Şimdi Ara

BAKMANIZ LAZIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img337.imageshack.us/my.php?image=81ph2.png

Benim Bi Arkadaş Bu Resimdekini Ne Kadara Satar Sİzce Unique Malı (INVALID REPAİR) Biliom Ama Ne Kadara Gider ???

• 20-10 m arasında bir fiyat koysun bence bu arkadaşın da zenginmiş ama lwl e göre
  • bu bowla ne farm yapılır ama bence bu bowa 50m + bi gold veren çıkar çünkü yan chara sp farm için bow arayan çok ve bu bow farm için muhteşem en az 50m + diorum daha da üstünde
  • quote:

--------------------------------------------------------------------------------

bu bowla ne farm yapılır ama bence bu bowa 50m + bi gold veren çıkar çünkü yan chara sp farm için bow arayan çok ve bu bow farm için muhteşem en az 50m + diorum daha da üstünde

50+m i rüyanda görrsn :)
    durabiltysiz silaha 50m ha sosun 64 bile o kdr etmez :PPP

o 1-2m e anca gider arkadaşım ... bunları dinleme ...

• quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

bu bowla ne farm yapılır ama bence bu bowa 50m + bi gold veren çıkar çünkü yan chara sp farm için bow arayan çok ve bu bow farm için muhteşem en az 50m + diorum daha da üstünde

1m a görürsen bana da haber ver
    benim yan chardaki +3 sos bowa 7m teklif ettiler, bunu sen düşüün artık serverda 70+ levellar yan charlarına som bow arıyo,tekrar sölüorum 1m a görürsen bana da haber ver

• eminmisin bilader bilader bu unıque malı deil

sadece steady tablet basmadan + ya gidersen böle oluo

ayrıca (ne zamandan beri unıque itemlerde astral oluo )
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

64 sosun bile 50m etmez demişsin sen silkroaddan bahsettiğine eminmisin bide hitap ederken bunları demişsin biz insanız hitaplarına dikkat et en azından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buura2 -- 16 Mart 2007; 20:30:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi kaç öneri lazım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunun üstünde repair olmaz diye bi eşy yok ki baya eder onun için o yazan fazla repair süresi olduğu isteyen tekrardan repair yaptırır bildiğim kadarıyla
    ZANGİN OLDUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcCVaTaNCcC -- 16 Mart 2007; 20:35:57 >
  • Yuhh o bow bende olcaktı off o bowla yarımı bırak çeyrek atarsın 16 lvlde archere.
  • şişşşt kardeş o bowu 1-2 milyona satacaksa senin arkadaşın hemen talibim
  • kardeşim o unique item fln değil sadece durabılıtysı dusmus onu ıstedıgın kadar kullanabılırsın dura bıtınce bıdaha tamır edememe gibi bi olayın yok...we en az 60-70 mil arası değişir...
  • bn zaTN BANA 1-2m e satsın die söledim bu arada o bow fazla reapir edilmeZ !
  • -

aynı msg ı iki kere yollamısım walla int bi gidipo gelior sry :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 16 Mart 2007; 21:00:42 >
  • umbaba aynı mesajı 2 defa attın bu arada kardeş sen sor yinede arkadaşına belki bana satar bu arada server ne
  • ordkai kırmızıy yazıya dikkat etmeziniz rica ediyorum yorumlarınızı ona göre yapınız
  • walla 10m ye koyarsa hemn gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

umbaba aynı mesajı 2 defa attın bu arada kardeş sen sor yinede arkadaşına belki bana satar bu arada server ne

Benimde yanlışlıkla 3 tane mesaj atmışlığım vardır..
  • 8m en ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murderer77

8m en ideal

8m a sakın koyma stalla valla dalga geçerler senle 16 +3 sos bowa bile 9m teklif eden var sen bunu benm dediğim gibi 50M + bi fiyata koy onuda sen bilirsin...
  • server venice 30m teklif eden biri var şuanda daha fazlasıda gelebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.