Şimdi Ara

Bale'a aylarca çöp diyenler bi toplaşın hele (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Salah'ın oynadığı sezonu Bale EPL'de defalarca oynadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • offside kullanıcısına yanıt
    Eskiden, eskiden...

Suarez, EPL'deki sezonlarında EPL'yi darmaduman etmişti. Bizdeki ilk sezonunda da tek dokunuşuyla rakip defansı eritiyordu. Şuan ise CL'de gol atmayı unutmuş durumda. Bu yüzden Griezmann alınıyor.

Bale, harika bir oyuncuydu ama şuan en iyi 3. oyuncu değil. Griezmann yada Neymar olabilir. Salah da 4 yada 5 olur. Bale'ın tek maç iyi oynaması da bunu değiştirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Salah koca sezon iyi oynamış. Bale tek maç iyi oynadı diye kral oldu.

Bizde futbol konuşmaya çalışıyoruz bu platformda.
    Bale her zaman kraldı yalnız Salah gibi tek sezonluk yıldız değil.Salah bu formunu devam ettirsin kanıtlasın büyüklüğünü.Galler gibi çöpler ordusunu Avrupa şampiyonasına taşyıdı yetmedi bir de yarı final oynattırdı adam.Nitekim ilk geldiği sene şiir gibi top oyunyordu sonra arka arkaya sakatlıklar yedi adamı.Ama saktalıktan çıkıp oynadığı hiçbir maç için kötü oynadı denemez her zaman işini yaptı.O kadar sakat sakat sezon geçirdi yine de takımın hep en çok istatistik yapan ikinci oyuncusu olmayı başardı.

Kral geldi ona bitmiş diyenlere gücünü gğösterdi.Yoksa bu sezon Salahtan iyiydi diyen falan yok.

• bale ayni zamanda ronaldonun son donemlerindeki performans artisinda da etkili oldu. bu kadar komplekssiz bir superstar artik dunyada bulunmuyor. salahla kiyaslanmasini dogru bulmuyorum. ha kiyaslanacaksa da arkadaslarin yazdigi gibi bale zaten eplyi darma duman edip reale geldi. orada da iyi istatistikler yakalayip kupalar kazandi. ben olaya rovesata gozunden degil mac alma acisindan bakiyorum. her ne olursa olsun cikip cl finali almak saygi duyulasi. yuruyedur allahin arslani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bale 1 rövaşata atti vs. diyenler senelerdir futbola uzak herhalde. Ya da sadece 16-17 sezonunu izlemisler. Bale 16-17 disinda yatmadı. 2013-14 te gayet iyi istatistikler yaptı. 2 final maçında 2 hayati gol atarak hem cl yi hem kral kupasını kazandirdi. ertesi sene biraz dusus gosterse de yine sakatlik yasamadan 15 gol 10 asist falan yapmisti sanirim. 15-16 sezonunda yine 20ye yakin gol atti. cl finalinde asist yapti, euroda 3 gol atti. avrupada yilin futbolcusu ödülüne aday gosterildi. bi gecen sezon yattı. bu sene yine cok iyi istatistikleri var, dunku mac da kaymagi oldu. adam 5 sezonun 4unde isteneni verdi. vermedi diyen 100 milyona geldi diye baştan kurulmuştur bale'a

• Oo bir röveşata gol attıysa tamam ya....
  • Maşık hocam, Bale'ı ben baya severim. Önceki sezonlarda da performansını biliyorum. Ama bu adam eskisi gibi değil bunu kabul etmek lazım. Sakatlıklar hem de eski çevikliğini vücut yaparak kaybetmesi buna etki etti.

Euro 2016'da ciddi bir rakip çıkmadı karşısına. Belçika sayılabilir iyi rakip olarak onların da sadece kağıt üstünde iş yaptığını biliyoruz. Ama euro 2016 performansı gayet iyiydi bunu inkar etmiyorum.

Salah, prime dönemini yaşıyor doğru. Bundan önceki Roma sezonu da gayet iyiydi. Önceki sezonlar doğru dürüst oynayamadı. Her sezon böyle oynayamaz tabi. Yine de Bale, Griezmann, Salah, Suarez (Ronaldo, Messi sınıfının bir altı) aynı klasmanda.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Bale'in prime dönemi Copa Del Rey finali zamanlarıydı .. Real'e geldiği ilk zamanlar ..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.