Şimdi Ara

BAKLAVA FIRSATI %50 indirim (VODAFONE VE mehmet nejat GÜLLÜOĞLU İÇERİR) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
18
Favori
21.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eksis

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Şaka gibi ya güya bütçeyi bitirdikleri için kampanya bitmiş yalana bak, bütçelerini biz göremediğimiz için her türlü yalanı uydurabilirler, kampanyada 5 ekim yazıyor, bizler ise arefe günü alırız diye bekliyoruz, adamlar arefe olmadan iki laf uydurup bitiriyor, ne çakallar var.

5 Ekim olsa yine iyi, 5 Kasım yazıyordu.

Bu kampanya 05.09.2015 – 05.11.2015 tarihleri arasında tüm Baklavacı Güllüoğlu (sadece Mehmet Nejat Güllü şubeleri) mağazalarında geçerlidir.

Birde küçük yazılarda meşhur "kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar" şeklinde yazı yazar, tabi bu yazı onları kurtarmanın garantisidir.

• Zaten güzel değildi boşverin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü tadına bakma amaçlı yarım kilo fıstıklı kadayıf ve cevizli baklava aldım. Bende bayram baklavasını ucuz ve kaliteli alabileceğimi düşünüyordum ama yalan oldu
  • konu, biten fırsatlara alınabilir
  • Bende de uygulamada gözükmüyor. Bitirmişler kampanyayı.
  • hayrına kod verecek varsa alabilirim
  • zaten sasirmistim 5 kasima kadar diyince sartlarda.izmirde olaydi alirdim simdiye.bekleyenler herzamanki gibi avucunu yaladi.sunu anlasin artik herkes. burda bi firsat paylasilinca omru az olur.hemen duyar duymaz faydalanacaksin. DH team bi firsati daha gomdu.

• geçen hafta kampanyadan yararlandım.
    arefe günü de alırım diye yedekte kod bekletiyordum.
    adamlar kampanyayı bitirdi.
  • Dün gittim fıstıklı baklava bitmişti yarın alırım dedim tamam dediler kampanya bitmiş

Sultanbeyli şubesinden haftada 1 veya 2 kere sipariş veren biriyim bir kez olsun kampanya var demediler :( bu saatten sonra diyar baklava yolu görünmüştür
  • Arife günü köye gidicektim. Annemide aradım baklava yapma ben getiricem dedim. Şimdi 2-3 kilo alıcaz mecbur ama güllüoğlundan almam. O paraya hacı bekir künç den alırım ordada fiyatlar aynı. Bayram Bayram gitti 150 lira.
  • Beyler Ankara'da bayrama yine güzel bir baklava almak isteyenlere Camuzoğlu öneririm. Geçenlerde almıştım, cevizli 25 fıstıklı 30 idi. Necatibey şubesinden alıyorum, hacıbaba lezzet olarak 1. sırada ise bu da 2-3. sıraya girer İlk defa alacaklar tadına bakmak için bir tane ikram isteyebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

hey maşallah burada o fiyatı versinle kapısın önünden geçmez kimse. maksimum 15-16 lira kebap + salata + içecek hasan kolcuoğlunda

salatadan kasıt 6-7 çeşit salata + meze oluyor bu arada

İzmir hasan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurgencx

Beyler Ankara'da bayrama yine güzel bir baklava almak isteyenlere Camuzoğlu öneririm. Geçenlerde almıştım, cevizli 25 fıstıklı 30 idi. Necatibey şubesinden alıyorum, hacıbaba lezzet olarak 1. sırada ise bu da 2-3. sıraya girer İlk defa alacaklar tadına bakmak için bir tane ikram isteyebilirler

Camuzoğlu 15 yıl once falan kalitelıydı. Şu anda kaç liradan satarsa satsın almam.

• Arefe günü alırız diye kodları tuttuk adamlar fırsatı bitirdi. Bayrama bir çakallık yapalım dedik adamlar daha çakal çıktı.
  • Uygulamada şuan gözüküyor ve kod veriyor , alamıyor muyuz şimdi ?

Edit : Şimdi Etlik şubesini aradım , kampanya devam ediyor dedi . Bugün kullanmayı deniyen var mı acaba kodu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nundina1st -- 23 Eylül 2015; 11:56:53 >
  • Kampanya devam ediyor ben de telefonla sordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an kod alınamıyor.belki gece 12den önce kod alanlar yararlanabilir.

• Kod verecek varmı sultanbeyli güllüoğlunun önünde yım denemek istiyorum

• kodu kullanamayan bir arkadas bana da yollarsa etlikte deneyecegim
  • Sultanbeyli güllüoğlundan aynı telefondan alınmıs 2 kod ile şuan 100 liralık cevizli ve 100 liralık fıstıklı baklava aldım.Bayada kodla gelip baklava alan var şuan kaçırmayın derim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.