Şimdi Ara

Bakir erkek çok mu anormal? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghost100

bundan sonra bu adamla kimse tokalaşmaz gerçi bende 20 yaşındayım bende bakirim

O adamın eller nasır tutmuştur

Adama dikkat ederseniz sağ tarafı sola göre baya gelişmiş, sağ omur epey yukarda duyuor
  • Kadın her gece farklı birisine veriyor heralde çok şaşırdığına göre.Böyle insanlar herkesi kendileri gibi zanneder.Dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üzme Tatlı Canını

Kadın her gece farklı birisine veriyor heralde çok şaşırdığına göre.Böyle insanlar herkesi kendileri gibi zanneder.Dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanarlar.

Yazık læ.Üzerine alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikcikgribi

bakirim bekarım bütün kızların ayağına bakarım. benim için ayak önemli. ayağı olsun yeter

manikür pedikür olucak ayaklar en fazla 37 numara olucak ve en önemlisi beyaz spor ayakkabı çorabı olacak
  • kadına bak herkes senin gibi ....

neyse sinirlendim

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

quote:

bakirim bekarım bütün kızların ayağına bakarım. benim için ayak önemli. ayağı olsun yeter

manikür pedikür olucak ayaklar en fazla 37 numara olucak ve en önemlisi beyaz spor ayakkabı çorabı olacak

Siyah ince çorap olacak mini etek olucak babet ayakkabı olacak ohhhşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 13 Mart 2011; 20:27:22 >

• Bu ülkede bu konuda acayip çelişki var bakir erkeğe tuhaf gözüyle bakılır kız bir kere ilişkiye girmişse o.... olur. Herkes dengini bulur bence.
  • Hakan Uyduran mesajı manyak ya

Bakir erkek çok mu anormal?

Bakir erkek çok mu anormal?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 13 Mart 2011; 20:36:24 >

• kadın her gece üzerinden tır geçiyormuş gibi konuşuyor

ayshhh cHoq ilginchhhhqq xD xDé
  • Adam anormal bir şekilde söyledi yoksa bakirliğin neresi anormal olsun insanları anlayamıyorum hele videodaki kadın tam bir zihinsel engelli nasıl ; yaani hiç mi olmadııı ay yani ilk benle mi olacak yani bu da saglıklı bir durum degill kadınlara ilgi duymuyor musunuz diyor.Hani tam bir gerizekalı ya adam da lafını koyamıyor sarışın salağa o da ayrı bir salak zaten 3 kelimeyi bir araya getiremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist81

Adam anormal bir şekilde söyledi yoksa bakirliğin neresi anormal olsun insanları anlayamıyorum hele videodaki kadın tam bir zihinsel engelli nasıl ; yaani hiç mi olmadııı ay yani ilk benle mi olacak yani bu da saglıklı bir durum degill kadınlara ilgi duymuyor musunuz diyor.Hani tam bir gerizekalı ya adam da lafını koyamıyor sarışın salağa o da ayrı bir salak zaten 3 kelimeyi bir araya getiremiyor.

Kadın karşısında 35 yıllığın abazanlığını görünce heyecanlandı ondan
  • bence 21-22 yaşlarından sonra anormal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

kadın her gece üzerinden tır geçiyormuş gibi konuşuyor

Bu kadını taşlaya taşlaya gebertmek istiyorum Ne kadar onursuz bi davranış Bakir olmasına seviniceğine burun kıvırıyor
    Çok ağır hakaretler ederdim ama ban yemek istemiyorum

Bu adama böyle kadın lazım değil Bakire bi kadın lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 13 Mart 2011; 20:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

Bu kadını taşlaya taşlaya gebertmek istiyorum Ne kadar onursuz bi davranış Bakir olmasına seviniceğine burun kıvırıyor

kadın zaten taşlanmış hacı merak etme..O tavırlarıyla anca sex objesi olarak yaşamaya devam edicektir

• lan videoyu izlememiştim. vay anasını karıya burdan küfür ediyorum. bu kadınların hepsi cahil gerizekalı. vallahi türkiye den nefret ediyorum allahj belanızı versin
  • quote:

lan videoyu izlememiştim. vay anasını karıya burdan küfür ediyorum. bu kadınların hepsi cahil gerizekalı. vallahi türkiye den nefret ediyorum allahj belanızı versin

Bide bunlara sorsan Allaha inanıyorum der Allaha inanan insan biraz kişilikli onurlu ve şerefli olur

İnanmayanda olur

Ama inanan kesinlikle olmalı

Bumudur kurtuluş savaşında cephede savaşan türk kadını yazıklar olsun

Böyle dejenere olan türk kadınlarını gördükçe kemikleri sızlıyodur atamın

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

kadın zaten taşlanmış hacı merak etme..O tavırlarıyla anca sex objesi olarak yaşamaya devam edicektir

Bırak ya böyleleri öyle bir insanı hak etmiyor

Hatta dahada geniş bir genelleme yaparsak türk kızı türk erkeğini hak etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 13 Mart 2011; 20:54:55 >

• Şu anda yumruklarımı ve dişlerimi sıktım masayı yumrukluyorum Sinir nöbeti geçiriyorum

O kadın yanımda olsa Öyle bir psikopat kesilirimki başına böyle psikopat dünyada yok der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 13 Mart 2011; 21:00:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üzme Tatlı Canını

Kadın her gece farklı birisine veriyor heralde çok şaşırdığına göre.Böyle insanlar herkesi kendileri gibi zanneder.Dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanarlar.

+1 kesinlikle katılıyorum. Kız kaşarın önde gideni.
  • 14 yaşında mıllı olduguma göre bence anormal
  • Ben kadının olayı "duygusal ilişkiniz hiç olmadı mı ?" diye algıladığını düşünüyorum. :S Ama eğer bakir olduğuna şaşırıyor ise çok yazık. :S

Bekâret hazinedir.

Bekâret insana gurur vermeli. Onur kaynağı olmalı.
  • İnanç meselesi bence. İslam dininde normal olan evlenene kadar bakir/bakire kalmak zaten. Ama herkesin kendi inancıdır, saygı duyarım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.