Şimdi Ara

VTEC 2 için hangi lastiği tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2003 civic ES otomatik aracımın lastikleri 4 yılı doldurdu ve kimyasal ömründe son günleri yaşıyor. Aracım için birkaç ürün düşünüyorum karar vermeden önce fikir ve tecrübelerinizde faydalanmak istiyorum.
    Seçeneklerim:
    1- Michelin Energy Saver - 195/65/15 91H
    2- Bridgestone Turanza ER300 - 195/65/15 91H
    3- Goodyear Efficientgrip 195/65/15 - 91H
    4- Continental EcoContact3 - 195/65/15 91H
    Paylaşımlarınızı bekliyorum...

• turanza kullanmıştım. Biraz sert bir lastiktir, ama yol tutuş ve ıslak performansı gayet iyidir. Yumuşak hamur sessiz bir lastik arayışındaysanız, turanzayı baştan eleyin
  • Ben yokohama kullanıyorum .. C.Drive modelini ...
    Sizin yerinizde olsam o ölçülerde, özellikle sessiliz üzerine tasarlanmış Yokohamanın V500 serilerine bakardım

http://www.yokohama.com.tr/ProductDetails.aspx?ID=7
  • Arkadaşlar Lastiğim tamamdır. Adac test sonuçları ve bazı kullanıcıların tavsiyesi ile Pirelli p6 olan lastiklerimi. Aynı marka ve modelle değiştiriyorum.
    İlginize teşekkürler.
  • Bende resimdeki lastikler var. 2008 Ekimde almıştım. Gayet memnunum. Bu lastiklerden sonra TOYO almayı düşünüyorum. Çünkü Made in Japan, orijinal ve ithal. Ayrıca çok da yumuşaklar. Ancak senin orijinal ebatlar 65 değil 60 olmalı. 195/60/15. 65 lastikler V sınıfı bildiğim kadarı ile ve daha çabuk aşınıp bitiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Bende resimdeki lastikler var. 2008 Ekimde almıştım. Gayet memnunum. Bu lastiklerden sonra TOYO almayı düşünüyorum. Çünkü Made in Japan, orijinal ve ithal. Ayrıca çok da yumuşaklar. Ancak senin orijinal ebatlar 65 değil 60 olmalı. 195/60/15. 65 lastikler V sınıfı bildiğim kadarı ile ve daha çabuk aşınıp bitiyor...

Evet aynı lastik. Aracımın ben 2. sahibiyim, arabanın satış faturası mevcut ve faturadaki ilk lastiklerinin ölçüsüde aynı 195/65 R15 aracımın bu 3. set lastikleri ve aracım 106.000 km de....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakleylek -- 20 Ekim 2010; 19:55:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.