Şimdi Ara

Bali'ye Aktarmalı Uçuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, eylül ayında ilk olarak Endenozya(bali) sonra filipinler, tayland şeklinde birkaç ay uzaktan çalışarak bu ülkelerde gezme planım var. Bali uçak biletlerine baktığımda aktarmasız olanlar benim bütcem için yüksek(30k civarı) kalıyor. Skyscanner'da arama yaptığımda 2,3,4 aktarmalı olarak uygun fiyata (13k tl) civarı bilet bulabiliyorum ancak bu aktarmalar farklı havayollarını içerebiliyor. Örneğin bir tanesi Mumbaiye gidiyor oradan Singapur oradan da Bali, aynı şekilde dubai üzerinden gidenler var. Buradaki sorum bu ülkelerde havaalanında havayolu değiştirdiğimde benden vize isterler mi, tek tek ülkelerin vize prosedürlerine bakıyorum ve transit vize dedikleri bir şey çıkıyor ve bu bahsettiğim durum transit vizeye mi giriyor emin olamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uçuşlar code share değilse ülkenin vize rejimine tabisiniz demektir, dubai,qatar,singapur aktarmalarında transit vizeye gerek olmuyor. aynı firma ila devam edeceğinizi düşünerek yazdım.

bali için kuala lumpur,bangkok,jakarta vs ucuz bilet bulursanız, baliye alternatif ucuz uçak bulabilirsiniz. airasia gibi dev havayolları var.

• efemos E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, code share olayını ilk kez duydum araştırayım. Dediğiniz gibi yakınlardaki havaalanlarına da bakayım.

• Doğu'ya gitme. Doğu'ya gittikçe hayat şartları çok kötüleşiyor. Doğru düzgün yiyecek bile bulamazsın. Gördüğün fotoğraflara özenmiş olabilirsin ama o fotolar hep 4/5 yıldızlı otellerde çekilmiştir.

İtalya'nın güney sahillerinde çok uygun fiyatta airbnb daireleri bulabilirsin (kış sezonunda). İtalyaya git derim. Örnek Lecce sahilleri.

• Öneri için teşekkürler hocam. Eylül sonu için Bali'ye bilet aldım, gidip deneyimleyeceğim. İtalya konusunu da araştırayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.