Şu an aracımda (307 tek kapı) aşağıdaki sistem mevcut;
Pioneer MVH 1400UB Kajiwa 6100 mono anfi (4 ohm 250 watt, 2 ohm 450 watt) rms Blaupunkt'un tüp kabin içerisinde subwooferı (rms 125 olması lazım, doğru düzgün birşey yazmıyor bir yerinde) Kapılarda orjinal hoparlörler
Ses kalitesini ve seviyesini biraz daha iyileştirmek için kapılardaki hoparlörleri güncellemek istiyorum bunun için pioneer 6500f modelli anfiyi aldım bununla beslemek için de kapılara komponent tavsiyesine ihtiyacım var(önler 16cm arkadalar 13cm) Şimdi önlere 1 takım kaliteli komponent alıp arkaları bırakayım mı yoksa öne ve arkaya 2 set komponent mi alayım? Bir alternatif de öne komponent, arkaya aynı markanın coaksiyel hoparlörü olabilir.
Şu anda n11.com'dan 50tl hediye çekim var burada vibe slick 6 gördüm 168tl(çek ile 118tl), başka bir yerden de aynı setin 13cm olanını alabilirim ancak bu komponent nasıldır, kötü derseniz başka tavsiye edebilir misiniz elimdeki anfiye göre? Infinity ve Hertz'i de çok övüyorlar ancak değer mi bilmiyorum aradaki farka anfi rms 60w veriyor zaten.