|
Baldur's Gate Yardım (3. sayfa)

-
-
Yenersin yenersin uğraş biraz daha. Her zaman çalışırsın önce oyunu bitir!(Kötü arkadaşlığın en uç noktası )
Şaka maka o kadar zor değildi son Sarevok kapışması.2-3 tane summon yap üstüne Ogrelerden birini Charm ötekinide fear gibi şeylerle kontol edersen Sarevok çabuk düşüyordu.
Özellikle Piercing Arrowlardan varsa kullanabilen her karaktere bundan var absurd derecede kolay ölür.
Tabi önce gerçek hayat,sınavlar,sevgililer,arkadaşlar v.b. gelir. Çünkü bir oyun bitse bile arkasında yenisi gelir.Bu örnekte de BG2 ve Throne of Bhaal var :) -
Ya şimdi şöyle bir sorun yaşıyorum. Girdiğim gibi saverok un yanına önce koruma büyülerimi yapıyorum ve önden summonları gönderiyorum ama adam çekirdek yermişçesine basit bir şekilde summonları harcıyor. Ardından benim adamlara geliyor. Bir de minsc i kendi tarafına çekti mi zaten gerisi geliyor. Öyle yapmadan summonları geride tutup kendim yaklaşıp wand of fire ile saldırınca da save vs wand ile karşılıyor. Sonra benim summonlarla adama dalınca ve ardından benimkileri yollayınca toplamda maksimum 30-40 damage verebiliyorum. Sonrasında zaten yanındaki büyücülerin attığı alan büyüleri ile canım iyice azalıyor. Ve saverok son darbeyi indirip gebertiyor beni. Labirentin içinden tekrar geçip şu yapmadığım ek görevleri yapmayı planlıyorum. Mesela Durlag's tower veya o denizin altına ışınlandığımda karşılaştığım büyücü falan. Sırf şu ezikliğim bir nebze olsun düzelsin diye
Tüm karakterler lvl 5 ve yetmiyor ya. Hızlı ilerledim oyunda sanırım. Hile falan da yapmak istemiyorum oyunun sonuna kadar hilesiz ilerleyip son boss ta hile yapmak saçma geliyor gurur yapıyorum.
-
Ha doğru bir de büyücüler vardı :)
Dispel magic ya da remove magic at ve direkt indir onları.
Cloudkill büyüsünü bulduysan ve save atamazsa öldürebiliyordun galiba büyücüleri hit diceları düşük olduğu için. -
Bir de ortamda tuzaklı alanlar vardı sanırım dikkat etmen gereken, sağda solda ve ortada diye hatırlıyorum. Büyücülerin savunmaları sağlam; dispel magic ve range attack ile indirirsin, ne kadar potion büyü vs varsa kullanman gereken bir yer. Oyun boyu getirdiğin her şeyi kullanacaksın, sen zaten kendini hep geride tut, diğerlerini sal ortaya, ben bayağı bir summon salmıştım ortama, koruma büyüleri filan uygulamıştım bolca.... -
Saverok u kesmeyi başardım! Baya uğraştırdı ama başardım!
Oh be artık rahat rahat sınava hazırlanabilirim.
Yalnız şöyle birşey var adam öldü video çıktı falan filan sonrasında oyun ana ekranına döndüm. Ben devam edip tamamlamadığım diğer görevleri de yapmak istiyorum bunu nasıl yapacağım? Bir de ek sorum var. Sanırım önceki oyun yüklü olduğu zaman bg2de kendi karakterimizle oynayabiliyormuşuz ve ekstra deneyim puanı veriyormuş bu ne kadar fark yaratır? Bir de oyunu bitirdiğim save ortalıkta yok bu nerede acaba?
Çok soru oldu kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama çok sevinçliyim!
-
Selamlar, buna kimin ihtiyacı olduğunu bilmiyorum ama eminim ki birileri benim Dr. Ajayi'nin yardımıyla bulduğum gibi yardım bulabilir. 5 yıldır çıktığım bir erkek arkadaşım var. Bir sabah uyandı ve bana ilişkinin bittiğini söyledi. Bir ay boyunca gözyaşları içindeydim. Çok kafam karışıktı ve kalbim kırılmıştı. Kız kardeşimi ve en yakın arkadaşım Jana'yı benim adıma yalvarmaları için gönderdim ama o ilişkinin bittiğini ve benden bıktığını söyledi. Dr. Ajayi'yi duyduğum çok güzel bir güne kadar, sitesinde bazı tanıklıklar okudum ve denemeye karar verdim. Kendisiyle iletişime geçtim ve bana büyü yapması için yapılması gereken şeyleri söyledi, ilk başta yapıp yapmamam gerektiğini düşündüm, denemeye karar verdim. Büyücü Dr. Ajayi'nin bana yapmamı söylediği şeyi yaptım, sonra 7 güne kadar arayla hiçbir sebep olmadan beni terk eden erkek arkadaşım bir akşam evime geldi ve beni geri almak için yalvardı, hatta kardeşiyle geldi ve af diledi. Çok fazla acı çektikten sonra erkek arkadaşım yine de geri döndü. Çok mutluyum, hepsi Dr. Ajayi sayesinde. Herhangi bir büyü çalışması için onunla iletişime geçebilirsiniz. İLİŞKİ sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olacağına inanıyorum.
E-posta: drajayi1990@gmail.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X