çok tşk ederim gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş uzun zamandır aradığım şeyleri bu sayfa sayesinde buldum çok saol. :)
Çoğu linkin ölü olmasına rağmen güzel şeyler var...Teşekkürler.
arkadaş lar bana yardım eden varmıhttp://www.didosk.org/hockey/1.htm banner flash düzenlemek istiyorum bende programıda var ama yapamiyor yardım eden varmı bir dik dedigim yazıyı yazacak bana bir arkadaş yolladı dosylarını yardım eden msn bu mektup__21@hotmail.com kib ilginiz için saol
bu kaynak baya bır eskı kaynak oldugu ıcın cogu lınkler sılındı arkadaslar ama yenı kaynaklar yenı full paylasımlar ıstıyorsanız google group a uye olunuz buradan bır sıte reklamı yapıldıgı zaman banlanıyoruz ondan google group adresini veriyorum
herkezi bekleriz.. artık buraya paylasım yapılmayacaktır google group ve xxx siteye yapılacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: gsakin
bu kaynak baya bır eskı kaynak oldugu ıcın cogu lınkler sılındı arkadaslar ama yenı kaynaklar yenı full paylasımlar ıstıyorsanız google group a uye olunuz buradan bır sıte reklamı yapıldıgı zaman banlanıyoruz ondan google group adresini veriyorum
herkezi bekleriz.. artık buraya paylasım yapılmayacaktır google group ve xxx siteye yapılacaktır.
baba daha doğrusu hiçbiri çalışmaz 2005 yılından kalma işler bunlar
Yinede yapanların ellerine sağlık
ellerine sağlık üstat.süper paylasım
gerçekten bravo, emeği geçen herkese
yaklaşık %60 ı işime yaradı sağol
güzel paylaşım saolasın bu arada ben göremedim ama eklenmiş olabilir sizlere asp de free host önerimwww.somee.com 50 mb alan veriyoroldukça iyi hizmeti var
güzel çalışma tebrikler..
arkdaşım çok sağol çok büyük emek harcamışsın da bazı flashlar çalışmıyor...
EMEĞİN İCİN COOOOK COOOOOK TEŞEKKÜR SÜPER
arkadaşkar bana izinsiz webcam açma programı lazın :(
ALINTI YAZMAN LAZIMDI
Ben sadece bravo diyorum diycek başka bişi bulamıyorum...
PEK BİSİ ANLAMADIM AMA GENEDE SAOL
güsel olmuş....
Tşk ederim , ellerine sağlık.
Ne kadar teşekkür etsek azdır.
KARDEŞ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İŞİMİZE YARICAK BİR SÜRÜ PROĞRAM VAR BURDA EMEĞİNE SAĞLIK aöLis