< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (8. sayfa)
-
-
-
Bu mükemmel oyunu Türkçe çıkardıkları için de tekrardan teşekkür etmiş olalım…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Umarım ilk gün yaması ile belli sorunlar hallolur. Inventory kısmı bir müddet sonra galiba PC üzerinden kolay idare edilememeye başlıyordu. Bunun için belli itemler kullanım amacına göre sınıflandırılıyordu. Bir de doğrudan kampa gönderme seçeneğimiz de vardı. Bunlar ile inventory yönetimi yapılabiliyordu.
İlk gün yaması dediğiniz ne zaman gelecek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pc tarafında 2 tane büyük patch aldı ikiside ps5 te mevcut şuan. Daha da gelecektir, bence ilk performans ile ilgili bir iki patch lazım ps5 tarafında. Beni rahatsız etmiyor daha act 1 deyim ama goblin kampında ve ilk kasabada fps düşüklüğü belli ediyor.
-
Oyun saat kaçta açılıyor?
Oyunu almak oynamak istiyorum ama videolarına bile katlanamadım. Bana hiç hitap etmiyor.
Genelde oyunların, oynanmaya açıldığı gün veya ondan bir - iki gün sonra gelebiliyor. Dün bir güncelleme gelmiş mesela. Ancak güncelleme ayrıntılarına bakmadım.
Firmaya teşekkür maili atalım arkadaşlar. Diğer firmalara örnek olsun. Bu çok önemli.
Bu akşam 6 veya 7 olması lazım.
-
Bitirdin beni TR ekonomisi... 1249 TL olmuş artık 3 yıl sonra oynarım :)
Hocam inşallah almışsındır. O soruyu sorduğun gün hiç beklemeden hemen al diye yazacaktım, unutmuşum.
-
ben temel sürümü aldım,sonra deluxe'e yükselteyim dedim erken oynamak için 799'a direk kitlediler yükseltme yapmadılar ön indirmeyide yapmadı oyun erken erişime giremedim ikiside elimde şuan oyunuda indirmedim deluxe sürüm için iade talebi oluşturdum,umarım 2 sürümüde iade yapmazlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin durum kötü olmuş. Bunların işi belli olmaz. Deluxe'yi iade ederlerken normal sürüm de elinden gidebilir. Ama sonuçta elinde mail adresine gelen 2 ayrı fatura ve geçmiş harcama var.
Normali aldın, sonra bi de tam parayla Deluxe'yi de mi aldın? Deluxe'de ekstradan hikaye DLC'si yok değil mi?
-
-
Almadım maalesef kredi kartının limiti fullendi bu ay, ay sonuna doğru alacaktım olmadı :)
Oyun muazzam olmuş açıldığı gibi başladım saat 12'de daha kasaba köy falan göremedim, ilk deneyimim olduğu için ekstra yavaş oynuyorum ama her yerden bir şey fırlıyor, ayrıca benim gibi sıra tabanlı oyunlara yabancı olanlara tavsiyem oyunu zorda oynamaya çalışmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X