< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakırköye yatmayalı 9.5 yıl olmuş şaka maka.
-
-
En çok yatmam gereken zamanlar da bundan 3 sene öncesi ile 6-7 sene öncesiydi. Yatmadım, şanslıydım ama isteseler yatırırlardı, olan olaylarda haklı idim de yatırmadılar. Valla antipsikotikler şaka maka iyi kötü çalışıyor, çok şey borçluyum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnanılmaz depresif bir insanım, kendini öldürme düşüncesi, başkalarına zarar verme riski ve kendi kendine olmayan senaryoları olmuş gibi yaşayıp sinirlenen ruh hali değişen bir insanım. Sadece düşünerek sabahtan akşama kadar günü geçirdiğimi bilirim zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorum o kadar yoğun bir düşünce halindeyim daima. 6 ay psikiyatrik ilaç kullandım beni dünyadan soyutluyor gibiydi bu hem iyi hem de kötü. İyi yanı daha az düşünüyordum kötü yanı ise beynimi uyuşturup karar mekanizmamı bozuyordu gerçek dışı kararlar veriyordum bu da hayatımı etkiledi. Sence tekrar psikiyatrik ilaç kullanmalı mıyım?
-
Hiçbir şey hissetmiyorum duygularımı kaybettim ve hayatta hiçbir şeye anlam yükleyemiyorum. Her şey gerçekdışı geliyor ve hiçbir şeyi ciddiye alamıyorum.
-
Bu durumda ilaç kullanmak şart. Bipolar gibi duruyorsunuz, ilaçsız asla düzelmeyecek bir hastalık.
Bir doktor okb dedi diğeri şizofreni ilacı verdi onu kullanmadım insanı delirten bir ilaçtı. Şizofreni tanısı koyarlar diye gitmiyorum psikiyatriye.
-
Norodol, Keday XR, Largactil veya başka bir şeyse bunlar beni acayip rahatlatıyor. Delirtmez, aksine deliliğine iyi gelir. Ben de antidepresanlardan rahatsızım.
Aripiprazol insanı delirtiyor bana onu verdi.
-
O genelde azdırır, tek kötü sıkıntısı oydu bende ama haklısın, diğerlerine nazaran daha kötü namlı bir ilaç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X