Sözünü tutmamış ki. Starfield başarısızdır diyip lanet etmiş mi? |
Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sen hepimizden fazla oynamışsın kardeşim sağolasın önerini dikkate alacağız. Sen gel xbox a tam sürüm bg3 ve starfield oynarsınquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6
Diğer mürit de gelmiş vs konusuna uğrayamıyor utancından
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben görmedim, konudaki birkaç kişi de sözünü tutmadığını söylüyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sözümü tutarım kardeşim rahat ol, 3-5 sayfa geriye git görürsünquote:
Bu mesaj silindi.
Bu arada 97 lik bg3 pc de ps5 de değil lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Eylül 2023; 20:4:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farketmez aynı oyun , aynı içerik. Belki 1-2 puan düşer olur 95 lik.
Tam sürümü ve starfield ı bir arada oynayabileceğin tek platform series x, beklerizquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Farketmez aynı oyun , aynı içerik. Belki 1-2 puan düşer olur 95 lik.
-
Tam sürüm dedim krdşm, beta tester olma büyük oyunu gör. Haşere adamdan yol olmaz, xbox a gel, doğru yolu bulquote:
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 4 Eylül 2023; 21:4:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Playstation alıp 15 tane live servis oyunu mu oynasın? tabiki xbox alıp oyuna doyacakquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6ps5 de oyun yok, şafak karanlık. Doğru yolu bulacaksın ama öyle ama böyle
Starfield oyniyim biraz ben
-
-
-
-
-
Ana hikayeden gittiğimi söyledim, bakarsan achivementların hepsi ana hikaye görevleri, 6 sına kadar bitirmek için hızlı gidiyorum. Sonra ver elini Baldur’s Gate 3
Premium edition almak nedir ya. Avatara bak, nicke bak, premium edition almış adamquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Ana hikayeden gittiğimi söyledim, bakarsan achivementların hepsi ana hikaye görevleri, 6 sına kadar bitirmek için hızlı gidiyorum. Sonra ver elini Baldur’s Gate 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Eylül 2023; 22:51:54 >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X