Adam bakirim diyince millet şaşırıyor.Ben şahsen her anlamda bakir bir insanla evlenmek isterim.Sadece zar değil mesele.Önemli olan kişilik,özeline saygı vs.Bacak arasında namus arama gibi bir niyetim yok.Sadece o bacak arasının genel kişiliği yansıttığını düşünüyorum bu nedenle önemli benim için.İnsanlar da bir yerde haklı 35 yaşında ilişkiye girmemiş insan günümüzde garip karşılanıyor.İsmimiz gibi talihimiz de benzemez inşallah.
Adam bakirim diyince millet şaşırıyor.Ben şahsen her anlamda bakir bir insanla evlenmek isterim.Sadece zar değil mesele.Önemli olan kişilik,özeline saygı vs.Bacak arasında namus arama gibi bir niyetim yok.Sadece o bacak arasının genel kişiliği yansıttığını düşünüyorum bu nedenle önemli benim için.İnsanlar da bir yerde haklı 35 yaşında ilişkiye girmemiş insan günümüzde garip karşılanıyor.İsmimiz gibi talihimiz de benzemez inşallah.
Kız mısın?
bakir derken Bakire bırini kasttettin evlenmek için değil mi? :))
Bakire bayan nasıl anormalse, bakir bay da o kadar normal ya da anormaldir? ok? Bunun sözlüklerde ayrıca bir tanımı yok, yaşam şeklin, yaşayıs şeklin hayata bakış açın, tutkuların hedeflerin vs.. bunlar belirleyici olur. Kafaya takma , hayatında olması gerekn daha önemli konulara yoğunlaş ne bilym Üniv gibi- iyi bir meslek ya da iyi bir eş gib vs....
Kız mısın?
Bakir doğa falan denir ya "her anlamda" diyince daha uygun kaçar diye düşündüm.
bakirim bekarım bütün kızların ayağına bakarım. benim için ayak önemli. ayağı olsun yeter
Kız mısın?
Bakir doğa falan denir ya "her anlamda" diyince daha uygun kaçar diye düşündüm.
İnsanlarda cinsiyet ayrımı olduğu için bakir - bakire denir. Herhangi bir nesnenin cinsiyeti olmadığı için bakir denir mesela bakir orman ama sen bakir bir insan deyince akla erkek geliyor
arkadaşlar yüce yodayı bulduk , 31 konusunda en profesyonel insanı gördük
bakirim bekarım bütün kızların ayağına bakarım. benim için ayak önemli. ayağı olsun yeter
Bende bakirim bekarım bütün kızların sümüğüne bakarım.Benim için sümü önemli.sümüğü olsun yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: cikcikgribi
Her adult konuda bunu belirtmek zorundamısın.
Bacak olsun benim olsun.
yapmadı demek bilmiyor demek değil ya
karı tecrübe arıyor anlaşılan kendisi gibi ah be abicim ne diye çıkarsın şu şıprıntıların karşısına
ülkemizdeki çirkin eşeğe benzeyen hayat kadınları ve sakallı egosu tavan yapmış çirkin türk kızlarına baktığımızda durumun normal hocam
Bakir kız ne kadar normalse bakir erkek de o kadar normal, yani normal
Neresi anormal bunun? Kaka açık açık söylemişti ilişkiye ancak evleneceğim kadınla girerim diye.. sonuçta bu inanç meselesi şahsen bende öyle düşünüyorum bilmem isteyen istediğini yapar bence normal
Bakirim
Adam 35 yaşına gelmiş yahu,ben de şaşırırdım.Ben de 20 yaşındayım,ben de bakirim bu arada.
bence gayet normail birşey....
herkes zina yapmıyor?
Yanlız durumdan adam da rahathız hatta unatıyor galiba, adam yüzünden anormalmiş izlenimi uyandı başka türlü dese orda herkes adama saygıyla bakardı.
Kadın hiç aldattınız mı diyo adam kem küm diyip lafı dolandırıp ben bakirim diyo Bence bakirlik değil adam anormal
yaw 22 yaşına kadar yapmadık da ne oldu? sonra gittik bir şekilde olay gelişti, bi baktım artık bakir değilim. Hayat bu doğup-büyüme sonra ölüm gibi kendiliğinden gelişiyor. Akışına bırak dostum....
bundan sonra bu adamla kimse tokalaşmaz gerçi bende 20 yaşındayım bende bakirim