Sözünü tutmamış ki. Starfield başarısızdır diyip lanet etmiş mi? |
Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (6. sayfa)
-
-
Sen hepimizden fazla oynamışsın kardeşim sağolasın önerini dikkate alacağız. Sen gel xbox a tam sürüm bg3 ve starfield oynarsınquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Sen de git Ps3 grafiklere rağmen 7 fps ye düşen 87 lik zortfield oyna zooooorrrrrtttt
Diğer mürit de gelmiş vs konusuna uğrayamıyor utancından
-
Ben görmedim, konudaki birkaç kişi de sözünü tutmadığını söylüyorlar
-
Ben sözümü tutarım kardeşim rahat ol, 3-5 sayfa geriye git görürsünquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6
Bu mesaj silindi.
Bu arada 97 lik bg3 pc de ps5 de değil lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Eylül 2023; 20:4:14 > -
Farketmez aynı oyun , aynı içerik. Belki 1-2 puan düşer olur 95 lik.
-
Tam sürümü ve starfield ı bir arada oynayabileceğin tek platform series x, beklerizquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Farketmez aynı oyun , aynı içerik. Belki 1-2 puan düşer olur 95 lik.
-
Bg3 ü 20 Ekime kadar bitirecem sonra bir başka başyapıt Spider Man 2 oynayacam. Sadece Playstation 5 te.
sen devam et series x te bg3 beklemeye
Beklerken bunu oyna
-
Tam sürüm dedim krdşm, beta tester olma büyük oyunu gör. Haşere adamdan yol olmaz, xbox a gel, doğru yolu bulquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Bg3 ü 20 Ekime kadar bitirecem sonra bir başka başyapıt Spider Man 2 oynayacam. Sadece Playstation 5 te.
sen devam et series x te bg3 beklemeye
Beklerken bunu oyna
-
Bir insanın Playstation dururken xbox ı seçmesinin zerre mantığı olmadığını en iyi oyunu olması beklenen zortfield in şişirilip şişirilip patlamasından anlayabiliriz.
sol baştan say say goty adayları bitmiyor. Xbox ta da ? oyun herhalde her sene goty adayı olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 4 Eylül 2023; 21:4:43 >
-
Playstation alıp 15 tane live servis oyunu mu oynasın? tabiki xbox alıp oyuna doyacak ps5 de oyun yok, şafak karanlık. Doğru yolu bulacaksın ama öyle ama böylequote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Bir insanın Playstation dururken xbox ı seçmesinin zerre mantığı olmadığını en iyi oyunu olması beklenen zortfield in şişirilip şişirilip patlamasından anlayabiliriz.
sol baştan say say goty adayları bitmiyor. Xbox ta da ? oyun herhalde her sene goty adayı olmuş
Starfield oyniyim biraz ben
-
Geliştirilen oyunlar belli
15 live oyun varda sanki hikayeli goty adayı olacak oyunlar yokmuş gibi algı yapma
Yeni God of War
The Last of Us Part 3
Wolverine
Ghost of Tsushima 2
Death Stranding 2
Rise of the Ronin
FF7 Part 2
Naught Dog yeni ip
Bend Studio yeni ip
Bluepoint yeni ip
geliştirildiği bilinen oyunlar. Xbox ın çöp suyu oyunları değil bunlar.
Bu arada özelden bir mesaj geldi sözünü tutmamışsın, hemen vs konusunda sözünü yerine getir ve bir ss daha geldi, ordaki sözünde de dur , Redfall patladı, zortfield sıradan çıktı.
Vs konusuna veda et, bu sözünde de durmanı bekliyoruz.
-
Starfield oynayıp xbox kullananlarla dalga geçen personanın starfield performansı?? profilinde bütün gp oyunlarını elden geçirmiş.
-
Adam bizden büyük starfield fanı çıktı, ben o kadar ach açmadım dahaquote:
Orijinalden alıntı: VahlokStarfield oynayıp xbox kullananlarla dalga geçen personanın starfield performansı?? profilinde bütün gp oyunlarını elden geçirmiş.
-
Ben sözümü tuttun krdşm, sözünü tutmadı diyen ve yalan söyleyen kişilerle bir arada bulunamamquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Geliştirilen oyunlar belli
15 live oyun varda sanki hikayeli goty adayı olacak oyunlar yokmuş gibi algı yapma
Yeni God of War
The Last of Us Part 3
Wolverine
Ghost of Tsushima 2
Death Stranding 2
Rise of the Ronin
FF7 Part 2
Naught Dog yeni ip
Bend Studio yeni ip
Bluepoint yeni ip
geliştirildiği bilinen oyunlar. Xbox ın çöp suyu oyunları değil bunlar.
Bu arada özelden bir mesaj geldi sözünü tutmamışsın, hemen vs konusunda sözünü yerine getir ve bir ss daha geldi, ordaki sözünde de dur , Redfall patladı, zortfield sıradan çıktı.
Vs konusuna veda et, bu sözünde de durmanı bekliyoruz.
Bu arada yavaş git, starfield da benden fazla achievement kasmışsın
Xbox fanı olduğunu biliyorduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Eylül 2023; 22:28:33 >
-
Ana hikayeden gittiğimi söyledim, bakarsan achivementların hepsi ana hikaye görevleri, 6 sına kadar bitirmek için hızlı gidiyorum. Sonra ver elini Baldur’s Gate 3
-
Premium edition almak nedir ya. Avatara bak, nicke bak, premium edition almış adamquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Ana hikayeden gittiğimi söyledim, bakarsan achivementların hepsi ana hikaye görevleri, 6 sına kadar bitirmek için hızlı gidiyorum. Sonra ver elini Baldur’s Gate 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Eylül 2023; 22:51:54 > -
Malesef puanlar açıklanmadan yaptık öyle bir mallık, bu kadar çöp olacağını hesap edemedim.
-
İade de edebilirdin? Bunu kimse yemez kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Malesef puanlar açıklanmadan yaptık öyle bir mallık, bu kadar çöp olacağını hesap edemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X