Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
25
Favori
17.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hünerli olayı diyorsunuz sanırım. Nette gördüm ayrıca bir önceki mesajımda dediğim gibi kendim deneyerek de onayladım.

Detay konusunda dediğinizi bende biraz hissettim. Hafif yetersiz kalıyor gibi bazı şeyler.

En sonuncu updaten sonra save dosyalarında sorun fark ettim. Belki öncekilerde de vardı bilemiyorum. Hızlı save atıyorsunuz , oyun attım diyor , ama aslında ortada save filan yok. 3 kere geldi başıma. Zaten save dosyasını biraz geç oluşturuyor. O ara bir bir şey yaparsanız mı oluyor anlamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Ben karakter oluşturma ekranında 3 saat kadar kalınca, en son böyle giderse başlayamayacağım deyip orjinal karakter alıp başladım. Özellikleri , sınıfları , büyüleri incele incele bitmiyor ve aslında işine yaracak mı eminde olamıyorsun.
    Orijinal karakterse dandik olmaz diyip girdim ben. Pişmanda değilim.

• h@mza H kullanıcısına yanıt
    Toplam dört tane istiyor hatırladığım kadarıyla. Bulduğum en dandiklerden verdim ona. Malzemenin özellikleri kötü isin yaramzsa ver gitsin acıma. Benim kasa da belki 30 tane renkli malzeme var şuanda.

• act 2 sonlarına doğru epik boss savaşları var

• Dün akşam kafayı yiyecektim. Bu r1 ile eriştiğimiz çemberleri düzenleyeyim dedim.
    Karma karışık oldu ve seviye atlayınca açtığım bazı büyüleri de otomatik koymamış

Neyse, bazı karakterse çember sayısı aşırı fazla olmuş. Sil diyorum silmiyor. İlla içindeki atanmış her şeyi temizleyeceksin öyle siliyor.

Bazılarında sil seçeneği komple disable edilmiş. Sili seçemiyorsun bile. İçinin atamalarını değiştirebiliyorsun.

Yeni atama yapmak için çıkan seçim ekranı da küçücük. Habire aşağı doğru iniyorsun. Birde benim seviye atlarken seçmediğim büyüleri de listeliyor. Üstüne gelince büyü kitabında yok diyor. Olm o zaman niye listeye koyuyorsun. Avuç içi kadar ekran açıyorsun bir de bu fazlalıkları koyuyorsun.

edit: Bir de büyüleri sadece bir kere koyabiliyorsun, başka bir çembere de koyarsan öteki taraftakini kaldırıyor. Madem o küçük ekrandan ya kaldır daha önce seçtiğim büyüleri ya ada bir işaret bir şey koy ki bileyim daha önce seçtiğimi.

1 saatin sonunda sadece 2 karakterinkileri düzenleyebildim. Oyunu sil dememe ramak kalmıştı. O kadar gıcık oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 15 Eylül 2023; 9:17:52 >

• bu oyuna acilen playstation da klavye mouse desteği gelmeli. r1 r2 ile olacak gibi değil.

• shupusbu kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynamaktan çok, kontrolcü kaynaklı sıkıntı ve kullanışsızlıktan vakit harcıyoruz.

20 küsür saat oldu benimde. Valla kriz geçire geçire oynuyorum. Nişan almaz görüş desen kayıyor.

PC de millet 20 saatte oyunu bitirmiş. Ben daha chapter 2 yeni geçtim. Kafayı yemelik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Yazdığım şeyler adam akıllı bir testte direkt ortaya çıkacak şeyler. Düzeltilmeside çok basit. Konsollarda kontrolleri hiç adam gibi birilerine test ettirmedikleri anlaşılıyor. En zorda oynuyorum ben her aksiyonun önemi oluyor. Bu değişiklikleri rahatça yapabilmeliyim.

Oyun ile ilgili şu ana kadar tek beğenmediğim nokta burası oldu. İlk başta pek fark edilmiyor ama ilerleyip bir sürü skill, büyü, atılacak, fırlatıcak şey eklenince o zaman iş değişiyor.

• L3 ile serbest harekete geçmek gerekebiliyor daha rahat kullanım için hedef seçerken veya eşya almaya çalışırken.

çemberle hiç uğraşmadım, yeni eşya alıp özelliği vb eklenince bozuluyor

70 küsür saatteyim yeni geçtim act 3e, lvl 9um

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 15 Eylül 2023; 11:58:8 >
  • Toplamda kaç chapter var. Ben çok fazla yan görevlere girmeden ana hikaye bitirmek istiyorum. Şuan chapter 2 oynuyorum, 23 saat olmuş oynama sürem.

