Şimdi Ara

BAKLAVA FIRSATI %50 indirim (VODAFONE VE mehmet nejat GÜLLÜOĞLU İÇERİR) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
18
Favori
21.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet nejat güllünün şubesi olup olmadığını nereden anlıcaz? Sitesindekilerin hepsi onun kendi şubesi galiba

(İzmitte oturuyorum)
  • Beyler bitmişti devam ediyormu su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar yol gittik otogara giriş çıkış parası verdik ama ürün kalmadı dediler baya sinir olduk yine biz zararlı çıktık ürün saglayamiyorsan kampanyayı hiç yeniden aktif etmeseydin

• Kampanya aktifmi arkadaşlar bayramda alabiliyormuyuz?

Birde birçok kişi bitti diye alamamış. Vodafone için olanlar farklımı?
  • Sabah Ankara Ostim şubesinden aldım. Evde tadına baktım. Tadı gayet yerinde on numara, oldukça taze idi. Şikayet edilen şubeler gibi hamur kıvamında vs. değildi. Fazla almadığıma pişman oldum. Bayramın ilk günü şubelerin açık olup, üretim yapıp yapmadığı ile ve/veya vodafone kampanyasının geçerliliği ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar haberdar ederlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offli

Beyler sakın ümraniye şubesinden almayın

Fıstıklı baklavanın tadı yok şerbetli hamur resmen güllüoğlu ile uzak yakın alakası yok mahalle tatlıcısı tadında
    Hani baklavayı ısırınca hışt sesi yaparya bunda yok yapışmış kalın hamur ısırıyosunz
    Fıstık oranı az değil ama dediğim gibi kesinlikle güllüoğlu tadı değil

Kilosu 28 liraya gelmesine rağmen parama acıdım

Benim isterim kağıthane fabrikasının orada ama taşımamak için evimin yakınında olan ümraniye gulluoglundan alirim. Hiç bir lezzet farkı yok. Sonuçta hepsi aynı fabrikadan çıkıyor. Ordaki başka burdaki başka değil. Çok baklava almislivim var ama kotusune en fazla 2kere denk gelmisimdir.

• Kod verebilecek kimse var mi ?

• Kampanya Kalkmis Sanirim

• furky41 kullanıcısına yanıt
    hocam yürüyüş yolundaki güllüoğlundan alabilirsin..
  • Hay allah dün açılmıştı bugün yine kapanmış. Keşke dün kodu alsaydım. Açılırsa haber verin.

• Dün edindiğim kod ile bayram namazından sonra 2 paket halinde 1,5 kg. cevizli aldım. Misafirlikte güzel hediye olur.

• 2 kg fıstıklı baklava aldım mecidiyeköy şubesinden gayet iyi ve ucuz oldu
  • arkadaşlar kod varsa alabilir miyim 1 adet
    Hayırlı bayramlar
  • Arkadaşlar hayırlı bayramlar herkese öncelikle.Fazla kodu olan varsa Özelden 1 adet alabilir miyim ? Akşama misafir gelecek birkaç kilo alayım dedim eve .
  • 3 tane vdfn hattim var. Lazim olacagi zaman kampanya bitmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapmanya devam ediyormu?
  • Kampanyanın devam ettiği bi şube söylermisiniz ist avrupa ya da eskişehir de?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Lucas Kane-

Kampanyanın devam ettiği bi şube söylermisiniz ist avrupa ya da eskişehir de?

Şube bazında devam ettiğini sanmıyorum. Ediyorsa hepsinde eder.
    1,5 saat kadar önce Kadıköy Şubesinin önünden geçiyordum, bir sorayım dedim. Zaten sormadan önce içeriyi bomboş görünce herhalde devam etmiyor dedim.
    İçerideki çalışana sordum, devam etmediğini söyledi. Bizden kaynaklanan bir sorun yok, Vodafone talebi kaldıramadı dedi.
  • ETLİK şubesi de kampanya bitti dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drugsterr

hocam yürüyüş yolundaki güllüoğlundan alabilirsin..

sağolasın dostum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.