buyrun videosu ama adam elden oynuyor http://youtube.com/watch?v=P09OGyfVKRM&search=resident%20evil%204
quote:Orjinalden alıntı: noobhunter quote:Orjinalden alıntı: etez ordada yazıldığı gibi bu bir video adam orda oyun oynamıyor videoyu pspye atmış bize izletiyor olum arkadaşım cd cide umd sini görmüş arkadaşının gözlerinde problem olmasın hem videoda adam resmen bize re4ün videosunu izletiyo
quote:Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet quote:Orjinalden alıntı: noobhunter quote:Orjinalden alıntı: etez ordada yazıldığı gibi bu bir video adam orda oyun oynamıyor videoyu pspye atmış bize izletiyor olum arkadaşım cd cide umd sini görmüş arkadaşının gözlerinde problem olmasın hem videoda adam resmen bize re4ün videosunu izletiyo Aynen katılıyorum. ZAten "resident evil 4" PSP ye çıkacak diye bir haber dahi yok...
quote:Orjinalden alıntı: noobhunter quote:Orjinalden alıntı: etez ordada yazıldığı gibi bu bir video adam orda oyun oynamıyor videoyu pspye atmış bize izletiyor olum arkadaşım cd cide umd sini görmüş olum ne oluyoki ben kaç yaşındayım senin haberin var mı kabak gibi belli adam ps2 denkaydeettiği videoyu izletiyo sen kalkmış ban olum molum diyon
quote:Orjinalden alıntı: doors re 4 çıksın artık,,psp yi wc de oynamak ç.ok zewkli deneyin huhahahah kopardın be abi wc de oynarken dikkali ol düşmesin hehe
quote:Orjinalden alıntı: doors yok dostum elimizle oynuyoz heralde huhahahah kimisi wc de müzik dinler kimisi oyun oynar ama en keyifli dakikaların wc de gectigi kesin
quote:Orjinalden alıntı: MORGAN2 quote:Orjinalden alıntı: doors yok dostum elimizle oynuyoz heralde huhahahah kimisi wc de müzik dinler kimisi oyun oynar ama en keyifli dakikaların wc de gectigi kesin +1
mrb arkadaşlar ben size şey sorcam resident evil 4 oyunu psp de varmı bide onun gibi zombili oyun bildiğiniz varmı yazarsanız çok sevinirim