Şimdi Ara

Bakire kız konusu açan yıkıklardan çok bıktım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ederim turnusol bu konular. Sonra bu adamlara bir bakıyorsun siyasetten ekonomiye fikir sahibiler. Blok konuları arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üstteki şahıs beni bloklamış.

Açtığım konuda haklıyım, bir erkek yapınca milli ilan edilirken kız yapınca oro**pu ilan ediliyor, burası doğru.

Ancak bu insan nedense bu adamlara bakıyorsun siyasetten ekonomiye fikir sahibiler yazmış. Anlamadığım nokta bu görüşü savunan insanlar bu konular hakkında bilgi sahibi olamaz mı ?

Sırf kendisiyle aynı görüşte değilim diye ve yanıtına cevap vermedim diye tekrar konuma gelip abuk subuk bir yanıt yazıp beni bloklamış :D

Çekemedi cevap vermediğimi ve blokladı, gerçekten kendisiyle aynı görüşte değilim diye beni bloklayan bir insana zaten katlanamam ben de seni blokluyorum.

• Bakire eş istemeyi anlarım.
    Ama bakire olmayan birine kötü muamele yapılmasını veya ona patlak veya or***u vs. gibi şeyler diyerek aşağılanmasını gerizekalıca buluyorum.

Bakire eş isteyene yine söylüyorum saygı duyarım ama bir insanın daha önce cinsel ilişkiye girmiş olmasına takılmak insana defolu eşya muamelesi yapmaktan farksız. Zaten insanların bakire olan birisinin bile cinsel ilişkiye girmediğini hiçbir zaman bilemeyecekken buna bu kadar çok takılması bence saçma.
    Tabii ki "bakireliğin bir önemi yok gidip fahişelerle bile olabilirsiniz" filan demiyorum ama sırf cinsel ilişkiye girdi diye birisini kendine layık görmemek mantıklı gelmiyor.

• Hocam sana demiyorum ama senin üzerinden birşey örnek vereceğim.

Sen şimdi bakir bir erkeksen bakire kız isteyebilirsin. Ben bakire kız istiyorum diyebilirsin. Ama sen daha önce cinsel ilişki yaşamışsan ben illa bakire kız istiyorum diyemezsin. Doğrusu budur çünkü, herkes kendisi gibisine layıktır. Ama bazı kişiler böyle değil işte.

Zaten bir insan dediğiniz gibi bakire değilse bile ağıza alınmayacak laflar yapılması saçma.

• Tabii ki de karşıdakinin bakire olmasını istememiz için bizim de bakire olmamız lazım. Ben her haltı yiyeyim ama karşımdaki sütten çıkmış ak kaşık olsun kafasında çoğu insan.

• Evet işte sorun bu. Bütün insanlar erkekleri bu işi yaparsa milli ilan edip, kız yapınca adını nerelere çıkarıyorlar.

• Mantığa bak,adam bütün erkekleri zina yapmış sanıyor.Zina yapmayan milyonlarca ehli müslim erkeğin en doğal hakkıdır bakire kız istemek.

• 23 yaşındayım, bu yaşıma kadar hiçbir kadınla ilişkiye girmedim.

Neden mi çünkü bizim kültürümüzde böyle bir şey yok, bizim kültürümüzde kadının namusu var ise erkeğin de namusu vardır.

Şu an ki insanlar cidden karşısındaki insanın bakire olmasını istiyor fakat kendisi bakir mi ki, bakire olan birisini istiyor?

Bi kadında bakirelik aranıyor ise erkekte de aranmalıdır.

