Şimdi Ara

BAKLAVA FIRSATI %50 indirim (VODAFONE VE mehmet nejat GÜLLÜOĞLU İÇERİR) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
18
Favori
21.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kod verebilecek var mi sirkecideyim tatli almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mısır çarşısında var parçalayın :D aldım 100 liralık

• mecidiyekoy şubeden aldım 97 tl lik, sadece fıstıklı vardı. inş. tadı iyidir

• Otogar şubede kalmamış. Ayrıca özel kare ve kuru baklavaları felaketti. Şube olarak hiç beğenmedim.
  • arkadaşlar kodu olan varmı evdekilere bi baklava yedirelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet kod mevcut, ilk isteyene pm'den gönderebilrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blueyed

1 adet kod mevcut, ilk isteyene pm'den gönderebilrim.

PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: nboy

quote:

Orijinalden alıntı: blueyed

1 adet kod mevcut, ilk isteyene pm'den gönderebilrim.

PM

gönderdim.

• Arkadaslar suan burdayim da lutfen gonderebilirmisiniz eger kullanmayacak olan varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawhiet -- 23 Eylül 2015; 18:24:56 >
  • Böyle birşey yok arkadaş boşluk var doldurayımmı dedi doldurun dedim fıstıklı doldurdu 35 TL ödedim fıstık taşıyor..

• Kod varsa bana da gonderebilirmisinz .

• ETLİK şubesinde var ama bana kod lazım .kod rica etsem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Böyle birşey yok arkadaş boşluk var doldurayımmı dedi doldurun dedim fıstıklı doldurdu 35 TL ödedim fıstık taşıyor..

Hocam aldığınız kaç gram ve hangi çeşitten almistiniz? Afiyet olsun.

• 1.400gram 33 baklava 6 fıstıklı burma :) bana yeterli geldi jestleride harikaydı burma 70 tl ama 55tl den tartıldı.

• Arkadaslad kod verebilecek var mi acaba, kullanmayacak olan.

• quote:

Böyle birşey yok arkadaş boşluk var doldurayımmı dedi doldurun dedim fıstıklı doldurdu 35 TL ödedim fıstık taşıyor..

bütün baklavacılarda var maalesef bu taktik. yarım kilo dersin 600 gram koyar, 1 kilo dersin "birazcık fazla, olur mu" der. birgün birisiyle çok pis kavga edeceğim o olacak sonunda ama seni olayı anlamadım :) ilk mesajda sanki büyük haksızlık yapılmış gibi anlatmışsın, ikinci mesajda da bana kıyak geçtiler demişsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

bütün baklavacılarda var maalesef bu taktik. yarım kilo dersin 600 gram koyar, 1 kilo dersin "birazcık fazla, olur mu" der. birgün birisiyle çok pis kavga edeceğim o olacak sonunda ama seni olayı anlamadım :) ilk mesajda sanki büyük haksızlık yapılmış gibi anlatmışsın, ikinci mesajda da bana kıyak geçtiler demişsin :)

Değişik işte boşluk kaldı doldurayımmı dedi bende doldur dedim.fıstıklı baklava bitti fıstıklı burma doldurdu burası hoşuma gitti.fıstıklı baklava doldursaydı çokta hoşuma gitmiyecekti.

• Bir arkadastan aldigim kod var. Kagithane subesi kampanyanin bittigini soyledi o yuzden kullanamadim.

Denemek isteyen arkadas varsa ilk pm atana iletebilirim kodu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nboy

Bir arkadastan aldigim kod var. Kagithane subesi kampanyanin bittigini soyledi o yuzden kullanamadim.

Denemek isteyen arkadas varsa ilk pm atana iletebilirim kodu.

Haydaaa bende yarın oraya gdecektim de kampanya vodafone cepte hala duruyo neye göre bitti diyebiliyorlar?

• 1 saat kadar önce izmit merkez güllüoglu şubesine gittim.cevizli ve fıstıkli baklava kalmadığını soylediler mecbur çıktım.5 dk sonra birde telefonda arayip sorayim dedim.telefonda ikisindende var denilince yanıma arkadaşı alıp mağazaya tekrar döndük.onden arkadaş girdi içeri bana az önce kalmadı diyen adam baktim ikisinden de tartiyor.çıktım karşısına hani yoktu vs falan dedim .adam renkten renge girdi ,geveledi durdu tabiki nafile ardı ardına yapistirdim lafları sesi çıkmadı.her yok denilen şubeye inanmamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.