Şimdi Ara

BAKLAVA FIRSATI %50 indirim (VODAFONE VE mehmet nejat GÜLLÜOĞLU İÇERİR) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
18
Favori
21.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ist avrupada kampanyanın devam ettiği şube var mı bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam üstü ümraniye şubesinden aldım kampanya devam ediyor oranın müdürü de oradaydı 15gunde yada ayda bir böyle şey yapicaz diyorlar

• Aksam uzeri Ankara Gimat'taki baklavacilarda izdiham vardi resmen millet bayram diye saldirmis. Konuya baksaymisim gider alirdim gulluogluna canim cekti yine

• Elimde kullanmayacağım bir adet kod var arkadaşlar. İlk pm gönderene vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Lucas Kane-

quote:

Orijinalden alıntı: nboy

Bir arkadastan aldigim kod var. Kagithane subesi kampanyanin bittigini soyledi o yuzden kullanamadim.

Denemek isteyen arkadas varsa ilk pm atana iletebilirim kodu.

Haydaaa bende yarın oraya gdecektim de kampanya vodafone cepte hala duruyo neye göre bitti diyebiliyorlar?

Çok uğraşmadım ben de. Dediğin gibi reklamı duruyordu. Arkadaşlar unutmuş falan diye geveledi kasadaki.
  • Arkadaslar kodu olan varsa bi tane gonderebilir mi pmden?

• Az önce son kalan fıstıklı baklavayı aldım.
    Baklavacıda baklava kalmamıştı.

Yarın sabah namazdan sonra tekrar uğramayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedfellow

1 saat kadar önce izmit merkez güllüoglu şubesine gittim.cevizli ve fıstıkli baklava kalmadığını soylediler mecbur çıktım.5 dk sonra birde telefonda arayip sorayim dedim.telefonda ikisindende var denilince yanıma arkadaşı alıp mağazaya tekrar döndük.onden arkadaş girdi içeri bana az önce kalmadı diyen adam baktim ikisinden de tartiyor.çıktım karşısına hani yoktu vs falan dedim .adam renkten renge girdi ,geveledi durdu tabiki nafile ardı ardına yapistirdim lafları sesi çıkmadı.her yok denilen şubeye inanmamak lazım.

Helal olsun gerçek ölücü ruhlu dhli işte bu. Aynı şubeden iki kez de biz aldık. Daha bir çok kez daha almayı düşünüyoruz. işallah yarın vardır ve sorun çıkarmazlar.

Bir de sana tam olarak ne dediler özür filan dilediler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 23 Eylül 2015; 20:12:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 21 Eylül'de Mecidiyeköy şubesinden aldım ben de. İçeri girince zaten Vodafone kampanyası görünüyor. Hangileri geçerli diye sorduğumda, fıstıklı (55 TL), cevizli (48 TL) ve kadayıfı gösterdi. 2 kg fıstıklı alacağım dediğimde, 100 TL'ye kadar indirim oluyor ona göre koyuyorum dedi, ok dedim ve 49,78 TL tuttu, setcard ile ödedim :D
    Gaziantep'te baklava yediyseniz eğer tabiki de yanından geçemez ama bu fiyata göre bence çok iyi
  • Beyler, öğlen Kadikoy Rihtimdan 2 kg fistikli baklava aldim. Calisanlar cok ilgiliydi yardimci oldular. 110tl tuttu. 60tl odedim. Kampanyanin bitip tekrar basladigini soylediler. Ne zamana kadar diye sordugumda tarih degisebiliyor belirlir bir kota dahilinde calisiyoruz dediler.

• Acaba bayramda nasıl olacak? Merak ediyorum açıkçası

• By___Muzzy kullanıcısına yanıt
    ben de ordan almıştım çok kötüydü :( sizin ki nasıl ? bana mı denk geldi acaba merak ettim...
    Mısır çarşısındaki hep güzel olurdu..Oradan almayı düşünüyorum kalanını
  • Bende bugün umr. Şubesinden fıstıklı aldım tadı ve tazeliği hosuma gitmedi. Gulluoglu na yakışan lezzet yok. Sizde nasıl durum.

Uygulamada 27.09 son tarih olarak değişmiş
    5 kasım yalan oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş kimsede fazzla kod yok mu varsa pm
  • Benim aldigimin hamuru taze citirdi. Seker ve fistik orani da iyiydi. Belki biraz daha fistikli olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

ben de ordan almıştım çok kötüydü :( sizin ki nasıl ? bana mı denk geldi acaba merak ettim...
    Mısır çarşısındaki hep güzel olurdu..Oradan almayı düşünüyorum kalanını

hocam benim aldığım gayet güzel çıktı

hem taze, hem fıstık oranı gayet güzel. üst tarafıda çıtır çıtır
  • Brandiumda kalmamisdi

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Forumda 10. Yılım olsun o kadar yok dediklerinde yarın gelicek demişlerdi,tatliyi almaya girdiğimde 5 dk önce yok dediniz ne iş vs diyince yok abi öyle dememisizdir hem bizde ne zaman gelecegini bilmiyorduk diye kivirmaya çalıştı ama cümle kurmakta inanılmaz zorlandı ve geveledi çünkü beklemiyordu ne beni ne de karşısına çıkıp ayıbını yüzüne vurmami.hayir özür dilemediler ,ben çıkarken bak aldım çokta güzel oldu bu falan dedim .adam o an bence sinir oldu ama birşey diyemedi.peşine 10kere iyi akşamlar iyi bayramlar dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedfellow -- 23 Eylül 2015; 22:59:44 >
  • Bugün yarım kilo etlik sb.
    Fıstıklı baklava aldım
    Tadi oldukça güzel.

• Beyler sakın ümraniye şubesinden almayın

Fıstıklı baklavanın tadı yok şerbetli hamur resmen güllüoğlu ile uzak yakın alakası yok mahalle tatlıcısı tadında
    Hani baklavayı ısırınca hışt sesi yaparya bunda yok yapışmış kalın hamur ısırıyosunz
    Fıstık oranı az değil ama dediğim gibi kesinlikle güllüoğlu tadı değil

Kilosu 28 liraya gelmesine rağmen parama acıdım

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.