2+1 Ses sistemine hoparlör ekleme
Uzun süredir bozuk olan ses sistemim yerine 2+1 almayı düşünüyordum.
Dün akşam ince hesap indirimi ile HP X1000 2.1 2+1 Gaming Speaker 8PB07AA model ses sistemini aldım, açıkçası pek inceleme bulamadım tamamen sezgilerime güvenerek aldım, ne çıkar bilmiyorum.
Gelelim konuya daha önce konusunu da açtım birazdan linkini iliştiririm, bozulan philips spa 5300 ses sistemimin hoparlörlerini yeni sistemle verimli bir şekilde kullanabilir miyim ?
Ekleme :
https://forum.donanimhaber.com/ses-sistemi-arizasi--145377026
Eski sistemimin arızası linkte ayrıntılı olarak yazılı, hoparlörler sağlamdır diye umuyorum.
Alt Yapı Yok Sorunsalı
Turktelekom kullanıcısıyım, Vodafonen'a geçmek istiyorum, altyapı sorgulamada altyapım yok görünüyor, 2 taraftaki müşteri hizmetleri de yardımcı olamıyor, Turktelekom da altyapı var görünüyor.
Türktelekom saha çalışanı ile görüştüm, port olmayabilir o yüzden yok görünüyor olabilir dedi, tekrar bakacağını söyledi, ama ben altyapı sorgulamadan aynı sokaktaki bazı evlere baktığımda kiminde internet var görünüyor kiminde yok, benzer sorun yaşayan olduysa yardımcı olursa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Ekleme : VDSL internet.
Benim adresim:
Sokaktaki başka ev :
Tekrar belirteyim şuan turktelekom 100mbit kullanıyorum, eskiden sorgulama yaparken benim adresimde de görünüyordu 2 3 ay civarı böyle.
Ekrana görüntü gelmiyor
Baya eski bir pcme 5700 xt taktım 700 watt psu taktım bilgisayar logosu görünüyor sonra görüntü yok biosa giriyor aynı şekilde, bilgisayarda w10 yüklüydü eski bir amd ekran kartı vardı. Biosdan format sürcüsünü ayarladım ama biosdan sonra görüntü hiç alamıyorum, bir çözüm bilen var mı ?
Eski Pc Mining Güncelleme
|
Pc toplama Yardım
|
Logitech MK345
|
Türk Telekom ile Köşe kapmaca
Tanımadığım insanların sözüne itibar etmem, tanıdığım insanların da itibarı kadar sözlerine itibar ederim... |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 649
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.364 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 661 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun