Şimdi Ara

Balance Druid güncel durumu nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir aradan sonra shadowlands ek paketi alarak 110 level boost hakkım oldu. Oynanışı ve kullanışlılık açısından druidler hep hoşuma gitmiştir fakat çok kullanan görmedim. Oyunu raid ve m+ şeklinde ağırlıklı oynuyorum dolayısıyla sizce balance druid nasıldır? Oynanır mı en son shadowlands class değişiklerinde sizce durumu ne olur?

Balance druid ve arcane mage arasındayım. Fakat balance druidde solo oynarken resto druide alıp m+ ve raidlere kolay girebilirim diye düşünüyorum. O yüzden 2.spec açısından druid daha önde diye düşünüyorum ama sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var çünkü en son legionda oynadım.

• Shadowlands paketini almışsan 120 boostun olması lazım 110 değil. Ya aldığın paket yanlış yada yanlış hatırlıyorsun... Druid her türlü daha mantıklı olur boost kullanacaksan çünkü hem tank hem hral hem dps oluyor birisini beğenmezsen diğerine geçersin. Ama bence her clası 0 dan kasman öğrenmek için en iyi yöntem. Shadowlandste claslar ne durumda olacak kimse birşey diyemez çünkü henüz betada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Shadowlands paketini almışsan 120 boostun olması lazım 110 değil. Ya aldığın paket yanlış yada yanlış hatırlıyorsun... Druid her türlü daha mantıklı olur boost kullanacaksan çünkü hem tank hem hral hem dps oluyor birisini beğenmezsen diğerine geçersin. Ama bence her clası 0 dan kasman öğrenmek için en iyi yöntem. Shadowlandste claslar ne durumda olacak kimse birşey diyemez çünkü henüz betada...
    Cevabın için teşekkür ederim hocam. 120 boostu paladin için kullandım fakat bana çok hantal geldi karakter. Elimde extra 110 level boost daha bulunuyor onuda değerlendirmek istiyorum ilk oynadıgımda mage oynamıştım ama acemiliğimdenmidir nedir pve kısmında solo görev yaparken suramarda çok ölüyordum ardından destro warlock kastım ve çok rahat quest yapıyordum solo rahat oynuyordum. Mage beni solo olarak çok ürkütüyor evet dps olarak çok iyi fakat solo questing raiding yaparken zorlanmaktan korkuyorum çünkü self healing yok. Druidler de ise balance druid kasarken solo raid girmek istediğimde alınmazsam restro druid geçip girerim diye düşünüyorum çünkü itemleri intellect ama bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Cevabın için teşekkür ederim hocam. 120 boostu paladin için kullandım fakat bana çok hantal geldi karakter. Elimde extra 110 level boost daha bulunuyor onuda değerlendirmek istiyorum ilk oynadıgımda mage oynamıştım ama acemiliğimdenmidir nedir pve kısmında solo görev yaparken suramarda çok ölüyordum ardından destro warlock kastım ve çok rahat quest yapıyordum solo rahat oynuyordum. Mage beni solo olarak çok ürkütüyor evet dps olarak çok iyi fakat solo questing raiding yaparken zorlanmaktan korkuyorum çünkü self healing yok. Druidler de ise balance druid kasarken solo raid girmek istediğimde alınmazsam restro druid geçip girerim diye düşünüyorum çünkü itemleri intellect ama bilemedim

Alıntıları Göster
    Ben 11. Char olarak mage kasıyorum. Mage leveling için arcane yapman gerek o zaman çok hızlı level aldığını göreceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 5 Ağustos 2020; 23:19:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam, paladin çok fazla mobilitesi yok ama sağlam aoe ve single dps çıkarabilen bir sınıf. Hantallıktan bunu mu kastettin bilmiyorum ama karakterin özelliklerini iyi ayarlarsan elin boş kalmıyor, sürekli tuş basıyorsun, cd beklemiyorsun. Kalkan, heal vs. özellikleriyle de kendi başına takıldığında sorun çıkarmaz, solo takılmak için tam adamı bence paladin. Item konusunda, artık itemler statları senin specine göre değiştiriyor. Mesela benim karakterim ana spec retri dps speci. Heal geçince ekipmandaki statlar str'den inte dönüyor. O yüzden çok fazla gerilemiyorsun. Sadece silah/kalkan ve trinketler kalıyor :) ufaktan da bişiler bulunur zaten. Druid'de staff olacağı için silahdan yırtarsın en fazla :D

Mage'de görünmezlik skillin önemli, bir tehlike oldugunda görünmezlik kullanıp kaçacaksın. Fazla çaren yok yakalanırsan eğer. Onun dışında pek sıkıntısı yok. Arcane arkadaşın dediği gibi leveling için şu an en iyi spec. Ama lvl ilerledikçe arcane specinin mana sıkıntısı bir hayli artıyor. Shadowlands tüm sınıflar için iyi gözüküyor bence. Şahsen bir tek shadow priest pek oynamam, onun dışında heal/dps diyorsan shaman da güzel gözüküyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.