Adam kafan attığı için neden felan sölemiyo lwl dediği gibi olsa bize sormaz kendisi ne yapacağını gayet iyi bilir...
quote:Orjinalden alıntı: akrep_kral_ sölemeye ne gerek var yaww ban işte Gerek war tabi sebebini söylemeye Koxp dan mı yedin banı da soylemıyorsun :S
Sebep ne olursa olsun, 1000$ gibi cüz-i bir ücret öde, açsınlar. LoL! Pazarlık yap, belki inerler. Ha-ha!
quote:Orjinalden alıntı: NihiList KeLebeK Sebep ne olursa olsun, 1000$ gibi cüz-i bir ücret öde, açsınlar. LoL! Pazarlık yap, belki inerler. Ha-ha! O Parayla 75 LwL itemLi Char Alır Zaten
quote:Orjinalden alıntı: iceman002 boş boş ban atmazlar yapmışsındır bişiler ii düşn.. benim 61lik mage gitti.savaşta nowa town yapıyordum üstte sarı yazı yazdı koxper ban pls :D:D diye anında dc yedim
quote:Orjinalden alıntı: akrep_kral_ gm 71 lik warrioru banladı neyapcam şimdiyaaaa su iç pis koxperlar
quote:Orjinalden alıntı: akrep_kral_ gm 71 lik warrioru banladı neyapcam şimdiyaaaa ne yapıcaksın biliormuusn gidecejsin mutfaga bi bardak suyu alıcaksın bi guzel içeceksin