![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/397295/2c0f776c194be317cea5c63fc7ac68a33.png)
![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Bali'ye Aktarmalı Uçuş
Merhabalar, eylül ayında ilk olarak Endenozya(bali) sonra filipinler, tayland şeklinde birkaç ay uzaktan çalışarak bu ülkelerde gezme planım var. Bali uçak biletlerine baktığımda aktarmasız olanlar benim bütcem için yüksek(30k civarı) kalıyor. Skyscanner'da arama yaptığımda 2,3,4 aktarmalı olarak uygun fiyata (13k tl) civarı bilet bulabiliyorum ancak bu aktarmalar farklı havayollarını içerebiliyor. Örneğin bir tanesi Mumbaiye gidiyor oradan Singapur oradan da Bali, aynı şekilde dubai üzerinden gidenler var. Buradaki sorum bu ülkelerde havaalanında havayolu değiştirdiğimde benden vize isterler mi, tek tek ülkelerin vize prosedürlerine bakıyorum ve transit vize dedikleri bir şey çıkıyor ve bu bahsettiğim durum transit vizeye mi giriyor emin olamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim.
10400F Ve Onboard GPU
Merhaba arkadaşlar, şu sıralar orta düzey bir sistem toplamak istiyorum ancak mevcut sistemimde 5 monitor çalıştırıyorum ve yeni sistemde de bu monitorlerin aktif olmasını istiyorum(3 ekran external 2 ekran onboard gpu'ya bağlı). Harici bir ekran kartım mevcutta var, işlemci olarak da 10400f düşünüyorum ancak F serilerinde onboard gpu olmadığını okudum. Bu durum alacağım anakartın (MSI Tomahawk Z490 ya da B460) hdmi/display port çıkışından görüntü almama engel olur mu?
Pioneer 6500F İçin Component
|
307 için komponent tavsiye
|
Mavi Ekran Sorunu ve AMD Anakart Tavsiye
|
telefon ile konuşurken internet var kapalı iken yok
|
2 ram birlikte takınca mavi ekran
|
24'lü Sata 3 Raid Controller
|
desire hd brick mi?
Blaupunkt GT 12 S için anfi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 4.384 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)