Şimdi Ara

Erkeklerin boyu kızlar için onemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
12.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-)Yakışıklı olmak boy yerine geçebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Ben hiç "üff şu çok uzun sevgili olmak istiyom" yada "severdim ama çok kısa" falan diyen kız görmedim ama forumda bunun durmadan olduğunu söylüyorlar. hatta biri bi kızın yüzüne "aslında kısa olmasan yakışıklı olurdun" dediğini söylüyordu.

Alıntıları Göster
    2 metrelik çirkinler doluşmuş yine.

Edit: Yorumu tamamen espri amaçlı yazmıştım. Ciddiye alıp "zürt tesellisi" diyen bile olmuş. İnsanları çirkin-güzel diye ayırmak ne kadar cahilce bir davranışsa uzun-kısa diye ayırıp; sırf bir kaç genetik kodlamadan ibaret olan, değiştirmek elimizde olmayan şeylerle övünüp başkalarını küçümsemek de o kadar cahilce davranıştır. 1.70 boyundaki adam da böyle olmak istemedi, çirkin olan da çirkin olmak istemedi. İnsanlarla dalga geçmeyin lütfen.
    Kızların uzun boylu istediği falan yok,bunlar şehir efsanesi,forumdakiler de kek gibi yemiş bu yalanları,öyle olsa 1.70 lik justin bieber'a,zayn maliklere tapmazlardı,gelmiş geçmiş en seksi erkek seçilen johnny depp 1.75 boyunda,neymiş en az 1.80+ gerekiyomuş yoksa yakışıklı olunmazmış :D lan brad pitt 1.79 size göre yakışıklı değil o zaman adam,tom cruise 1.68 boyunda kaç kızın hayallerini süslüyodur kim bilir,kıvanç tatlıtuğ 1.70 de olsa her kızı götürür,yani kıvancı kıvanç yapanın boy olduğuna inanıyorsanız ölün zaten

Ayrıca kızlar,yanlarına yakışacak erkeklerden hoşlanır,1.65 boyundaki arkadaşım sizin hayalini kuramadığınız kızları eve atıyorsa mutlaka durup düşünmeniz gerekir :) bu forumdakilerin neden 1 kız eli bile tutamamış olmalarının sebebi bu aslında,zihniyetiniz yanlış arkadaşlar kusura bakmayın ama kendinizi çağatay ulusoyla falan kıyasladığınız için yakışıklı bulmuyorsunuz kendinizi,tipsiz olduktan,ağzın laf yapmadıktan sonra 1.90 olsan ne yazar :)
  • onemli olan boy degil

• 1-) 1.80 ve üstü
    2-) Hayır tipin at hırsızı gibiyse boyla daha da kötü durur.

• Kesinlikle boy çok önemli

Kendi görüşüm değil bütün kız arkadaşlarımın ortak görüşüdür bu

Not:10 civarı kız arkadaşım var

• Tip varsa 170 üstü yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok kucuk olmadikca takmiyorlar 170lerdeyse bile problem olmuyor
    Cok yakisikli oluncada kizlar hemen atliyor arkadasin boy 1.67(lise2) ne kizlar goturuyor sadece tiple

• quote:

Orijinalden alıntı: TuşaBasıyorumAdamAtmıyor

1-) 1.80 ve üstü

2. soruyu yanlış anlamışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızına göre değişiyor. Genel olarak anladigim kadarıyla ortalamanın altında boyu olan kızlar onu koruyup kollayabilecek (içgüdü sanırım) kalıplı ve uzun boylu erkekler istiyorlar

• İkisinde ortayi bulmak gerek ama 175minimum 180 idealdir 170 olsan tipin olsa nolur

• Tipin iyiyse 170 yeter diyip kendini avutan 170ler gelmiş yine

Nasıl eksi alınır dersi

Edit: ne demek 175 yeter abi

Edit 2: 160 kızlar bile 185 istiyo

Edit 3: 185lerin kimseye bişey dediği yok 170ler uzunlara yardırıyo

Edit4: Lütfen vücüdü karıştırmayın sizin yüzünüzden spor salonları 165 170 küçük kascık kaynıyo

Edit5: 2 metrelik çirkinler demiş 170lerin hepsi çok yakışıklı bu forumda sanki

Edit6:Ne demek kızlar boya bakmıyo ya ben boyunuza bişey demiyorumda abartmayın isterseniz boya bakmıyomuş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneZZ -- 5 Nisan 2015; 22:58:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Larkin

Cok kucuk olmadikca takmiyorlar 170lerdeyse bile problem olmuyor
    Cok yakisikli oluncada kizlar hemen atliyor arkadasin boy 1.67(lise2) ne kizlar goturuyor sadece tiple
    boy falan hikaye önemli olan zımba gibi erkek dedirtmekdir
  • Hangi boy aldaki badboy mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: TuşaBasıyorumAdamAtmıyor

1-) 1.80 ve üstü

2. soruyu yanlış anlamışsın

Dil anlatım derslerinde uyuyorum.

• ONEMLI OLAN BOY DEGIL ISLEV

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

onemli olan boy degil

işlevi
  • 180+ şart erkekte. Aşağısının şansı pek yok malesef. Min 180.

• 1.87 ama kiz yok demekki boyla alakasi yok. Biraz sismanim ondanmi acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

onemli olan boy degil

işlevi

Alıntıları Göster
    Ben hiç "üff şu çok uzun sevgili olmak istiyom" yada "severdim ama çok kısa" falan diyen kız görmedim ama forumda bunun durmadan olduğunu söylüyorlar. hatta biri bi kızın yüzüne "aslında kısa olmasan yakışıklı olurdun" dediğini söylüyordu.

• quote:

Alıntıları Göster
    2 metrelik çirkinler doluşmuş yine.

Edit: Yorumu tamamen espri amaçlı yazmıştım. Ciddiye alıp "zürt tesellisi" diyen bile olmuş. İnsanları çirkin-güzel diye ayırmak ne kadar cahilce bir davranışsa uzun-kısa diye ayırıp; sırf bir kaç genetik kodlamadan ibaret olan, değiştirmek elimizde olmayan şeylerle övünüp başkalarını küçümsemek de o kadar cahilce davranıştır. 1.70 boyundaki adam da böyle olmak istemedi, çirkin olan da çirkin olmak istemedi. İnsanlarla dalga geçmeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 5 Nisan 2015; 21:19:28 >

• Kizdan uzunsan ne sorunu olacak kizlarinda boy ortalaması 160 oldugu icin sıkıntı yok

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.