Şimdi Ara

Bale'a aylarca çöp diyenler bi toplaşın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir daha kimse Neymar, Salah vs demesin... Reyizin ölüsü hepinizi gömdü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni haksız çıkardı bugün. Ama finaldeki performansına bakılıo transfer yapılmazsa yine sakatlanır bu adam. Çok sıkıntı çeker Real.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlıklı Bale dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri. Ronaldo Messi Griezmann Bale Salah
  • Ben burda Bale Messi ve Ronaldodan sonra dönemimizin en iyi oyuncusu derken herkes 100 milyonluk kazık Neymarın tırnağı olamaz falan diyorlardı.Hatta Bale-Neymar karşılaştırma konum vardı.

Mutluyuz gururluyuz Neymarcılar rennes/caen falan maçlarını izlmemeye devam etsinler
  • Mesut'un sağ ayağı etmez, bu adam için Mesut gönderilir mi falan..... Daha neler neler dediler.. Şimdi Mesut nerde o nerde.. Neymar'ın da balon olduğu ortada artık. Brezilya lobisi sayesinde kendini pazarlıyor. Avrupa'ya geldiğinden beri bir nanesini göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: offside

Mesut'un sağ ayağı etmez, bu adam için Mesut gönderilir mi falan..... Daha neler neler dediler.. Şimdi Mesut nerde o nerde.. Neymar'ın da balon olduğu ortada artık. Brezilya lobisi sayesinde kendini pazarlıyor. Avrupa'ya geldiğinden beri bir nanesini göremedim.
    Mesut dünyanın en iyi asistçisi, ama başka da bir özelliği yok gibi. O da çok iyi oyuncuydu ama tembeldi. Bale daha iyi
  • Sizin futbol kültürünüzde rövaşata adam süper star herhalde. Yıllardır yatıyor. Tek tük ortaya çıkıyor. Kaliteli futbolcu ama standardın üstüne çıkamadı.

Bu akşam bir rövaşata attı kral oldu adam. Bu kadar basit olmamalı her şey..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Mesut dünyanın en iyi asistçisi, ama başka da bir özelliği yok gibi. O da çok iyi oyuncuydu ama tembeldi. Bale daha iyi

Alıntıları Göster
    Hocam Mesutun olduğu takımda bir kişinin ekstra koşması lazım.Mesut öyle bir adam mücadeleci değil.Mesutu oynatıyorsan kanatta bir Vasquez gibi falan ekstra koşan mücadele eden adamlar lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offside

Mesut'un sağ ayağı etmez, bu adam için Mesut gönderilir mi falan..... Daha neler neler dediler.. Şimdi Mesut nerde o nerde.. Neymar'ın da balon olduğu ortada artık. Brezilya lobisi sayesinde kendini pazarlıyor. Avrupa'ya geldiğinden beri bir nanesini göremedim.
     Bale'a aylarca çöp diyenler bi toplaşın hele

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Yıllardır yatıyor ne alaka? 1.5 sezondur dönem dönem sakatlıkla boğuştu o kadar. Oynadığı her maçta da iyi oynadı. Kazanılan 4 şampiyonlar liginin 3 ünde doğrudan payı var. Üstüne ülkesine tek başına yarı final oynattı. Yatıyor dediğin dönem bu mu?

Ayrıca evet finalde 1-1 giden maçta 2 gol atıp tek başına maçı kazandırdıysa tabi ki kral olacak. Böyle bir finalde o rövaşata golünü atabilmek de büyük oyuncu özelliğidir. Bence gayet bu kadar basit olmalı...

• Bale Tottenham da iyidi. Real Madrid formasıyla ilk yıllarda iyidi ama son iki yıldır çöp. Rövaşata golünü bende atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bale Tottenham da iyidi. Real Madrid formasıyla ilk yıllarda iyidi ama son iki yıldır çöp. Rövaşata golünü bende atıyorum.
    Sen halisahada atıyorsun, adam sampiyonlar ligi finalinde

• quote:

Orijinalden alıntı: LannTheClever

Sen halisahada atıyorsun, adam sampiyonlar ligi finalinde

Alıntıları Göster
    Yani o seviyede bir oyuncu için normal :) futbol bazen şanstır. Bundan önce ne zaman rövaşata golü attı diye sorsam sana? :) Belki yıllar önce bilmiyorum.

Yani abartmaya gerek yok. Adamların işi o. He güzel bir gol orası ayrı ama Bale eski gücünde değil.

• en son bale övüldüğünde kupa maçında deparla barça'ya gol atmıştı. kaç yıl önceydi acaba.
  • Bale'i ovup neymara niye balon diyosunuz ki? Evet psgye gitti messinin gölgesinde kalmamak icin, cingene evet soytari evet ama saglikli neymari mi tercih edersiniz balei mi?

• Bale çöp.

• Bale kardeşimin ilacı Manu. Gelip hakettiği değeri görsün.
  • bale'a çöp diyen gitsin rugby izlesin. eğer sürekli sakatlanmasaydı la liga'yı parçalardı. 189 maçta 88 gol 59 asist. yani 147 gole etki etmiş 189 maçta. muazzam bir istatistik sakatlıklarına rağmen. umarım real'den ayrılır,spurs veya münih ilacı olabilir.
  • Bale'ı aldık aradan 2-3 hafta geçti çöp demeye başladım hala daha çöp diyorum finalde iyi performans göstermesi onu iyi oyuncu yapmaz evet maçın adamıdır bunu kimse inkar edemez ama geçtiğimiz 5 seneye baktığımızda verdiği katkı ortada 1 maç varsa 5 maç yok, Ronaldo yokken kaç maç kurtardı ? Ronaldo'dan dolayı oynayamıyor dediler ee diyorlar ki mevkisi sol kanat ondan harcanıyor kardeşim sene 2018 ters ayak açık oyuncuları ters kanatlarda oynar zaten orta açma işlerini artık bekler hallediyor kanatların görevi içeri girip golü atmak veya hızlıca adam eksiltmek, Bale'ın hatırladığım 3-4 maçı vardır toplasan iyi oynadığı kesinlikle şu maçtan sonra değer kazanmışken postalamak lazım.
  • Salah koca sezon iyi oynamış. Bale tek maç iyi oynadı diye kral oldu.

Bizde futbol konuşmaya çalışıyoruz bu platformda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.