Şimdi Ara

Bakire kız konusu açan yıkıklardan çok bıktım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yazdıklarımdan anlama çıkarma konusunda sana yardımcı olayım ;

Birisi ile birşeyler yaşamam gerekiyorsa bu kişi benim eşim olan kişidir.Senin evlendiğin kadının yada evleneceğin kadının daha önce başkalarıyla birşeyler yaşaması sana normal geliyor ise bu yazdıklarım sana anormal gelebilir evet.Çünkü ben evlenmediğim bir kadın ile bu tarz şeyler yaşamayı doğru bulmuyorum.Bu düşüncede bir insan değilim.Ayrıca seveceğim,yada evleneceğim kadının bakire olması bir şart değil benim için,belki zamanında bir hata yapmış olabilir fakat pişman olmuştur bu işi zevk için yapmıyor ise tövbe ettiği zaman (tekrar aynı hatayı yapmamak kaydı ile) Allah affediyor onu, benim onu affetmemem doğru mu olur sence ?

Bu sefer anladığını umuyorum.

• VictorFilinta kullanıcısına yanıt
    Bakis acilarimiz cok farkli ben sana ustu kapali bir tavsiyede bulundum ama senin gorusunede saygi duyuyorum hocam
  • Konu sahibi haklı. Kaç senedir şu forumdayım hiç kimseyi şu ana kadar bloklamamıştım. İlk blokladığım ünvanını alıyorsunuz, helal olsun tebrikler.

• Algıda seçicilik,

Ülke bu kadar yolsuzlukla, pahalılıkla, siyasi kirlilikle, salgınla, intiharlarla boğuşurken sen sevişmeye takmışsın bu da yıkıklık.

• Çok basit bakıyorsun konuya. Öncelikle her erkek ben 999 kızla sevişeyim karşımdaki kız bakire olsun diyen yobaz kişiliklerden oluşmuyor. Türkiye'de kaç erkek istediği zaman istediği kızla bir şeyler yaşayabiliyor? Çok fazla değil. Hatta 30 yaşında bakir olan çok kişi var. Bunlar yapmak haram dediğinden değil ulaşamadıklarından böyleler.

Ben cinsel olarak çok aktif değilim ve bunun zorluklarını yaşıyorum. Hayatımda 2 kız oldu sadece. Geçenlerde bir kızla tanıştım ve kız başladı cinsel hikayelerini anlatmaya. "Otoparkta bununla, yazlıkta şununla." "55 Yaşındaydı ama çok başarılıydı beni yatına götürdü ve." "En azından yapmadım demem."

Şimdi ben tabiki bakire aramıyorum fakat sabah 9 akşam 5 de olmasın istiyorum ve benden fazla tecrübesi olmasın istiyorum. Bu benim kişisel görüşüm. Saygı duyarsın, duymazsın yıkık dersin farketmez.

Kadınlar için cinsellik çok rahat ulaşılabilir bir şey iken erkekler için durum böyle değil. Bunun için de erkekler evlenirken daha seçici davranıyorlar ve bu konuda %100 haklı olduklarını düşünüyorum.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.