< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakireliğe önem vermiyorum (10. sayfa)
-
-
Tam olarak sorduğun sorulara cevap değil belki ama ben kendi gözümde şöyle değerlendiriyorum. Eğer bir kızın daha önce aylarca hatta yıllarca süren bir ilişkisi olmuşsa ve sevdiği bir erkekle cinsel ilişki yaşamışsa normal karşılarım. Ama sırf kendini tatmin etmek için her gece başkasıyla oluyorsa o zaman farklı gözle bakarım. Tabii burada devreye güven faktörü de giriyor. Çünkü yalan söylemek bazı insanlar için çok kolay. O yüzden tanımak için zaman lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Şubat 2022; 18:44:46 > -
İlla vardır hocam. Bazen çok ararsın, bulamazsın ama hiç beklemediğin bir anda hayatına biri girer. Ben de 19 yaşına kadar senin durumundaydım. 3 yıllık bir ilişkim oldu, ikimiz de birbirimizin ilkiydik ama maalesef yürümedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Şubat 2022; 18:42:15 > -
Ilki oldugunu nerden biliyon senden saklamistir. Herkes yalan soyluyor iliskide kizlar erkekler birbirine nude atip birbirini tatmin ediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçüklükten beri kuzenlerimle arkadaşlar. Öyle bir şey olsa haberim olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca geçmişte konuştuğu erkekler varmış ama hiçbiriyle sevgili düzeyine gelmemişler. Mesajlaşmaları da okumuştum. Yine de 3 yıl saklayabilmişse helal olsun.
-
Sen napcan 3 yil kizla neler neler yaptin anlatacan mi evlenecregin kisiye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki de oturup bunu bunu yaptım diye anlatmayacağım ama sorursa da yalan söylemem. Gizleyecek bir şeyim yok.
-
evlendikten sonra sorarsa ne olacak? şimdiden anlat işte sıkıntı çıkarmasın ileride
-
tepecikli vicdanın rahat mı yaptığın için tekrar olsa tekrar yapar mıydın
-
Şu an sevgilim yok dostum 1 ay önce ayrıldım. Ama eski sevgilim ondan öncekiyle yaşadıklarımı az çok biliyordu zaten.
-
Eski çapkınlık zamanlarım bitti artık yaşlandım ve tövbe ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeniden genç olsan yapar mıydın
-
Kardeş zaman geri gelmez
yapar mıydın tepecikli 20li yaşlarındasın diyelim ki
-
O andaki ruh halime bağlı, bilemem
bir kadının sevgisine çok ihtiyacın var tepecikli en ufak bir şeyde sevişmeye hazır bir bombasın sen
-
Sevgi başka sex başka
tepecikli işin kolayına kaçıyorsun hep
-
bakire olup herkese nude atan çok kişi var herkesin pis geçmişi var midem kaldırmıyor cidden
-
Bu konudaki görüşüm eğer sende bakire isen evleniceğin kişininde öyle olmasını istemen en doğal hakkın lakin değilsen bakire birisini istemek bencillik ve iki yüzlülük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X