bakire değilim hocam bakirim. ama çevremde bakire olup evlenebileceğim kimseyi bulamadım |
Bakireliğe önem vermiyorum (11. sayfa)
-
-
bende öyle yapacam hocam dayanamıyorum instagramda her kız bir erkekle sevgili olmaya kafaya takmış durumda ve aralarında neler geçiyor en ufak fikrim yok
-
İnlemek, duvardan duvara vurulmak ne yahu ? Çoğu kızılaya kan verir gibi yatıyor zaten. Orgazm olamama oranı en yüksek ülkelerden biriyizdir. Abartmayın şu işi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
squirting işi falan yalan mı hocam yapmayın
-
Ne yönden kolayına ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şeytan senin zayıf noktalarını biliyor ve oyununu ona göre oynuyor ve sen kaybediyorsun
-
hocam biraz daha açsana anlamayıp sormaya utananlar var nedir bu 5 harfli
-
yani kızlar bizi ele gecirmeden biz mi onları ele geçirelim
-
kardeşim pipimi niye aşağılıyon gayet güzel bir pipim var yani. çocuklarımı niye aşağılıyon babayım ben babaaaaaaaaa günahsız yavrucak onlar
-
Açıkçası hiçbir fikrim yok. Çok zor ve can sıkıcı meseleler bunlar. Enayi ve saf insan yerine konulmaktan kaçınmamız yeterli, gerisi spontane gelişir ne olursa olur artık.
-
Şu cevabı böylesine samimiyetle yazan çok az, sadece spontaneliğe vurgu yapmak isterim, öyle bir şey yok, itinayla paraziti yapıştırıyorlar eşeğe yükler gibi...
Aklımın ucundan evlilik geçmiyor ama cinsellik, çocuk gibi sorunlara bir çözüm gelmeli. Evlenenler bizden daha akıllı, daha üstün değiller. Damatlık, gelinlik giyip aylar sonra vajinaları gibi karanlık mağaralarından saç baş makyaj yapıp gelmiş kadınların yanık çorap kokusuna, erkeklerin takım elbiseli kolbastılı, hoptekli danslarına kanıp bir şey olduk sanmak bizim gibilerine göre değil, ne saçma salak olaylar off kardeşime yalvarıyorum akıllı ol diye ne yapacağımızı bilemiyoruz devir çok farklı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle katılıyorum. Yani bir yandan sadece cinsellik için aptal bir kezbanın histerik ve insanlık dışı davranışlarını çekmek istemiyorum, ama bir yandan da aktif bir cinsel hayat yakalayamadığım sürece hayat anlamsız ve çekilmez gibi geliyor. Bu konuda orta yolu nasıl bulacağımıza dair bir fikrim yok. Şimdi umarım düzgün kızlara denk geliriz diyeceğim ama bunu asla asla asla bilemeyiz. İçlerinden bambaşka kişilikler çıkabiliyor, mutlu olmak için partnerine güvenerek başladığın bir ilişki ya senin için cehenneme dönüşüyor ya da durduk yere kızın senden ayrılması(asla ayrılmayalım, seni çok seviyorum demesine rağmen...) ile sonuçlanıyor. Sonrası ise koca bir depresif boşluk hissi. Herkese orta parmağı çekip yola devam etmek istiyor insan ama evrimsel güdüleri asla rahat bırakmıyor. Evlenerek bazı anlayışsız ve bencil kadınların kölesi olmak bir eziklik, evet. Ama bizim içinde bulunduğumuz durum ? İçimizden ''amaaan, böyle rahatım'' desek bile öyle olmadığını, mutsuz olduğumuzu biliyoruz. Cepte para olsa yine işler yoluna koyulur. Ortamdaki acı gerçeklerin farkına varılır ve bu acımasız ortamda paran ise senin için bir bilet olur. Kendini bir halt sanan saçma sapan insanları paranla etrafında döndürürsün, buna meyilliler çünkü. Tabi belli bir noktada bu da anlamsız gelmeye başlarsa bilemem. Çok şey yazdım ama buna rağmen net cevabım bilmiyorumdur
-
Siz de benim gibi çok dolusunuz, yazamadıklarınız var hissediyorum, bazı şeyleri yazmak istesem kulaklarım çıldırıyor, sanırım birilerini rahatsız ediyor doğruları yazmak hele evlilik hakkında gerçekleri yazmak
Öyle mükemmel bir konuya değinmişsiniz ki; maalesef iyi eş bulamadıysanız vajinasını ve yüreğini sıcak tutsanız da gözü aç kalacağından yine mutsuz olup bu sefer belki de bir sonraki aşamada kerhanecilere para yedirir oluyorsunuz. Çevrenizde ultra süper elit görünüp fuhuştan para kazanan (p*zevenklik yapan) ve belki de kendisini satan o kadar çok kişi var ki, bunlara bir laf edin "Roma"yı yakarlar "Romalılar" 🤮🤮🤮
Geçen gün okuyunca yalnız olmadığımı hissettiğim bir cümle vardı; özellikle Türkiye'de bu işler çok pis oldu. Kadına aşırı tapılan fakirlik ve faşizmle yüklü beyinler arasında güzel evlilik yapsanız ve yürütebilseniz de gözden ölürsünüz. Aynı zamanda erkekliğiniz her anlamda yok olduğu gibi karınızın ailesini de sizin aracılığınızla semirtip sizi "adam oldum" hissiyle doldurup böbürlenmenizi sağlarlar. Bir bakmışsınız baldız aramış "enişte bana şunu al", enişte aramış "bacanak borç para verir misin panpa?", git RTE'den iste onlar sizi öyle alıştırmış asalak soysuz köpekler!!! Bir kız verirler tepenize çıkarlar. Geçen gün okumuştum ortalama dışkı ağırlığı bile vajinanın ağırlığından fazlaymış, erkek beyninin kadından daha ağır olması gibi. Özellikle bir kadın için bir ömür boyu tasmalı köpeğe dönmek neyin nesi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam erkekler hemen kanıyor kızlara çünkü zayıf olduklarını biliyoruz ve zarar göremeyeceğimizi zannediyoruz ama en büyük zararı görüyoruz
-
kafayı yiyecem her kızın sevgilisi var kim bilir neler neler yapıyorlar
-
bakirelik düsünen varsa bıraksın beyler bosa düsünmeyin öyle bakire falan
-
Burada bakirelikle kafayı bozanları anlamıyorum. En nihayetinde zar diktirme diye bir şey var. Uzman doktor gelse bile anlayamıyor, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X