Şimdi Ara

Bakmadan geçmeyin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben buldum turk klanı ama 40 olunca alcaklarmıs sımdı 38 olmak uzereyim benım nerde kasmam lasım solermısınız???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKiSH_BoY -- 18 Kasım 2006; 9:55:07 >

• turk klanı varda lvl 40 olunca ara forumu ara orda var iyice bak
  • southern plains e gitmek için lwl in uygun bence ama tabi senin statlarına bağlı
  • 34 lvl de southerne gitmek için uygun??

arkadaşım daha 36 lvl setini silahını almamış 40 lvl skillini açmamış ordaki panther ler bu arkadşı tekte alır nerdeyse

sen kardeş 34 de beache git sahile git spiritte.orda goblin amphibian ve scorpion kes.
  • ne war ki dex ve int ağırlıklıysa gider görmedin mi statlarına bağlı dedim orda ben 20 lwl da örümcek kesiodum yarım saatte lwl atlıodum
  • dex aırlıklı ise ordaki hayvanlara skilliyle artık 50 60 vurur yani 10dk da bi hayvan keser.vede 4 5 günde bi lvl atalr işte...

ama scorpionlarda kasarsa yarım saatte 1 saatte toplu kesince bi lvl atlar

ayrietten örümcek farklı bu konu farklı 20 lvl de bende spider kesiodum..ama 20 lvldede spearman kesmesi daha seri atlamasına neden olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner123 -- 17 Kasım 2006; 0:05:37 >
  • bende lvl 25 dim highlanda gittim 3 saatte lvl atlattım nasıl diyorsanız ordaki ancient warrioru oldurunce 0.50 expo geliyordu bundan daha iyisi var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artix

ne war ki dex ve int ağırlıklıysa gider görmedin mi statlarına bağlı dedim orda ben 20 lwl da örümcek kesiodum yarım saatte lwl atlıodum
    arkadaşım sen hiç görmedin anlaşılan southern plains i oraya lvl 40 da gitmen bile tehlike ben lvl 40 ım zor kesiorum lvl 48 şahinler bi kodumu 120 can götürüo bu arada dex ve int demişin sadece dex ve int bi işe yaramıo bi yerden sonra str az olduğu için 2 şahin gldimi alla aşşa yapıolar seni lvl 34 de sahile inmek blade se olabilir bana kalırsa ama hiç tavsiye etmem gidin akrep kesin 2 vuruşta kesersiniz sahile inin aynanda daha çok kesersiniz ama akrepten aldığınız kadar exp alamazsınız ve daha zor öldürürsünüz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.