Şimdi Ara

----------BAL ÜLKESİ---------KALDIĞI YERDEN HİZMETE DEVAM---------------- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
44
Favori
77.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet kendimiz için biraz almıştık

saygılarla...

BAL ALAN ARKADAŞLAR: e-cool><ucantürk41><airea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 6 Nisan 2009; 23:50:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Öncelikle hayırlı satışlar..

Bende balmumundan değilde arının kendisinin yaptığı bir petek bal arıyorum. Sizde mevcutmudur acaba ?
  • teşekkür ederim

o baldan vardı ama bitti.onların müşterisi sabit her sene alırlar

onun için o baldan elimizde kalmıyor...

saygılarla...

BAL ALAN ARKADAŞLAR: e-cool><ucantürk41><airea<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 6 Nisan 2009; 23:49:51 >

• hayırlı satışlar
    ben 1 kg bal almak istiyorum. alım satım la ilgili bilgileri bana pm atarmısınız
  • ben de detayları pm alayım.
  • sivas suşehri erence köyünde öğretmenim bu köyde ve civar köylerde bal üretimi yapanlar war. sürekli de istanbula satış yapıyolar. ramazan bayramına giderken öğretmenlik yaptığım köyden 2 çerçeve aldım götürdüm. kilosu 20 ytl idi galiba. saf bal şekersiz. bizimkiler çok beğendiler. yine almayı düşünüyorum.
  • eğer bildiğiniz bir balcı ise yani
    güveniyorsanız bence devam edin almaya.
    eğer sağlıklı bir yaşam istiyor isek
    bala günlük hayatımızda yer vermemiz gerkiyor...
    afiyet olsun...

sağlıklı yaşamlar

BAL ALAN ARKADAŞLAR: e-cool><ucantürk41><airea<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 7 Nisan 2009; 0:11:32 >

• Reçelin 10ytl olduğunu düşünürsek 20/25 ytl ye bal çok uygun.
    Hayırlı satışlar
  • pm attım hocam
  • Arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi bilmem ama marketlere vs. gittiğinizde bal reyonlarına bundan sonra dikkatli bakın. Çam Balı diye bir ürünün hiçbir markette ve hiçbir reyonda bulunmadığını farkedeceksiniz.

Bunun sebebi ise çam ağacında bulunan ve arının bal yapmak için kullandığı beyaz kurtçukların küresel ısınma sebebiyle ortadan kaybolmuş olmaları. Çok acı bir gerçek arkadaşlar!!!
  • evet dediğin gibi kardeş

bu çok acı bir gerçek
    bildiğiniz gibi arıların neslide git gide bitiyor.
    uzmanların araştırmasına göre arıların olmadığı bir dünya sadece 4 yıl yaşayabiliyormuş
    eko dengeyi biz insanlar bozuyoruz ve kendi sonumuzu hazırlıyoruz.

ve dünyadan ilk kaldırılacak olan nimet bal mış.yani bal bir gün gelecek bitecek
    inşallah böyle bir günü hiç bir zaman görmeyiz...

saygılarla...

BAL ALAN ARKADAŞLAR: e-cool><ucantürk41><airea ><barbaros24<>Waves><

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 7 Nisan 2009; 0:12:13 >

• arkadaşlar iyi günler
    dilaver bey den 1kg bal aldım.bal gerçekten çok güzel tavsiye ederim.
    ayrıca dilaver bey çok ilgili bir satıcı 1 gün sonra kargo hemen elime ulaştı..
    kendisine çoook teşekkür ederim
  • teşekkür ederim

ben sadece üzerime düşeni yapıyorum.

aldığım üçretin karşılığını vermek için elimden geleni yaparım
    saygılarla...

BAL ALAN ARKADAŞLAR: e-cool><ucantürk41><airea ><barbaros24<>Waves>< h.erdog><Zizim><

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 6 Nisan 2009; 23:50:41 >

• bal alanların sayısı artsın yorumları görelim bakalım
  • Baldan anlamam ama tadı çok güzel.Satıcıda çok ilgili.2 kilo aldım çocuklar yarım kilosunu 2 günde yediler bile...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_erdog -- 7 Kasım 2008; 19:41:48 >
  • Bir kilo da ben aldım ve genel düşüncem kesinlikle olumlu yönde.. Eskiden rize den bal gelirdi bize tenekede, bir kaç kere alıp tüketmiştik. Bu balın tadınıda o eski ballarınkine benzettim biraz.. Ancak sadece tadından balın doğal olduğuna hükmetmem mümkün değil çünkü sahte olduğu halde bu tada sahip balları da üretebildiklerini düşünüyorum. Ancak Dilaver bey'in yaklaşımında samimiyet gözlemlediğim için balı sipariş verdim. Ben kendisine güvendim ve bal dan da gayet memnunum. Kendisine teşekkürler.
  • Dilaver Bey'e bal siparişimi cuma günü verdim. Kendisi son derece ilgili bir satıcı. Ben havaleyi yaptıktan 1-2 saat sonra bana kargo numarasını verdi (bulunduğu yerden bunu bu kadar kısa sürede yapması çok zordur diye tahmin ediyorum).

Neyse bal (çiçek balı) cumartesi öğleden sonra elime ulaştı. Dilaver bey inanılmaz özenle paket yapmış. Karton bir kutunun içerisini beyaz strafor ile doldurmuş, kavanozu da hani çocukket pat pat diye patlattığımız içi hava dolu naylonlar vardır ya işte onla çift kat sarmış. Pazar günü gidip birde kaymak aldım ve sabah kahvaltımı bu şekilde yaptım. Balın lezzeti hakikaten çok güzel. Petek ballarda hani o peteğin tadını da alırsınız ya, aynı o lezzet var, kokusu da gerçekten çok güzel. Balın kıvamı da market ballarına göre çok daha koyu.

Ben çocukluğumdan beri her sabah bal yiyen biri olarak baldan çok memnun kaldım. Bundan sonra balımı Dilaver Bey'den alacağım. Tüm arkadaşlara da tavsiye ederim. Afiyetle yiyebilirsiniz.

• yaptığınız yorumlardan dolayı hepinize

teşekkür ederim

ben üzerime düşeni yapıyorum sadece

saygılarla...

BAL ALAN ARKADAŞLAR: [e-cool><ucantürk41><airea ><barbaros24<>Waves>< h.erdog><Zizim><salihx><

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 7 Nisan 2009; 0:12:54 >

• Pahali degil mi?
    Ben Gokceada dan almistim. Kilosu 19 YTL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.