• Oyun mükemmel, zam gelmeden önce cüzdandaki para bitsin diye mecburi almıştım ancak hiçbir pişmanlığım yok şuan. Act II sonlarındayım. Tek şikayetim looting aşırı zor. Klavye mouse desteği gelmeli gerçekten. Bir de yabancı forumlarda Act III için çok kasıyor ve hata çok demişler ama bakalım.

• Ben oyunu 30 saatte bitirdim.

Gale nin kendisini imha etmesine izin verdim. Patlattı kendini. 😂

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt

oyun 3 bölümden oluşmakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna 20. saatten sonra alıştım artık, o kadar çok item var ki, ne nedir diye diye saatler geçti ama müthiş bir oyun yapmışlar, bırakamıyorum. Sony Larian ı alsa keşke.

• Adamlar ne oyun yapmış be bugün 8 saat aralıksız oynadım bir an bile sıkmaz mı bir oyun ya, gözlerim yanıyor artık zor kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 17 Eylül 2023; 3:44:35 >
  • bir iki yorumda ben yapayım, D4 fiyaskosundan sonra bu oyunu çok büyük hevesle bekledim ve konsola çıktığı gün daldım, baya saatler harcadım ama maalesef ki oyun kesinlikle oyuncu dostu değilmiş konsol dostu hiç değilmiş. adım başı save almazsanız size dakikalar kaybettiriyor belki de saatler, bir yeri bulmak gitmek hele ki bazı yerler için acayip çetrefilli tamam keşif duygusu güzel de bu kadar da olmaz dedirtti bana, şans olayının bu kadar büyük etkisi olması oyuna da ayrı bir eksi benim açımdan daha da sayarım da neyse diyeyim, bunlarınd dışında oyun hikaye görsellik seçim çeşitliliği kombat olarak baya güzel olmuş yukarıda saydığım şeylere dayanabilirseniz çok iyi vakit geçirirsiniz yoksa ızdırap oluyor maalesef..

• h@mza H kullanıcısına yanıt

takımdan çıkarsan da o item isteyip duracak :D

ama zaten bi sürü item çıkıyor, kötülerden 1 tane vermek sorun olmuyor :)

ben takımımı güncelledim.

kaba kuvvet güzel oldu

ben fighter

karlach barbar

leazeal fighter

asterion düzenbaz

bu ekibi çok sevdim şimdilik, önüme geleni indiriyorum, tuzak fln olunca da asterion güzel iş yapıyor.

gölgeyürek iyi olurdu burada ama :)

toplam 35 saat oynamışım lvl 6 yım daha. ben çok sevdim oyunu

• NesetUraL kullanıcısına yanıt

şans faktörü diyorsunuz ama bu bir D&D oyunu, yani zaten zarla oynanan bir oyun, siz karakterlerinizi bu şansı arttırmak üzerine kurmanız gerekiyor ki başarılı olasınız.

evet belki bilgisayarda daha iyi. olabilir ama bence konsolda da çok rahat oynanıyor oyun, save almak zaten çok kolay, r2+üçgen.

yukarıda bir arkadaş yazmış 20 saati geçti daha act 2 deyim diye. Nasıl olabilir, benim 35 saati geçti daha act 1 deyim ve çok keyif alıyorum, bulduğum tüm kitapları okuyorum, herkesin hikayesine özen gösteriyorum, inanılmaz keyif alıyorum oyun oynarken.

lisede karakter kağıtlarımızı elle yazıp, zarlarımızı aldığımız, gecelerce oynadığımız oyunlar geliyor aklıma. tam olarak öyle bir oyun olmuş, ben çok keyif alıyorum oynarken :)

• Bende çok fazla şansa bağlı olmasından yana dert yandım yoksa itiraz etmedim, 1 kere kritik başarı geliyorsa 5 kere kritik başarısızlık geliyor itirazım buna, konsolda rahat değil maalesef optimizasyon çok kötü bir çok sefer bir iki karakter sıçrama yapamadığı diye kaç kere arkada kaldı hatırlamıyorum, konuşmak için karakteri tutturmak, istediğim itemleri toplamak, R1 R1 yapa bir hal olmak, nişan alırken zorlanmak vs vs, save almak kolay ama oyuna kapılıp unutmak daha kolay :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.