Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
25
Favori
17.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun rol yapmadan ziyade strateji oyunu gibi daha çok daha alışamadım oyuna

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]

• Bu mükemmel oyunu Türkçe çıkardıkları için de tekrardan teşekkür etmiş olalım…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Umarım ilk gün yaması ile belli sorunlar hallolur. Inventory kısmı bir müddet sonra galiba PC üzerinden kolay idare edilememeye başlıyordu. Bunun için belli itemler kullanım amacına göre sınıflandırılıyordu. Bir de doğrudan kampa gönderme seçeneğimiz de vardı. Bunlar ile inventory yönetimi yapılabiliyordu.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    İlk gün yaması dediğiniz ne zaman gelecek?

• Pc tarafında 2 tane büyük patch aldı ikiside ps5 te mevcut şuan. Daha da gelecektir, bence ilk performans ile ilgili bir iki patch lazım ps5 tarafında. Beni rahatsız etmiyor daha act 1 deyim ama goblin kampında ve ilk kasabada fps düşüklüğü belli ediyor.

• Oyun saat kaçta açılıyor?

• Oyunu almak oynamak istiyorum ama videolarına bile katlanamadım. Bana hiç hitap etmiyor.

• bluemoon kullanıcısına yanıt

Genelde oyunların, oynanmaya açıldığı gün veya ondan bir - iki gün sonra gelebiliyor. Dün bir güncelleme gelmiş mesela. Ancak güncelleme ayrıntılarına bakmadım.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Firmaya teşekkür maili atalım arkadaşlar. Diğer firmalara örnek olsun. Bu çok önemli.

• Bu akşam 6 veya 7 olması lazım.

• ALt4iR kullanıcısına yanıt

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] 

• Sakinİnsan kullanıcısına yanıt

Bitirdin beni TR ekonomisi... 1249 TL olmuş artık 3 yıl sonra oynarım :)

• Sakinİnsan kullanıcısına yanıt

Hocam inşallah almışsındır. O soruyu sorduğun gün hiç beklemeden hemen al diye yazacaktım, unutmuşum.

ben temel sürümü aldım,sonra deluxe'e yükselteyim dedim erken oynamak için 799'a direk kitlediler yükseltme yapmadılar ön indirmeyide yapmadı oyun erken erişime giremedim ikiside elimde şuan oyunuda indirmedim deluxe sürüm için iade talebi oluşturdum,umarım 2 sürümüde iade yapmazlar

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Senin durum kötü olmuş. Bunların işi belli olmaz. Deluxe'yi iade ederlerken normal sürüm de elinden gidebilir. Ama sonuçta elinde mail adresine gelen 2 ayrı fatura ve geçmiş harcama var.

Normali aldın, sonra bi de tam parayla Deluxe'yi de mi aldın? Deluxe'de ekstradan hikaye DLC'si yok değil mi?

aynen dediğin gibi oldu hocam temel sürümü aldım 699'a baktım sonra 96 saat erken erişim var,alıp ona katılayım dedim hem 799 çektiler hem oyunu indirtmediler malesef saçmaladı store,dediğim gibi hocam 2 ayrı satın alım maili ve 2 ayrı sipariş numarası var deluxe'ün sipariş kodunu attım ps ekibine çözerler umarım

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 6 Eylül 2023; 19:52:58 >

Almadım maalesef kredi kartının limiti fullendi bu ay, ay sonuna doğru alacaktım olmadı :)

• Oyun muazzam olmuş açıldığı gibi başladım saat 12'de daha kasaba köy falan göremedim, ilk deneyimim olduğu için ekstra yavaş oynuyorum ama her yerden bir şey fırlıyor, ayrıca benim gibi sıra tabanlı oyunlara yabancı olanlara tavsiyem oyunu zorda oynamaya çalışmayın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.