bu kaynak baya bır eskı kaynak oldugu ıcın cogu lınkler sılındı arkadaslar ama yenı kaynaklar yenı full paylasımlar ıstıyorsanız google group a uye olunuz buradan bır sıte reklamı yapıldıgı zaman banlanıyoruz ondan google group adresini veriyorum
arkadaşlar yerel bir haber sitesi yapma aşamasındayız,yalnız arşivleri saklamak için bize uygun bir yol gerekk bunun için ne öneririsiniz,PhP yi bize tavsiye edenlere var,nasıldır acaba??bize anlayacağımız bir biçimde cevap verebilirsenizçok makbule geçecek.
valla helal olsun ---saĞOL--
Teşekkürler çok işe yarıyacak bilgiler
tebrikelr ellerine sağlık.
quote:
Orjinalden alıntı: gsakin
can sıkıntısı nelere kadir
arkadaşlar ben bu konulardan pek anlamam biri bana bu PHP SCRİPT phpli web alanları asp script ler falan ne işe yaradığını anlatabilirmi bu kodlar html kodları gibi sitemize özellik ekleyebileceğimize mi yarıyor benim bravehost dan sitem var(web sitesi) ama sitenin isminden sonra bravehost yazmak gerekiyor sadecewww.siteismi.com şeklinde herkezin girebileceği googlenin bulabileceği(benim siteyi bulmuyor) reklamsız bedava host sağlayan biryer var mı en az 30mb olmalı cvp veren arkadaşlara şimdiden teşekürler
Teşekkürle emek ödenmez ama idare et sağolasın Benim gibi acemiler için bulunmaz nimet
cok harika calısma paylasımın için tesekkurler
bu kaynak baya bır eskı kaynak oldugu ıcın cogu lınkler sılındı bırde yonetımle papaz oldugum ıcın artık buraya paylasım yapmıyorum arkadaslar ama yenı kaynaklar yenı full paylasımlar ıstıyorsanız google group a uye olunuz buradan bır sıte reklamı yapıldıgı zaman banlanıyoruz ondan google group adresini veriyorum
güsel ve başarılı bir üye uçtu gitti... özleniyorsun akın abi
uye olalim bakalim gruba :)
Gerçekten güzel bi topic,sağolasın hocam
Cidden çok uğraşmışşsın evet bazı linkler çalışmıyor ama biizim gibi site sahiplerine yücde yüz yarayacak şeyler ellerine gozlerine emeklerine saglık cok merci kOoOoOoCAamamamamaNNNNN MUJUKSSSSS
çok sağol kardeş...
arkadaşım allah ne muradın varsa versinhatta we hatta 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000çocuk versin