Şimdi Ara

BAKMANIZ LAZIM !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Blink_182

http://img337.imageshack.us/my.php?image=81ph2.png

Benim Bi Arkadaş Bu Resimdekini Ne Kadara Satar Sİzce Unique Malı (INVALID REPAİR) Biliom Ama Ne Kadara Gider ???

orda repair invalid yazmıyor repair reduce yazıyor.. yani tamir ettirilebilir.. reduce indirgenmek azaltmak demek.. sanırım durablty biraz indirgenmiş ama önemi yok repair yapıverirsiniz.. bir de stallda yanlış görmediysem 90m

• ordaki kırmızı yazı Maximum Durability %38 Reduce Yazıyor bu da demek oluyor ki maximum durability %38 dusmus yanı durabılıty 100 ise 62 ye dusmus...eger bu ıtem ı reapır yapamaz olsaydın ıtemde soyle yazardı "Maximum Durability %400(Repair İnvalid)" buda demek oluyorkı Durabilityt %400 artırılmış ama Tamir Edillmesi İmkansız... 30mil cok az bende 16som+5 bow var 52mil teklıf eden var sen bunu 65 den asagı verme...
  • hocam çok iyi alet birkaç gün ufak fiyat değişiklikleriyle stall yap ve vaktin varsa gece geç saatlerde yap yabancı oyuncular paraya kıyıyor ve sp farm için bulunmaz bir eşya diyebiliriz bence buna +9 bas astral2 var riske atsan olur +9 oldumu 90m gidebilir
  • tamam reapir edilebiliyo diyelim fakat bu tür silahlar bi süreden sonra kullanılıamıyo bunu biliyorum en son 40m geldi teklif "venice" deyim yokmu arttıran
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blink_182

tamam reapir edilebiliyo diyelim fakat bu tür silahlar bi süreden sonra kullanılıamıyo bunu biliyorum en son 40m geldi teklif "venice" deyim yokmu arttıran

Yanlışın var o item istediğin kadar repair ettirilebilir.
  • havacı seni sen netten para al da ha sonra bunları al sat ticaret hee çok para var he bu işte
  • kardeş bu satan kişi greece demi oynuyor sürekli 16 lvl itemlerle ugrasıyor bu galiba 1 saat önçe 16 lvl sos glave aldı benden yada isim benzerligi bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: buura2

quote:

Orjinalden alıntı: Murderer77

8m en ideal

8m a sakın koyma stalla valla dalga geçerler senle 16 +3 sos bowa bile 9m teklif eden var sen bunu benm dediğim gibi 50M + bi fiyata koy onuda sen bilirsin...

ya bakıyorum ne zamana kadar savuncan die oyndan anlamıyorsan savunma o silah max 3 gün gider sonra çöpe atarsın (atmayadabilirsin alchemlyden anlıyosan)
  • yaa buna paha biçilemez ki sadece gösreiş yapıyo bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.