Zina eden erkek ancak zinakâr veya müşrik bir kadınla evlenir, zina eden kadınla da ancak zinakâr veya müşrik bir erkek evlenir. Bu müminlere haram kılınmıştır. NUR SURESİ 3.Ayet

• Kızın bakire olduğuna değil nasıl biri olduğuna bakarım. Tabi birisi bakire kız istemesi tercih meselesidir o ayrı. Ama erkek bakir olmadan bakire kız istemesi düpedüz akıl geriliği

• Siz onun bunun altına yatmış kızlara değer vermeyi kendinize layık görüyorsanız sizin de değeriniz bellidir zaten. Özgürlükcü tayfa eskortlarla evlensin bence en özgür o kızlar nasılsa mutlu mesut yaşarsınız.

• Valla bekarete fln takmiyorum uzun zamandir dunyayi gezdim gordum yasadim. Oyle kadinlar gordum ki 20 tane kadina erkege bedel, o kadar saglam karakterli iyi insan vs. Fesat pislik bir kizi sirf kutusu acilmamis diye omur boyu cekemem.

Yasayin hayatinizi lan bosverin takilin iste. Aileniz baski yapiyorsa soylemeyin bakire olmadigini acip bakacaklar mi?

• Ya siz ciddi misiniz ?

Ben zaten öyle olan kişilere bir laf söylemiyorum, öyle kişiler zaten isteyebilir bakire kız. Bir kaç üstte de yazmıştım bunu.

Ben öyle olmayanlara söylüyorum.

• Bir erkek onu bunu altına alıp milli oldum diyorsa kendisi de öyle biriyle evlenmelidir. Hem onla bunla yatıp hem de bakire kız arıyorsa bir sorun vardır. Herkes kendisi gibisine layıktır, sen erkeksin diye onla bunla yatıp bakire kız arayışına giremezsin, hakkın değil çünkü.

• Bakir olmayan erkeğin bakire kız arama gibi bi durumu olmamalı zaten. Milli oldum diyen beyinsizlerle herkesin altina yatan kızlar aynı kalitede insanlar. Bunlar birbirlerini bulup es olmalılar.

• Bir meriç ağlıyor gözleri yaşlı.

• Bende
  • Puahahahaha +1 çok doğru
  • bekaret zarı (hymen) denilen şeyin varlığı bile tartışmalı bilimsel olarak.

erkekler çok ilkel canlılar. bu nedenle hemcinslerimin çoğundan nefret ediyorum. her dişiyi cinsel bir obje olarak görmeye meyilliler. bu evrimsel süreçten kaynaklanan dürtülerden ziyade, kültürel bir eksiklikten de meydana geliyor. o nedenle avrupa'da cinsellik tabu değil. çünkü kadın meta değil. kadın bir mal değil.

ha eskiden, kilise baskılarının olduğu avrupa'da durum içler acısıydı. ama adamlar öyle bi geçmişten büyük dersler çıkarıp medeniyeti inşa etmişler. bunlar eğitimle mümkün. orta doğu'da problem bu. eğitimsizlik, cehalet.
  • bu kafalar evlendikten sonra da böyle devam ediyor.

kendisi başka karıyla sevişirse çapkın oluyor.

e o zaman senin karın da başka erkekle sevişsin; oo olmaz efendim o nasıl iş.

hemen tek kurşunla kadının hayatını bitir.

• VictorFilinta kullanıcısına yanıt
    Yasamak mukemmel bir sey ask bu hayata gelis sebeplerimizden biri insana ask dogaya ask yaptigin ise ask insan herseye asik olabilir ve askini turlu bicimlerde ifade edebilir insana asik olmanin ifade yolu sevismektir kendini dar bi kafada benim kulturumde su var su yok diye sinirlandirirsan cogunu yasamadan bakire kiz ararken sevdigin kiz bakire olmadigi icin evlenmeyip sirf bakire diye belki sevmedigin biriyle evlenip mutsuz olucaksin kendini tek tesellin kulturune bagli kalmak olucak sabah aksam aklina hayati doya doya yasayamadigin geldikce kulturume bagliyim ama diyeceksin boyle bir omur surup gidicek yada kendini akisa birakicaksin sevismek asik olmak bunlar insanin ic guduleri yasanmasi gerekenler umarim mutlu olursun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.