Şimdi Ara

Balatanın Uzman Adresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir otomobil veya motosiklet sahibiyseniz sizlere tanıştırmak istediğimiz harika bir siteden bahsetmek istiyorum. Sitenin adıwww.balatauzmani.com olmakla beraber balata , disk gibi yedek parçaların online satışını gerçekleştiren bu siteye mutlaka uğramanız gerekiyor.
    Bir Sipariş ile Balatanız Kapınızda
    Otomobilinizin veya motosikletinizin balata değiştirme zamanı geldiyse veya disk değiştirme zamanı geldiyse tek bir sipariş ile balatalarınız adresinize teslim olacak. 2015 yılında kurulan Balata Siparişi , 11 ayrı kategoride 4653 adet balata ve balata ürünleri ile sizlere hizmet sunuyor.
    Balata Uzmanı’nın Sizlere Avantajı Nedir?
    Bir çok araç sahibi araçlarının bakım zamanı geldiğinde araçlarının yedek parçalarını satın alıp , tamirciye götürür oldu. Bunun nedeni bakım zamanı veya araç arızasında parça ve işçiliğin fazla ücretler söylenmesinden kaynaklanmaktadır.
     Balatanın Uzman Adresi

Bu nedenle insanlar araçlarında değişmesi gereken parçaları önce internet veya yedek parça satışı yapan yerlerden satın alıp , ustasına sadece işçiliğini yaptırmaktadır. İşte bu devrede Balata Uzmanı sizler için devreye giriyor.
    Her aracın fren balatası , fren diski , debriyaj balatası ve kampana gibi parçalarının ömür süresi bittiğinde değişmesi gerekir. Balata Uzmanı , sizlere hem piyasa fiyatlarının altında balata yedek parça temini sunup hem de farklı kampanyalı ürünler ile ekonominize destek oluyor. Diğer güzel bir avantajı ise sipariş ettiğiniz yedek parçanın kapınıza kadar teslim edilmesi oluyor.
    Balata Uzmanı’nda Neler Bulabilirim?
    www.balatauzmani.com sitesinde otomobil ve motosiklet kategorileri içerisinde disk fren balataları , pabuç fren balataları , fren diskleri, kapmanalar, fren balataları, fren diskleri, debriyaj balataları, debriyaj setleri gibi yedek parçaları rahatlıkla bulabilir ve tek bir tık ile satın alabilirsiniz.
    Örneğin sitemizden Balata Siparişi vermek istiyorsunuz ve aracınıza uygun balatayı bulamadıysanız sizlere yardımcı olabilmek için 7/24 canlı destek hizmeti ile anında sorularınıza cevap verebiliyoruz.
    Eğer sitemiz üzerinden temin etmek istediğiniz balata veya balata yedek parça ürünü almak istiyorsanız sitemizin menüsünde bulunan “parça talep formu” menüsüne ulaşarak yedek parçanızı form ile bize ulaştırarak temin edebilirsiniz.
    Sitemizden satın alacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava olması ile beraber günlük özel indirim ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Türkiye’nin ilk ve tek balata satış sitesi olan www.balatauzmani.com , sizlere keyifli alışverişi sunmaya devam ediyor.
    Balata Hakkında Bilinmesi Gerekenler
    Sizlere balata hakkında bilmeniz gereken bazı önemli detayları da vermek istiyoruz. Bir fren balatasının ne sıklıkla değiştiğini , fren balatalarının ne zaman ve nasıl değiştirilebileceğini , fren balataları zamanında değişmezse neler olabileceğini , fren balatalarında kullanılan ASBEST’in yasak olup olmadığını bildirelim.
     Balatanın Uzman Adresi

Fren balataları ne sıklıkta değiştirilmelidir?
    Fren balatalarının değişim zamanı diye bir şey yoktur. Fren balatalarının değişim zamanı araca ve kullanıcıya göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle fren balatalarının değişimi ne zamanla alakalı ne de kilometre ile alakası yoktur.
    Fren balatalarının değişim zamanın geldiğini anlamak için en doğru yol bir araç servisine gitmektir. Bunun yanında bir çok araçta balataların değişme zamanını geldiğini gösterir işaretlerde bize yol gösterebilir.
    Fren balataları zamanında değişmezse ne olur?
    Fren balataları zamanında değişmezse aracınızın en önemli yapı taşı frenlerinizin tutması sıkıntılı sürece girer. Bu nedenle güvenli bir fren yapamaz hale gelir.
    Bilmeniz gereken diğer bir şeyde fren balatalarında ASBEST kullanımının yasak olup olmadığıdır. Fren kullanımında ASBEST yasaktır.
    Müşterimizin Başından Geçen Bir Olay
    Aracımla şehirler arası bir yolculuk yapacaktım. Yolculuğa çıkmadan önce frenlerinin biraz geç tuttuğunu fark ettim. Herkes aracıyla güvenli bir yolculuk yapmak ister. Her şeyden önce aracımda ailemi taşıyorum. Yolculuğa çıkmadan önce aracımı bir servise götürdüm ve fren balatalarının değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Üstelik bana servisin çıkardığı fiyat neredeyse tatil için ayırdığım para kadardı.
    Herkes ekonomisini düşünür. Bu nedenle o servisten çıkıp başka bir yerden fiyat aldım. Ancak orada da fiyatlar hemen hemen aynıydı. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerinewww.balatauzmani.com ile tanıştım. Bir usta ile anlaşıp balataları size getirsem işçilik ücreti ne kadar olur dedim ve çok cüzi bir fiyat verdi. Hemen balata uzmanı sitesinden aracıma uygun balatayı kampanyalı balatalardan satın aldım ve ustaya götürüp değiştirdim. İnanın ilk servisin söylediği fiyatın belki de yarısından azdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren balata ve servis ücreti?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.