Şimdi Ara

Bakire kız konusu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
7.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani yalanda söylesen anlayamazdık demek istediğim buydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu siz ne diyorsunuz, bu nasıl bir konu, iyi ahlak güzel huy, sonucu zaten güzel bir eş getirir, ne beklerseniz onu zaten size verir, biz harbiden artık büyümüşüz diyorum sizleri okudukça...

• Timeguard T kullanıcısına yanıt

Şimdi anladım hocam. :D O konuda haklısın.

• R@ kullanıcısına yanıt
    12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Konunun video hali.

@12 Angry Men

Yani evet biz bir şey bekliyoruz ama hanımlardan onların böyle bir şey bekleme ihtimali bile yok. Bahsettiğim sebepten ötürü. Biraz haksızca değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 18:22:59 >

Haksızlık bence.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Benimde anlatmak istediğim oydu bir kesim erkek insan kadın insanın alt türüymüş gibi yaklaşıyor insan cinsiyetlerine bu da neresinden bakarsan bak haksızlık bence en büyük ahlaksızlık.

• 28 yaşındayım normal hatun bulamıyorum kaldı ki bakire opsiyonlu olacak.    

• Pandemi var zaten bulursun merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 18:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvel_Recai

28 yaşındayım normal hatun bulamıyorum kaldı ki bakire opsiyonlu olacak.    

Ben de aynı yaştayız bir de. Nasıl bulunur onu bile bılmıyorum, yanı yoldan geçen kıza gel sevgili mi olalım deniyor ? Denmez bence yanı dıyenler vardır illa ama ben yapamam. Ortamım da yoks bir spora gidiyorum orada da spor yapan kızlara gel sevgili olalım mı diyecegım ? Nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum.  

• nası karı bulacaz yaw 

Görücü usulü karşımıza çıkıyor

• HaydarHaydo kullanıcısına yanıt

Doğal olun.

• R@ kullanıcısına yanıt

Annem arıyor ama aradıkları çirkin be hocam. Yanı benım gonlume gore degıller. :D

Kadının çirkini olmaz sen öyle gezersen öyle yalnız kalırsın. Önce bir kız arkadaşın olsunda güzeli çirkini sonra bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 22:25:17 >

Oyle olmaz kızın duygularıyla oynayamam. Tipini beğenmediğim kıza ümit vermem hocam.

Sen onla kanki olursun ne olur erdemleştirir seni bu insanı güzel çirkin diye ayırt etmeyi değilde iyi kötü diye ayırt etmeyi benimsetir daha çok. O seviyorsa sevsin seni sevilmek kötü bir şey değil arkadaş olursun ne olur bir gün bir kız arkadaşını tanıştırır senle sen bir erkek arkadaşını tanıştırırsın onunla 4 kişi de mutlu olmuş bir bakmışsın.. Arkadaş ol iletişim kur erkek adamsın. Sonra iyi insansın diyelim bu biraz çirkin dedin ilgilenmedin gidecek belki kötü bir insanlarla arkadaş olacak anladın mı.. İyilikten iyilik doğar. Hemen her gezdiğiniz ya da konuştuğunuzla evlenmiyorsunuz ya onu atın kafadan düşünmeyin evlilik olacağı zaman zaten bakmışsın yıldırım hızıyla kendiliğinden oluyor sen ekstra bir şey bile yapmıyorsun.

Evleneceğiniz insan çıktığı zaman karşınıza zaten iki tarafta taşın altına sonuna kadar kayıtsız şartsız elini sokar eşit masraf eder gücü neyse o kadar öyle bilezikmiş bilmem neymiş öyle bir şey düşünülmez.. Zaten birlikteliğiniz size güç verir enerjinizi emmezsiniz birbirinizin.. İlişki de bir taraf enerji emiyorsa taşın altına elini sokmuyorsa zaten o iş olmamış o evlilikte olmaz yürümez ilişkide mutlu etmez.

Yoktan var edersiniz gene birlikte olursunuz ayrılamazsınız.. Sürekli maddi şeyler konuşuluyorsa o insanla evlenmeyin..

Heee şimdi gelelim bakire kız konusuna bakire aradın buldun arkadaşlık etmeden doğru düzgün evlendin anladın mı hep maddiyat konuşuldu heh işte belkide bakire olmayan kız söylediğim gibi seni tamamlayan ömür boyu belkide mutlu olacağın insandı ön yargılı davrandın bakire buldun evlendin ama öteki yarın olamadı mutlu değilsin anlatabiliyormuyum?

İnsanları şekil,cins,cinsiyet,inanç ve maddi ölçülerle değil iyi karakter kötü karakter diye ayırt edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Ocak 2021; 6:56:34 >

Eyw hocam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.