Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
25
Favori
17.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece yatmadan bi gireyim dedim, çok uykuluydum, karakter oluşturup kapattım. Blasphemous bitmeden girmicem, hep bu yüzden yarım bırakıyorum oyunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

etmiyorsa alma boşuna para harcamış olursun

• Dün akşam oyuna başladım.
    Harika bir oyun olmuş, saatlerce oynadım, henüz bir şehir görmedim, yakındır bir şehre varmam.
    Baldurs gate 2 yi de çok seviyordum, icewind dale, neverwinter vb unutulmuş diyarlarda geçen her oyuna bayılıyorum, ilk defa konsolda oynadım, çekincelerim vardı ama harika olmuş. Parasını son kuruşuna kadar hakediyor.sanırım tüm hikayeyi farklı karakterlere bikaç kez bitirmeden bu oyunu bırakmam.

Başlangıç olarak Bi fighter yaptım ve bir savaş büyücüsüne dönüştürmek istiyorum. Takıma bağlı olarak bir insan drizzt yapmaya çalışabilirim, gece 2 de bıraktım, sabah iş olduğu için ama akşamı iple çekiyorum 😅

Harika bir oyun...

• 2 eylülden itibaren oynuyorum 20 saat doldurdum. seviye atladıkça ve oyunun tarzına uygun hareket ettikçe combat içinde daha başarılı olmaya başladım. önceki oyunların tadını verdi bana tarzı çok daha farklı olsa dahi. ilk başlarda zor gelmişti, hele bazı düşmanlarla seviye farkı olunca combatın ilk turunda silip süpürüldüm adeta.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    gityankilere karşı napacam bakalım, fena dalıyorlar
  • Ps5 grafiklerinin pc ultra seviyesinde olduğunu açıkladı Digital FoundryBaldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] . 1080p 27 ps diyen arkadaş burada mı? [mention]Outlaw-E[/mention]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 7 Eylül 2023; 19:23:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_6

Ps5 grafiklerinin pc ultra seviyesinde olduğunu açıkladı Digital Foundry . 1080p 27 ps diyen arkadaş burada mı? [mention]Outlaw-E[/mention]

Detay seviyesinin ultrada olması güzel lakin 1080 P üzerinden upscale yapınca görüntü büyük ekranda bulanıklaşıyor ve performans fps modu kabul edilebilir seviyelerde değil. Test canavarı olarak söyleyebileceğim budur.

4k 30 FPS de bu değerlerde sunsaydı onaylardım ama şu şartlar altında mümkün değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Lütfen yardım yurt kütüphanesinden çıkamıyorum 😂

• Tamam çıktım 😂

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Öyle artık dünyanın en güçlü konsolu PS5 Pro yu alınca oynarsın Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 7 Eylül 2023; 21:16:45 >
  • quote:

Öyle artık dünyanın en güçlü konsolu PS5 Pro yu alınca oynarsın  

Pc tüm güç ihtiyacımı karşılıyor. 4k ultra 60+ fps

Böyle giderse konsollar fakir işi kalacak, 1080 P oyun mu olur, gözlerim bozuluyor

Hiç pc sorunlarıyla uğraşamam valla, pc toplasaydım xbox almazdım. Konsol rahatlıktır.Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] 

• Oyun yağ gibi akıyor 27 fps diye deliriyor bu da boşverin.

• quote:

Hiç pc sorunlarıyla uğraşamam valla, pc toplasaydım xbox almazdım. Konsol rahatlıktır. 

Geçmişte kaldı o bitti o devir. Neyse konu sapıyor vs de görüşürüz

Ben 1440p yüksek fps'den yanayım. Tabi monitör 1440p olmalı.

• Zam gelmeden önce ben de arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. Bugün indirme fırsatı buldum. Standart sürümü almıştım 699 tl'ye. Bugün baktım ki Digital Deluxe içerikleri de indirilmiş. Store üzerinden kontrol ettiğimde Digital Deluxe sürüm olarak görünüyor mevcut paketim. PS5 launch özel hediye mi ettiler Steam'de yaptıkları gibi? :)

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt

Standart sürümü ön siparişle aldıktan sonra bende de o ekstra şeyler indirme listesinde gözüküyordu. Ama Deluxe sürüm satın alınmış görünmüyor. Paralı.

• deluxe aldıysanız larian.com üzerinden hesabınıza girip, sony hesabını bağlayarak 2gb (rar açınca 3,4 gb kadar) kadar bir boyutta ekran görüntüsünde görebileceğiniz içerikleri indirebilirsiniz

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 8 Eylül 2023; 0:14:55 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Durum bende farklı. Oyunu ön sipariş ile aldım ve deluxe içeriği de indirmiş durumdayım. Kontrol ettim ve içeriğe sahibim.

Edit: Ek olarak larian.com üzerinden ps5 digital deluxe extralarını da indirebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 8 Eylül 2023; 1:10:7 >
  • Outlow personalı xbox sevdalısı arkadaşımızın burada ne işi var Allah aşkına? Burası oyuna özel bir konu, burada bile huzur yok adamdan. Forumun kadrolu trolü mübarek..

Edit: Pardon arkadaşı Persona_6 summon etmiş :) şimdi gördüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 8 Eylül 2023; 9:10:44 >
  • Oyun başladıktan sonra, karakterlerin sınıfını değiştirince, orijin karakterlerde hikayesinde bir bozulma olmuyor değil mi ? Gale büyücü, ben bu adamı barbarian yapsam ne oluyor ? Çünkü bu adamın ana hikayesi büyücü olması üzerine. Gölgeyüreği yanımda dolaştırmak istiyorum mesela ama kızcağız hiç bir işe yaramıyor. Bari sınıfını değiştireyim de bir işe yarasın eğer kendi hikayelerinde bir kayıp olmuyorsa.

Bir bu silahların hasarı nasıl hesaplanıyor anlamadım. Seviye atladıkça, büyücüye de açılan yeteneklerden, herhangi bir silah yeterliliği verebiliyorum. O silahı kuşanınca hasar nasıl hesaplıyor ? Çünkü bu adamda kuvvet ve çeviklik çok düşük.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.