk harcaması lazım +12 setin 1 kişide olma ihtimali şans olarak bakarsak %0 elimde resim ya da video yok doğru bnden söylemesi bu şekilde giderse cıvkını çıkarırlar böyleleri
  • para para para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrn53 -- 14 Ağustos 2011; 15:52:46 >
  • onların bug yaptığını biliorum herkesde öğrenecek onların tayfayıda biliorum alın bakın rev6 ya BRUSK yazın bu adamda onların tayfadan bakın bakın +11 chest ile 2 parça 9 u var bu adam daha pre plus'unu zor alıor ken nasıl olurda +11 +9 item basıor kanıtı Scare_Crow gözden çıkarmışlar ban yerse yesin artık o setleri pvp yaparken Colandor takıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyer2 -- 12 Ağustos 2011; 18:38:54 >
  • Sariyer2 cok kiskaniyorsun galiba.. yok GM arkadasiymis, bari iyi bir yalan bul. GM'ler oyunda item dusurmuyor, onlar sadece oyunun dogru durust calismasini sagliyorlar..
    Ve bu scare_crow'un videosunu var adam +11 basiyor taa D10'da ve dusunku bu degree de paran olursa durmadan bas. Kardesim kiskanma bence. O serverde korkuyorsan o adamdan baska server'e gec..

http://www.youtube.com/watch?v=on_WSZteD-A
  • quote:

Orijinalden alıntı: catlasana

Sariyer2 cok kiskaniyorsun galiba.. yok GM arkadasiymis, bari iyi bir yalan bul. GM'ler oyunda item dusurmuyor, onlar sadece oyunun dogru durust calismasini sagliyorlar..
    Ve bu scare_crow'un videosunu var adam +11 basiyor taa D10'da ve dusunku bu degree de paran olursa durmadan bas. Kardesim kiskanma bence. O serverde korkuyorsan o adamdan baska server'e gec..

http://www.youtube.com/watch?v=on_WSZteD-A

evet beyler bende aynı serverdeyim bu işlerin GM ile alakası yok lütfen çamur atmayın. adam D10'dan beri ilkleri taşıyor. hercules serverinde olan bilen bilir...

• sende yap millt ypyrsa :D
  • Biriniz bana +7'yi söylese yeter fazlasını istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Biriniz bana +7'yi söylese yeter fazlasını istemiyorum

+1111111111111111111111111111111
  • artı basma takitği :) çarında silkin olacak pre plus luck dolu avatar dres ve gold gerisi gelir + 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

+1111111111111111111111111111111

+2222222222222222222222
  • quote:

Ben +5 zor basıyorum, dün ard arda 4 tane +5 basınca havaya uçtum zaten, bug bulduğumu falan sandım.
  • Millet nereye para harcayacağını şaşırıyor. Ben inanıyorum 50-60 bin yatırım yapan insanlar vardır oyuna. O paraya bir ev alabilirsiniz ama bir insanın keyfini ve egosunu satın alamazsınız.
  • Siz bug görmemişsiniz
  • Şu adam bir video yapsada izlesek :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=3JMhmav94GY bak bu video var +9 basiyor.. artik + basinca video cekiyor insanlarda suphe kalmasin diye cunku adam bug falan kullanmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.