Şimdi Ara

bakın oyuna bebeler söle giriolardı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarda sorun vardı knighta girmiodu id yazarken hata vrip atıodu oyundan bugün cafeye gittim hala ordayım(06.03.2006=3:41) bebeler sürekli gircekleri serverı tıklıolar enter menter mause hep basıolar 2 3 tane bir olup char gelesiye kadar böle tek tıklayıs baya bi güldüm

Aptalın biri koxp acmıs cocugu internetten attırdım parasını bile kendim ödedim!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Real_Prens

bilgisayarda sorun vardı knighta girmiodu id yazarken hata vrip atıodu oyundan bugün cafeye gittim hala ordayım(06.03.2006=3:41) bebeler sürekli gircekleri serverı tıklıolar enter menter mause hep basıolar 2 3 tane bir olup char gelesiye kadar böle tek tıklayıs baya bi güldüm

Aptalın biri koxp acmıs cocugu internetten attırdım parasını bile kendim ödedim!!!!

cocugu attirmak cok iyi olmus
    biz direk dövdügümüz icin bizim orlarda koxp olayini yapmak zor
    dövünce cafenin sahibi kızmıyo cünkü arkadasim olur lvl 62 magesi var hemde

• koxpculara

• iyi yapmışsın attırmakla emek düşmanı i..... ama diğer arkadaşlar daha güzel bi taktik geliştirmiş dövmek en güzeli bidaha yapmaz işte
  • internet cafelerde "koxp kullanmak yasaktır" diye bi uyarı assalar mükemmel olacak
  • cocukların halini düşünüyom da.
    düşünsenize bi oyuna girebilmek için çocuklar topalnmıs herkes bi yerlere basmaa calısıo tam komedi

• arık kafede knight acmıyorum gidince dota oynuyorum cafeden sabah bazen gecerken ugruyorum cocuklar tufan abi sunu bassana abi
    abi 40 oldum bilion mu
    abiii dün harpyden mirage disbandladım abi

sizin cocuklar yaratıcıymıs
  • bizim cafede boleleri yok.
    minikler GTA oynuo
    bi yaş grubu üsttekiler counter strike
    bi yaş grubu üsttekiler ise 20+ onlarda monitörü cevirip görünmesini engelleyip zevkle bişiler ceviriolar
    ne olduunu annarsınız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoHaİr

bizim cafede boleleri yok.
    minikler GTA oynuo
    bi yaş grubu üsttekiler ise 20+ onlarda monitörü cevirip görünmesini engelleyip zevkle bişiler ceviriolar

20+ en iyisi mi acaba
  • biz cafedeki makinalardan sildik koxpu. bebenin biri yüklüyodu tekrar dövmüştüm ben de. cafe sahibi de istemio zaten koxp. herkes böyle yapsa koxpçuların sayısı azalır baya
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoHaİr

bizim cafede boleleri yok.
    minikler GTA oynuo

• bizde bi ark.ın evine gittik bi baktık koxp açtı mausunun tuşlarını kırdık..klavyeninde düğmelerini çıkarttık sonra çocuğu zorla kendi adamına soktuk herşeyi boş yere attık(maus kısmıyla sonuncusu benim fikrimdi diğeri öbür ark.ın)
  • bizim cafedede koxp acanları dövmeye kalksan dayak yersin hep büük abiler cafe sahibide koxpu kuruor onlarda kasılıor koxp kurmassanda gülüolar nasıl byle kascaksın die herifler cypherde hergün kasıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real_Prens

bilgisayarda sorun vardı knighta girmiodu id yazarken hata vrip atıodu oyundan bugün cafeye gittim hala ordayım(06.03.2006=3:41) bebeler sürekli gircekleri serverı tıklıolar enter menter mause hep basıolar 2 3 tane bir olup char gelesiye kadar böle tek tıklayıs baya bi güldüm

senin gene iyi benmi gtittğim cafede çocuk oyuna girsin die alt f 6 yapıyo diyo şimdi birine hata raporu vbericek diyo ::P

• Sİz ne şeytansınız ii olmus bebeye ellerinize saglık döven felan warsa böle konularda hatta bizde de getirin ikide biz asılalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: acrobatuu

bizim cafedede koxp acanları dövmeye kalksan dayak yersin hep büük abiler cafe sahibide koxpu kuruor onlarda kasılıor koxp kurmassanda gülüolar nasıl byle kascaksın die herifler cypherde hergün kasıolar

Aynen kardeş; bizim cafenin sahibinin oğlu, ki şu anda askerde yaş 26 kaçak anlıcaanız Knight da olduğu

gibi Adam koxpu bi açıyor 3 pc de sabahtan akşama ya golem ya da ash DTS şu anda 66 olympia da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 4 Haziran 2006; 0:35:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.